Pozdrav svima. Danas sam se uhvatio posla posto je pocelo lagano da se oseca

Filter sam napravio slican kao sto sam i pokazao na pocetku growa u videu, aktivni ugalj sam dobio u malo sitnijoj granulaciji (2mm - 3mm) pa ne znam hoce li to mnogo opterecivati turbinu, posto dosta slabije izbacuje vazduh kada stavim filter, ali gura. Stavio sam da vidim upravo radi testa, ako se tubina bude jako grijala stvarno ne znam sta cu da radim, ne bih da je sprzim

Skontao da mi je bolje da vratim reflektor u kome je bila MH sijalica u vege fazi, i stavim HPS sa tim da mi je napolju balast i upaljac. Podigao sam reflektor koliko god sam mogao, valjda nece jos mnogo da raste.
Inace grow ide poprilicno ok, hedovi lepo napreduju, 19.09 sam dao punu dozu Plantele Cvet i duplu dozu Slavola, posle nekoliko dana pa sve do juce sam imao dosta zutih listova koji su padali sami, sa tim da su oni odavno bili zute boje.
Posto me posao zove i moram da se selim, Tutan ce imati dadilju a ja cu se potruditi koliko mogu da dolazim sto cesce u obilazak, tako da ne znam kada cu se javiti sl put.
Temperatura sa ugasenom lampom se spusti do 18c, dok sa upaljenom ne prelazi 27-28, ali to je sve bilo bez filtera.
Vlaga od 40% - 60% Vidim da vlagu moram da spustam, ali kako cu to uraditi kada necu biti tu stvarno ne znam, nesto moram da smislim
Svako dobro, javljam se cim pre.