ovo sam izvuka odavde https://forums.vutra.org/lanstvo-i-ideje/4530-forum-vijesti.html#post90689
ja mislim da je šaman stvarno zaslužio neku titulu. pa momak ima više od 2000 postova, a nije spamer. stalno je aktivan, ne mrzi ga tipkat, i mislim da bi se dobro uklopio među "gazde." ajde dajte mu barem ono "pluća organizacije", bar je to zaslužio. pa j.ebemu jesam li ja za ovo mora otvarat svoju prvu temu nakon 2 i po godine?!
bongash je napisao(la):A tebi Šamane pod hitno treba dati veće ovlasti, čisto da vidiš sa čime se admini, moderi i ostali susreću svakog dana, ako bude glasovanje, imaš moj glas.![]()
Šaman Šandor je napisao(la):Što se tiče ovoga ja bi bio svakako za ali neznam baš da bi se ostatak ekipe složio
ja mislim da je šaman stvarno zaslužio neku titulu. pa momak ima više od 2000 postova, a nije spamer. stalno je aktivan, ne mrzi ga tipkat, i mislim da bi se dobro uklopio među "gazde." ajde dajte mu barem ono "pluća organizacije", bar je to zaslužio. pa j.ebemu jesam li ja za ovo mora otvarat svoju prvu temu nakon 2 i po godine?!