Tuning [bez seljackog stajlinga]

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Z&N

Aktivan Član
27.12.2009
3.360
5.539
298
cudi me da nema Zlocka sa nekim svojim komentarom...tipa"meni je to bezveze to je ford a dobro znamo sta je ford i ko to proizvodi a ustvari neproizvodi...fakat cudno ;)
Trulež kao i Opel :D Al ima bolje motore :p
Btw, ona primjedba je bila za nove "Opele", a Fiat ko Fiat...nikad auto od njega ;)
Svi mi imamo neke svoje manje ili više utemeljene, odnosno neutemeljene stavove :) Fiat nikad nisam imao, ali ne pada mi ni na pamet ikad ga imat :) Opel sam imao jednom. Osim činjenice da toliko trune da ga možeš čut kako se raspada ako se malo skoncentriraš :D (šala ofc hehe), auto je bio super (Vectra). Mazda je trenutno druga (obije 323f-1989.g i 2000.g) i vjrojatno zadnja, jer ne sviđa mi se više ni ova 2000.g, a kamoli novije. Peugeot sam već spominjao u ovoj temi...al da ponovim-SMEĆE :D Francuzi nek se drže svojih vina, a aute nek prave oni koji će ga napravit da valja mehanički, a ne da je vizualno lijep :) Renault je malo bolji od pužoa, ali hebo te auto kad u meganeu imam feeling da sjedim u viličaru :D (1999.g sedan sam imao). Ford Escort 1986. g je bio sasvim pristojan auto, osim truleži već spomenute :)
De neda mi se više nabrajati, samo se sjetim kolko sam love utuko u sve aute do sad :D
 

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
7.986
34.300
2.598
haha jbga to je kao i kod zena ..ako ima savrsenu sisu onda fali na dupetu ili obrnuto ..one koje imaju sve su rijetke ili na duplerici.Cinjenica je da nisu savrsene kao ni mi a nebi bilo ni zanimljivo da su sve kao da ih je Mestrovic izvaljao.
Ja imam problem sa autima od kako sam bio klinac.Ujak je bio automehanicar i cijelo djetinjstvo sam se igrao sa gedorama i kuglicnim lezajevima.Prvi sam kupio a nisam bio ni punoljetan haha stojadina sa duplim fergazerom(navodno masina iz policijskog stojadina iz 80-tih trosio je kao pezejac ali je bio moj.
Imao sam i amera Pontiac T.od 280 konja...tocnije 32 auta koliko god to zvucalo cudno istina je.Kupovao sam sredivao i prodavao i Fiate i Mercedese i BMW-a i Opela i Renoa i Citroena u vise navrata i par Golfova i Audia bar 5-6 komada i Minija i Peglicu i nekoliko Opela Vectru i dvije Calibre....Krpao sam i dva Tamića...Vozi Fap 2026..razbio autobus imao 6 saobracajki od toga 2 teze.Ustvari auti su moja opsesija i zasto ih volim pitanje je koje mi je postavilo vise institucija.
Tako da bez obzira na neke mane nekih proizvodjaca ja jos uvijek mogu naci nesta dobro i kod Fiata i kod Forda i kod Opela.Nevolim ove nove jer nemam novaca za njih a i svi su isti nekakav kredit za auto mi nepada na pamet ja cu ostati vjeran legendama iz proslih vremena ..i dalje cu zavirivati po tudjim bastama nebi li ugledao neko cudo kojeg prozdire priroda i pregovarati za neku kompenzaciju samo da bi groblje dovukao sebi i da bi imao sta rastavljati pa sastavljati.savrseno .......ok.netko ce se nasmijati na to i neotvarati svoju haubu godinama ja ju otvaram svakodnevno i vjerovatno cu to raditi dok budem mogao prepoznati kilo kljuc u kutiji sa alatom.Danas bi trebao skinuti obadva branika sa Caly..zmigavce ,farove.hebe me tepih stari sam bacio a napraviti novi je kao dovesti mir na bliski istok haha
 
Poslednja izmena:
20.06.2014
1.394
3.958
188
Otok Jabuka
www.zdravakrava.hr
Henđo je reko, lako bluz svirat, teško ga osjetit ha. Pa kažem ja kakvo pjeskarenje ništa. Nabavio neko sredstvo za skidanje boje, 60kn košta. Ko gel neki ćurac. Nacapaš svugdje i čekaš pol sata da boja nabubri. Boja posle tog ide s vodom, karticom, krpom bez beda. To i malo čelične četke na brusilici nema frke. Imam samo ovu fotku.

 
20.06.2014
1.394
3.958
188
Otok Jabuka
www.zdravakrava.hr
Y27LR.jpg
 
20.06.2014
1.394
3.958
188
Otok Jabuka
www.zdravakrava.hr
e ljudi, jel ima koji me'ančar da mi objasni što moram raditi ako mislim stavit sportski filter? Logično mi je štelat karburator, ne znam dali još nešto? Radi se o 400cc jednocilidričnom motoru. Bitno mi je to znat radi isplativosti jer ako mislim maknut serijski filter imam dosta nosača za skinut s rame. Da nebi bilo varenja nosača natrag na mjesto.
Također, jel mogu mijenjat samo pločice lamele ili treba sve skupa mijenjat. Ili samo federe i pločice?
Totalno krivi forum krivo sve haha ali moram probat.

btw wow CB750
2_detalle.jpg

20_detalle.jpg

11_detalle.jpg

6_detalle.jpg

4_detalle.jpg

7_detalle.jpg
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: Tarzan and Bizzzo

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
16.10.2009
3.148
6.157
298
54
ako stavljaš samo sportski filter dosta je naštelati karburator i to je to (ako ga bude gušilo onda će trebati i nova dizna). što se tiče promjene lamele, bilo bi najbolje promijeniti i lamelu, potisnu ploču, a i ležajeve.
 
20.06.2014
1.394
3.958
188
Otok Jabuka
www.zdravakrava.hr
Felge će vjerovatno trebat nove žice, vilice bi ti mogle bit problem, reservoar elektrolizu i repaint kao i rama, svijetlo i blatobran (nema prednjeg btw). Tu je već dosta love i ovisi dal ćeš to sve radit sam. Mašinu treba defektirat pa tek onda o cijeni popravka pričat. Također i bubnjeve ili samo pakne na njima vjerovatno treba mijenjat kao i sve sajle. Papiri su ti bitna stavka prije nego se uvališ u projekt, mada ima načina za riješit i to.
Na kraju, bilo bi dobro da doznaš model jer ja nikako ne uspijevam nać identičnog na googlu, ili je već prerađivan ranije ili je samo triumphov reservosar, javi pliz baš me zainteresiralo.
Sve u svemu mnogo love i vremena ali imat ćeš pravi oldtimer a svi znamo koliko to zna vrijedit ;) +tehnički je superjeftin.
Možda sjediš na zlatu
triumph-3t-de-luxe.JPG

Edit: našo :DTriumph BDG250H
71ts5Y-PKML._SL1000_.jpg
 
Poslednja izmena:
19.01.2015
31
8
8
32
Skuco sam se sa zadnjim krajem u banderu,i sad to struže kad ima više od 2 čovjeka u autu i kad ulazim u zavoj,jel zna tko kj bi moglo strugat i jel se da izravnat,jel lim il nešto sasvim treće?
 
19.01.2015
31
8
8
32
ma išo sam po žiku i nakraju lik nije imo,kad sam se vraćo svratio na pivicu i čevape,i gazda mi plati još jednu i tako mi zarundali,vraćam se doma i 200m prije moje kuće ja potegnem ručnu ahahah i bum,vozio sam 40 tak da nije auto razbijen samo opruga pukla
 
  • Sviđa mi se
Reactions: ZdravaTrava