UFC

Hesi Original Sjemenke Hempatia
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

Vutrajojo

A.k.A [email protected]
Poznanik Foruma
08.02.2011
2.095
10.116
358
FC je no1, zamijenio je pride, svi pratimo tu svjetsku organizaciju koja je broj jedan tak da ono, nema potrebe za mijenjanjem imena,a i da ubacis koji video s ffc-a ili ksw-a nebi ti nitko zamjerio..
Ma znam da ne bi ;) I ranije se pisalo o svemu i svačemu,UFC je trenutno jedna od najjačih organizacija,a sport se ne zove UFC već MMA ,a mislim da bi "Kontaktni sportovi" bio najprikladniji naslov, to sam htio reći..:)
Evo jednog "legalnog' spama onda
tko vidi ovo ,a nije gledao meč, pomislio bi da je Fedor zapravo izgubio,batine je sigurno pokupio ali u ringu je bio bolji:confused:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi and NewPlayer

NewPlayer

Aktivan Član
14.06.2018
730
4.433
163
Kad malo bolje razmislim slazem se s tobom za mijenjanje imena u mma(znam da je sve to mma jer treniram dost dugo), nesto me pucalo ne znam ni ja, vjv posto je ufc no1 pa eto nek bude ufc sve ostalo moze pod to, ne znam sta pricam eo hahahhaha
Sve u svemu imas pravo za ovo, koja god da je organizacija mma je mma da ne bude spama :)
A eo i najbolje od mirka da ne bude i ovo spam

E da tek nedavno sam shvatio nesto, welcome back bro:D
 

Vutrajojo

A.k.A [email protected]
Poznanik Foruma
08.02.2011
2.095
10.116
358
FB_IMG_15728976269311108.jpg FB_IMG_15728976044522152.jpg da je pustio još rundu ,nitko ne bi zamjerio, vidi na oko,krvi nema....a to je Diaz i BMF titula,pa glupo da takva posjekotina odluči ovakav dvoboj.. rekao je Nate u vezi ožiljaka"kihneš na mene krvarim"… Jorge zvijer ,real Seal, Nate možda najčvršća brada u sportu, respekt obojici
 

NewPlayer

Aktivan Član
14.06.2018
730
4.433
163

Vutrajojo

A.k.A [email protected]
Poznanik Foruma
08.02.2011
2.095
10.116
358
Definitivno najteži ispit za oba borca,samo da se opet nešto ne dogodi i borba po 5 put odgodi :D
osobno jedva čekam meč, mislim da bi mogao bit jedan od boljih ikad, pogotovo u novije vrijeme
Moj favorit:
tumblr_pgd6q8EoSo1st9jvs_540.jpg hPJ7UYTL086lqdLTwnJb4Unf_O5CevFebTFSeOnmMR8.jpg
Ferguson definitivno ima veće pobjede,a zanimljivo je vidjeti i protiv kojih boraca je Kahbib nanizao svoj rekord prije UFC a, zanimljivi su rekordi boraca s kojima se borio 0VoLp4pu6__xD3EpZ472uARtqtea3N9nhbgR0_83VG8.jpg .
Malo favorizirani Tonya , očito je, ali to nipošto ne znači da ne poštujem medu i njegove fanove :)
Morao sam malo oživiti ovu meni dragi temu, čeka nas uzbudljiva godina:udarac::udarac::D
 

Krtica

□Stress Control■
20.11.2019
311
1.563
143
40
Khabib je zivotinja pun snage.Nisam ga pratio neko vreme na drustvenim mrezama , neznam kakav je sa treningom.Tony je iskusan borac , opasan ako oseti slabost protivnika.Ali ako se Khabib bude pridrzavao rutinskog treninga , tesko da ce Tony tu moci da uradi nesto specijalno , osim neki lucky punch.Khabib zna odlicno protivnike i kako sa kojim da se bori.On ni malo ne podcenjuje Tonya dok Tony podcenjuje Khabiba , sto je lose za Tonya.Ubedjen sam da ce Khabib 100% bit spreman za borbu sa dodatnom dozom adrenalina.Njega je Tony vise puna podcenjivao i vredjao na konferenciji , nazivajuci ga ruznim imenima.Khabib ce mu to naplatiti u oktagonu kao sto je i svima do sada.Khabib njegov gnev ispoljava u kavezu , sto ce biti dodatno teze za Tonya a i velika mogucnost da zavrsi kao sto je Conor i ostali.Khabib je kao izludeli Chimpanzee kad ga isprovociraju.