Transport grassa

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
14.05.2010
45
5
8
37
Evo kako je počelo ljeto, lagano se spremam na more....pa molim iskusne za par savjeta

trebalo bi prebacit tridesetku u auto, pa sad di to zbuksat, i kakve ovlasti ima policija kod pretresa auta?


p.s. tražio sam al nema baš govora o tome, a ako sam previdio molim moderatora sa prebaci post.

p.s.2. u pm, još malo pa će 4.20 a ja nemam ništa ...:eek:hno:
 
14.05.2010
45
5
8
37
dečki našo sam mjesto...:D

još jedan question....dali murija može pretrest auto da odšrafljiva i gleda sve ili smije to samo s nalogom? odnosno mogu pogledat bunker i to al nemreju mi rastavljat auto jelda? :p
 

trq7

Aktivan Član
18.05.2010
85
3
8
37
jest da nije za pohvalit se,jer to je veca glupost nego hrabrost,ali ja sam kompletnu JI Aziju prolazio s vutrom u gacama...
a glupost je jer tamo mozes nabavit na svakom koraku,ali prvi put mi bio,pa sam se bojao da necu na sljedecem mjestu nabavit...
znači malezija,indonezija,singapur (smrtne kazne za traffic drugs),tajland,vijetnam,sri lanka,kambodza,laos (zemlje u kojima je je to relativno ok,ali granice zahebane)

znaci,ak sam ja uspio,mozes i ti...
u gače i samo cool...
nema sanse da te skuze,ako drugo nesto ne zajebes,ili imas u dosijeu,pa te malo stave na stranu...
tad ce ti pregledavat auto,ali gace rijetko...
a pse ne drze po ovoj vrucini ako nemaju dojavu!
pozz i sretno
 

doomer

Aktivan Član
24.09.2005
947
1.561
163
mozes u kondom stavit i oblikovat i onda u guzu.


HaHa salim se, morao sam ovo napisat :p ma u gace ti je najbolje samo nemoj u bokserice :D
A ovlasti ovise tko te pretresa, recimo ako je granicna policija ima vece ovlasti ;P nemoj bit napusen i drzi se propisa i nemoze ti niko nista.
 

wannabeshaman1

Aktivan Član
31.05.2007
400
33
0
35
trabunjar.bloger.hr
u slučaju da će ti tridesetka u gačama izgledat kao erekcija koja pobuđuje pažnju latetno gej murjaka :D možeš je sakrit ispod djela gdje su noge suvozača(neznam točan naziv) i pošpricat gume sa psećom,mačijom pišakom ili još bolje strpat psa il mačku u auto. kaže gospon barry cooper da te tako sigurno neće skužit...čak i da sumnjaju i žele nešto napravit neće pretraživat jer će pas bit previše smeten zbog životinja, a sam murjak teško da će nać nešto skriveno ispod tog dijela auta :D

@ doomer ženama je lakše, mogu taj kondom iskoristit ko tampon :D
 
31.05.2010
47
3
0
40
mozes u rezevni tocak (izduvas stavis biljkicu unutar tocka tako da je zalepis za felnu i ponovo naduvas),a jos bolje ti je ispod filtera za vazdoh ali gledas da tako stavis da ne zapusis kanale za vazduh.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Avanti_Ultras
18.08.2010
43
7
0
48
Tu količinu najbolje dobro upakovati(da neprimi mirise ulja, i sl),izvaditi filter vazduha,ubaciti paket(u kutiju od filtera) i to je to.....Dok stigneš.autu neće ništa faliti,nedaj bože kontrole murije sa psima(nema šanse da omiriše u zagrejanom motoru punom isparanje)-izuzev da znaju da nosiš-tu ti nema mesta koje možeš da sakriješ!Ova opcija pije vodu u 90% auta,nemoraš baš ovako,ali ako baš neželiš da se tripuješ-najsigurnije!
 
03.06.2010
19
5
0
55
Ne bih da te kritikujem ali zar nije bolje da pokusas napraviti neki link za nabavku na moru tako da si fraj sto se tice rizika na grani. Bilo da je 3 gr ili 3 kg-granicnom policajcu je to poen,stabilno tlo pod nogama sto se tice sefovih pogleda. Granica je bingo lutrija,cesto na osnovu slucajnosti se zna "potkaciti" riba a onda slijedi..pakao od zakona.Za par grama korova zivot ti se moze okrenuti za 180 -da lezis u drugoj drzavi pored pravih dilera.Grana tretira gram kao kg..kod njih nema za licnu upotrebu-to za njih ne postoji.U pamet....

Zracni filter psi ne kontrolisu,kompletan odjel kucista motora se pregleda rucno,sondama i lampama. Naravno kutija od zracnog se otvara prva. Kerovi su zaduzeni za kokpit ,torbe i odjecu. Kutija zracnog filtera je manje vise u svim manualima granicnih policajaca-kako se pokazao dobar za transport droge tako je i idealan za transport municije i pistolja manjih dimenzija. Znaci ako vam nadju bilo sta od sumnjivo u filteru kompletno vozilo se rastavlja u dijelove-nazalost nasilno,ne mare bas kako ce sta odvrnuti. Nadju drogu ili oruzje onda detaljno gledaju sve-imaju vremena jer nemaju pojma da li si "kargo kurir" ili solo ili slucajni....a mozgovi im rade tako sporim taktom da se nalezis pravo.


Rezervna guma je kraljica transporta sto se tice heroina pa tako da je suvisno i pricati o njoj.



Hrana..pakovanja od hrane znaci ono sto mozes ranije baciti kroz prozor i uredno platiti kaznu za taj akt-ako je sumnjivo i vidis jace kontrole na gp-drop out :)rezervnu neces tako lako ;). Nasmokas se dobro i pusti mastu. Gusti sok,smoki,biskviti..sve cega se lako mozes otarasiti a da je pogodno za stealth pack. 4 sendvica sa 20-25 grama hasha umotanog u jedan tanki sloj najlona-umazan majonezom i sl- Prolazi znam iz iskustva..
15 gr dobro presovane u manjim pakovanjima moze stati u limenku naspes soka u nju i na nosac...nije da se hvalim ali jednom sam nageo pred granicarem :) Rekoh ugrijalo...a kontam u sebi samo ti dozivaj djavla...


Najbitnije od svega-ponasanje-pokreti lica,ruku,prstiju. Covjek nema njuh kao pas ali zato vid..njuse te ocima ;) Znaci relax...nervoza ja najmanje pozeljan faktor.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: SpliffCRO
26.06.2011
5
2
0
43
Fore sa sendvicima i sokovima su toliko dobre da ih svaki granicar zna ali niko nezeli da proverava.
Znaju da je mala kolicina u pitanju i znaju da SVAKO ALI BAS SVAKO od 5000 automobila danas ima sokove i sendvise :).
Jednom smo se toliko razbili od hasisa, jer smo iz kolone videli da setaju kerove i skapirali da verovatno imaju dojavu, te smo povadili sendvice i pojeli ih :) :(
Mozes misliti koliko smo vremena posle proveli u autu tripujuci i cekajuci da se upristojimo i nastavimo sa voznjom. :)
Ali da cisto dam i ja neki doprinos :) U mali tertapak sok NEOTVOREN. Otvoris dno i dobro upakovanu kolicinu zalepis unutar tetrapaka, vratis sok i zalepis sve na svoje mesto. Kupis nekoliko takvih i taj sa paketicem stavis na dno. Nemoze ti niko nista.
 
31.01.2011
9
0
1
49
zamotaj travu u alu-foliju i to spremi u kondom. kupi 1-2 nutelle ili nesto tako slicno i slozi unutra, jos nosi sa sobom pola kile kruha :)
obavezno svi u autu popijte po 1-2 velike pive da vam ubije tremu :)
 
26.04.2016
5
5
3
Ma sve je to normalno,nije grijeh zalutati malo.
Svi smo mi nekada bili novi članovi :)

A pa konacno neko normalan :)
Prvi sat na sajtu/forumu,ne znam sta radim jos ako uzmete u obzir da sam napusen poceo pretrazivati forum sve je jasno i izvinjavam se zbog toga.
Malo sam listao i nasao komentar >Bilo kuda,vutra u mu*a! a to "Brat" ne znam kako da objasnim...Slazem se sa njim ko sa bratom :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Chan and t@mara