Trudnoća i thc ulje

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
30.09.2019
1
2
3
41
Molim vas za pomoć i ako itko ima kakvih saznanja u vezi ovog pitanja. Zbog MS-a uzimala sam THC čepiće, čim sam saznala da sam trudna sam naravno prestala. Dakle prvih 10 dana trudnoće sam uzimala ulje. Može li to imati kakve štetne utjecaje na plod? Hvala svima koji odgovore
 

NewPlayer

Aktivan Član
14.06.2018
809
5.172
233
Poznajem jako puno zena koje su konzumirale travu u trudnoci. Pricam o pusenju trave ne o ulju. Dosta im je pomoglo po pitanju mucnina u trudnoci, nije ih toliko bilo a i kad je bilo lakse su nekako podnosile i bolje su se osjecale. Neki kazu da je dobro neki kazu da nije. Naravno to sve ovisi od tvog organizma i tolerancije. Muskarac sam pa ne znam, nisam prosao kroz sve to a i da sam zena bio bi ti samo jedan primjer od milion. Ne znam kako stojis danas sa MS ali ako ti je bolje i mozes donekle normalno zivit zivot bez ulja tih 9 mjeseci ja bi ti preporucio da ju ne konzumiras, najbolje je igrat na sigurno ako mene pitas. Ipak je dijete u pitanju. A kad rodis i prodje dojenje normalno nastavis sa terapijom.. Ili cak u trudnoci di koji joint zapalit ali ne toliko cesto. Ovo je samo moje skromno misljenje, nadam se da ces vec pronaci najbolje rjesenje :)

Edit: Malo ja odlutah i zaboravih napisati ovo za plod, mislim da tih 10 dana ne igra nikakvu ulogu..
 

tiki

Aktivan Član
28.09.2015
769
3.026
163
Pozdrav
Evo iz prve ruke što se tiće pušenja marihuane u vrijeme trudnoće tu nema nikakvih problema!! imam dvije curice i moja žena je cjelu trudnoću s obije svako većer zapalila pljugicu ili kad bi joj bilo slabo i to sve što ide s trudnoćom, jedino što nije bila s ulice već smmo sami uzgajali i to samo organski koliko je to moguće i nije pretjerivala ono bit napušen cjeli dan i tako to ...curice su potpuno zdrave bez nikakvih nuspojava ćak mogu reć ćak naprotiv ,mislim da su puno otpornije na današnje vrijeme od ostale djece što se tiće viroza prehlada i slićno ...
Za ulje neznam iskreno al probaj ulje zamjenit s kvalitetnom pljugicom pa vidi kako ce bit
Ako ima ko spoznaje o utjecaju ulja i trudnoće nek napiše al mislim da nebi trebalo bit nekih problema
 
  • Sviđa mi se
Reactions: jesam and Badi

KönneR

Đubrica G
20.06.2013
476
3.861
143
New Zeland
Evo ja trenutno dojim kćer a prije nje sam dojila sina.
Pred kraj trudnoće s njim tu i tamo bih uzela koji dim, dva ili tri puta, s njom u trudnoći jednom. Kad sam dojila njega, zapalila sam nekoliko puta, također i sada sa njom. Gledala bih zap nakon dojenja kada neću morati narednih nekoliko sati.
Ne mogu rec da su tu nekakve nuspojave ili da je bilo kakvih problema za tako male količine (a meni sasvim Dovoljne tek tak da si ponekad vratim taj filing).
Tako da, razumno i kontrolirano korištenje mislim da ne može uzrokovati neke probleme, naravno treba uzet u obzir da dijete nema nikakve komplikacije samo po sebi.
Prati osjećaj sto ti govori prije svega.

mogu samo reci da su mi klinci totalno zadovoljni, aktivne i zdrave bebe

Edit:

Ali i sto se Ulja tiče, još je zdravije nego u obliku pljuge. Naravno, u umjerenim razumnim dozama.
Nije za utjehu ali ako nešto mora poći po zlu, pođe i bez konzumiranja mare...kolike ljude možda i sama poznaješ, samo je okolina ta koja osuđuje pa...razapeti smo mi mlada, osviještena generacija
 
Poslednja izmena:

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
16.10.2009
3.148
6.158
298
54
Kanabinoida ima u mlijeku, pametnome dosta. :)
Ša je sa Jamajčanima? Nisam čuo da netko tamo ima ikakvih problema zbog konzumacije za vrijeme trudnoće... :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: NewPlayer and tiki

KönneR

Đubrica G
20.06.2013
476
3.861
143
New Zeland
Hmmm, dobro, nisam htjela ispast ‘pametna’ već samo podijelit iskustvo s obzirom da sam i sama pretraživala isti sadržaj netom, nigdje nisam imala priliku citat isključivo ženska iskustva, s našeg podneblja i tako to..
Još jednom, pardoniram se :sun2:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: tiki