Pozdrav bratijo posle XY godina i meseci.
Dobio sam u nasledstvo jedan malo grow, mozda je i veliki, zato mi vi trebate kao voda.
Oprema :
1 x Led box, koji nemam pojma kako funcionise ni jacinu.
Y x Random seme od preko
1 x HPS 600
1 x Grlo sa refl. metalom i stabilizator
1 x 200W Stedljiva
Milwaukee PH600
Nekoliko razlicitih vrsti djubriva.
-------------
Stanje: U grow boxu za razvoj biljaka ima nekoliko tek izraslih mladica, duze vreme su bile u mraku pa sam neke posidao a neke ostavio (Pretvorile se u puzavice)
Slike su sledece: (Izvadjeni su svi meta podaci)
Led panel je rucno sklapan te samim time nemam pojma koliko je jak, trenutno stoji na oko 50cm od mladica. (Cini mi se da je mnogo jako ali nisam niad radio sa led-om)
Ima cetiri ova kruga, vent za hladjenje i tri random dugmeta i neku sondicu.
Na ova dva levo dugmeta se pale ledice i vent, tacnije na desnu zelenu, u sredini ima display koji pokazuje LLL kada se sve upali, nije mi jasno za sta moze da sluzi.
Totalno sam yaboravio kako da spojim fucking grlo sa stabilizatorom/pretvaracem, cak sam i terminologiju pozaboravljao.
Evo ovo dole je od opreme, nisam slikao HPS i setup jer je trenutno krs i lom.
Pa, posto cu ovde voditi dnevnik, voleo bih da ako neko zna malo mi pojasni sta sam nasledio.
Svako pitanje je dobrodoslo, sigurno sam izostavio nesto sto sam trebao navesti.
Dobio sam u nasledstvo jedan malo grow, mozda je i veliki, zato mi vi trebate kao voda.
Oprema :
1 x Led box, koji nemam pojma kako funcionise ni jacinu.
Y x Random seme od preko
1 x HPS 600
1 x Grlo sa refl. metalom i stabilizator
1 x 200W Stedljiva
Milwaukee PH600
Nekoliko razlicitih vrsti djubriva.
-------------
Stanje: U grow boxu za razvoj biljaka ima nekoliko tek izraslih mladica, duze vreme su bile u mraku pa sam neke posidao a neke ostavio (Pretvorile se u puzavice)
Slike su sledece: (Izvadjeni su svi meta podaci)
Led panel je rucno sklapan te samim time nemam pojma koliko je jak, trenutno stoji na oko 50cm od mladica. (Cini mi se da je mnogo jako ali nisam niad radio sa led-om)
Ima cetiri ova kruga, vent za hladjenje i tri random dugmeta i neku sondicu.
Na ova dva levo dugmeta se pale ledice i vent, tacnije na desnu zelenu, u sredini ima display koji pokazuje LLL kada se sve upali, nije mi jasno za sta moze da sluzi.
Totalno sam yaboravio kako da spojim fucking grlo sa stabilizatorom/pretvaracem, cak sam i terminologiju pozaboravljao.
Evo ovo dole je od opreme, nisam slikao HPS i setup jer je trenutno krs i lom.
Pa, posto cu ovde voditi dnevnik, voleo bih da ako neko zna malo mi pojasni sta sam nasledio.
Svako pitanje je dobrodoslo, sigurno sam izostavio nesto sto sam trebao navesti.