Totalni pocetnik sa...

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

upitnik???

Aktivan Član
27.04.2009
496
67
48
46
Brale koga,čega,šta ???
Ja vidim samo sjemenke koje su pustile klice..... Neznam možda ti vidiš nešto još ????
Jesi mislio da sadiš ili šta,koje svjetlo ili gdje unutar ili van ??
Nisi nam brale ništa sa ovim rekao ni šta imaš za Groow koje uvjete itd....
Ima dnevnika pa pogledaj i na taj način počmi sa učenjem......
Ili daj više info.....
 
27.01.2010
12
0
0
36
www.webotec.com
Znachi to je to :p hteo sam samo da potvrdim da li je semenka pustila dovoljnu klicu za sadjenje... Unutra, svetlo, zemlju imam...

HPS 250w...
 

upitnik???

Aktivan Član
27.04.2009
496
67
48
46
Nebi da me pogrešno shvatiš ili si dobro napušen ili je neki drugi problem......
Ubodi to u neku posudu sa zemljom pali svjetlo i pogledaj dnevnike na Forumu pa čitaj malo....
Sretno !!!!!!!!
 
27.01.2010
12
0
0
36
www.webotec.com
Pa iskreno ne znam shta da napishem, a da se ne obrukam, prvi put CU da sadim... Znam znam, treba da chitam, i CHITAM! I negde sam prochitao da najbrzi izbije klica kad se stavi semenka direktno u vodu... Stavio pre par dana, i zaboravio... DOk se nisam setio vas :D Pa rekoh ajd' da pitam... Sad sledi:

Chasu od jogurta probusimo pri dnu i napunimo je humusom ,najbolje onim kupovnim posto je taj donekle ochiscen od nekih stetochina koje se mogu naci u humusu ili zemlji iz baste a te stetochine(crvici,paraziti,mikroorganizmi,fungus,. ..)su opasne po biljku pogotovo dok je mlada.Chasu punimo do oko 1 cm od vrha.Zalijemo humus dobro vodom i sachekamo da visak vode izcuri kroz rupu na dnu.Semenku stavimo na humus,bez guranja u zemlju.Uzmemo parche krpe ili salvete savijemo 3-4 puta i stavimo preko semenke i jos malo zalijemo vodom da i krpa bude mokra.Sa alufolijom prekrijemo chasu ,stavimo chasu na neki tanjiric i ostavimo sve to na toplo mesto.


I sutra krecem... Sad sam na pos'o :D
 

Vujadin

Aktivan Član
19.12.2009
88
11
0
35
brale,daj neke slike,kakav ti je box,dimenzije,ventilacija,koju zemlju koristish,posude,shta imash od pratetje opreme(pH merach,pH minus za spushtanje vode,djubrivo,itd)po meni,ovo shto si napisao,katastrofa..koje su semenke,gde si ih nabavio,shta imash u planu ("normalan grow",LST,ScroG..)shta ti nije jasno,pitaj,ali prvo malo bolje pogledaj da li odgovor na tvoje pitanje ima negde na forumu...i chitaj svaki dan po neshto,nemoj da si lenj,ima na forumu sve,da ne morash nikog nishta ni da pitash..sretno!!!
 
27.01.2010
12
0
0
36
www.webotec.com
Nishta od navedenog, kazem vam ljudi da sam totalni pochetnik, treba da nabavim tek... Samo sam hteo da pitam ono shto nema na forumu, a to je da li je sve ok sa semenom i po vashoj reakciji, jeste, tako da krecem u nabavku sutra... Nemam nekih para, a i ovako je samo za mene, tako da necu da pravim nishta veliko... Hvala na podrshci svima :)
 

cannabis_connoisseur

Aktivan Član
18.10.2008
202
1.185
143
Pa zašto si stavio da ti klice puste i nabavio lampu ako nemaš box da to sve staviš u to, ako nemaš mjerač temp, vlage, ph.. Ono, i ja sam počettnik, ali evo taman je nabava i izrada u tjeku pa tek onda dolaze biljke i grow :D
 
27.01.2010
12
0
0
36
www.webotec.com
Ovo nije bilo planirano u zivotu! Stavio sam ih u vodu maltene iz zajebancije poshto sam dobio semenke :p
Kad posla 4-5 dana, pustile klicu i sad PANIKA! ! ! :D A lampu sam igrom sluchaja vec imao :p
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.