TVtorrents anyone?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

DOGGY

Aktivan Član
01.11.2006
58
7
0
ako ko ima acc na TVtorrents, nek mi se javi na pm... trebal bi kojih 3-4 GC-a ako ko ima viska, jer mi upload u jednom danu jedva dodje do 1MB, a treba mi jos da skinem 2 serije koje traju i weeds koji uskoro pocinje...
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Pa skidaj do kraja,šta se brineš za upload dok skidaš.Samo ostavi kasnije na "seedu" ako treba i pola godine,dok nevratiš,i posljedica na privatnom trackeru nemaš.
Sredi portove usput u ruteru da oslobodiš protok i dopustiš max upload,onaj koji ti je ograničio tvoj operater.Pogledaj da ti nije ograničen upload,ili još gore,nemoj ga sam ograničavati zbog nekog razloga:)
Acc. nažalost tamo nemam,ali sve šta je tamo ima sigurno još negdje:)
 

DOGGY

Aktivan Član
01.11.2006
58
7
0
ne kuzim se u portove, tak da se s tim nebi zajebaval... a bitno je kolko giga kredita imas, jer vise nemozes skidat... a sad imam manje od gige...

znam da toga ima i drugde, al tu sam siguran da je to to, a ne neki jadni rip, i epizoda dodje dan nakon kaj je prikazano, i skida s 400kb/s...

al velim ti da mi upload nejde uopce, ak ostavim cijeli dan, ul-am svega mb, mozda 2...
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Pa ok može i na "nepošten" način ali ne znači da ga bez zaštite nemogu skužiti,a ako i kad ga skužu isključen je zauvijek jer jednostavno kompletna brzina ovisi od brzine članova,točnije od brzine pojedinca,i ne vjerujem da žele "varalice" da im ugrožavaju sistem i reputaciju.Dovoljno da netko od njih ide provjeriti brzine uploada koje nude operateri recimo u HR,i da prokalkulira.Vjerovatno samo donacija diže upload,znači nije free.
Kažeš tamo da su bonusi šta otprilike znači da je nama(hrv. recimo) nemoguče s ovim brzinama uplouda preživiti takve sajtove,jedino s donacijama.
Jbga,to izače dan sutra nego li je bilo na TV-u,ali traži 7 dana kasnije i nači češ na 20 drugih mjesta,besplatno i da nisi nikomu dužan,iako si več platio svom operateru:).Bitno da znaš točne naslove,tko je ripao itd.Tvtorrents koristi kao izvor naslova:)
Odo ja malo u off ali bar sam rekao da postoje alternative.A tu je problem tko bi se još i odrekao malo svog dragocijenog prometa:icon_lol:
 

DOGGY

Aktivan Član
01.11.2006
58
7
0
nebi se bas igral s varanjem, jer se na site-u vidi koji se torrent seed-a, kolko ih skida od mene i tak to...

fala na savjetima decki, al ja bi se radje drzal legalnog... u zamjenu sam spreman poslati neke serije...
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
1Koji router imaš?Model i oznaka su potrebni npr. Thompson speedtouch ST780 ili bilo koji drugi koji imaš.
2.Koji operativni sistem imaš?
3.Koji torrent klijent koristiš(utorrent,bitcomet...)
4.Da li si sad "connectable"
Naime sve šta trebaš je da sa tvojim torrent clijentom budeš connectable.To češ znati ako ti npr. u utorrentu na najdonjoj liniji svijetli zeleni kružić s kvačicom.Pogledajte prilog 608
Ako je žuti trokut portovi ti nisu otvoreni.Ako je crveni krug konekcija ti je totalno out.
Također mislim da na svakoj torrent stranici možeš provjeriti da li si "spojiv!"Provaj potražiti.
 

DOGGY

Aktivan Član
01.11.2006
58
7
0
router je neki tiglin vood
xp
vuze
nema toga na vuze-u, al kod nekih torrenta je zuto (pise da sam connectan na neke peer-e, al nemam remote connection... pise i nest za nat problem ak ostane zuto), kod nekih plavo (not connected to any peer)