Trebam Savjete.Plz

Hesi Hempatia Seedstockers Soma Seeds Herbies Headshop

GanjaPower

Aktivan Član
02.04.2008
123
21
18
Pozdrav Svima.Nov sam na ovom forumu i neiskusan sto se tice uzgoja. Imam par pitanja koje u vezi kojih mi neko treba pomoci:

1. Dosada sam vise puta pokusao sa uzgajanjem i kada bi biljke dobile 10-tak listova samo se sruse na zemlju?Onda sam ih ukopavao dublje u zemlju da opet stoje uspravno i samo opet rastu u visinu i opet padnu ....???? Sta je problem.
2.Kakvo mi osvjetljenje treba kod kuce i kako da nabavim u svom gradu?Tesko mi je to narucivati preko net-a zbog roditelja :( Pokusavao sam sa obicnom kucnom sijalicmo 150W ali nista ne pomaze.Zivim u malom gradu i trebam neko jeftino rjesenje za osvjetljen koje je se moze 100% nabaviti.Gledao sam u trgovini i imaju kvarcne lampe i nisu skupe .Da li je to ono sto mi treba ? Moze li se neonka staviti ?
3.Sjemenke nisam kupijo vec sam ih uzeo iz trave koja mi se dopala :)
4.Problem mi je kako da narucim sjeme,jer se bojim da me nece provaliti u posti ili roditelji.Da li se takva preporucena pisma provjeravaju u Bosni i Hercegovini (R.S.) i da li postoji sigurniji nacin. Moze li neko od vas da mi pomogne po tom pitanju? Hvala i Pozdrav