Tražimo djelatnike u Osijeku

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

SLO-Era

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
24.10.2004
1.812
583
138
52
Euro,Euro i sve valute šarene-sladak život
:( ako se javlja deo Snailove ekipe-(sory momci-radite svoj posao dalje)ok momci,da vidimo sta vam se može pomoči i napravit za dobrobit svih u Cro i dalje...
ali drug
vrhovni puž,ne testiraj me na mojoj stranici-ovo nije stranica za marketing,preradu celuloze u papirice, prodaja Dolce vita,prodavanje vode... OVO JE OVDE BALKAN!!!
Vi ste iz Kulturne EU-pravila,pravila... zato se lepo javite Genju pa kao svi ostali!!! ( on je mnogo kulturniji i ljubazniji)
Napravite nesto za raju!!! podelite papirice, uredite nekoliko igralista,platite neki projekt članu vutra.org,(sta god..... širite tu cannabis culturu ili da udjemo u stado i i masemo glavom PA EVO I MOJE POMOČI!!!
a sad RASSS i svako dobro!
:) poštovanje i šapa(od muflona) ovde lavova nema :))) samo pusti,surov Balkan

puž-vutra/,asociacija= stetočina
 

SLO-Era

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
24.10.2004
1.812
583
138
52
Uredu je sto se otvaraju,šopovi po Balkanu... Još bi bilo dobro,da to čine u Cro-Hravati u Srbiji -Srbi Bosni-Bosanci... ne uvek pošteni pametni stranci!!!
ali
NEK SE ZNA,DA VODE NA BALKANU PRODAVATI NEČE- Nije ovo Amerika!!! Tutanj,rass barem ovde ne!!!
Rečeno je bilo,da se vlasnik javi,rado čemo pomoči oko shopova...ali pozadi stoji malo vise interesa ali svi se svode ka jednom cilju= euro,euro i sve šarene valute!!!
I tačno je,jesam bezobrazne sorte!!!
BIG UP BALKAN!!!

meni je puž ljigav i štetočina ... :)
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
razumijem te ero.
Snail poslo sam mail pred par dana s pitanjima a ne odgovarate, a oko reklame preporučam se dogovoriti s Vutragenjom, ipak ovdje zalazi upravo vaše ciljano tržište.