UFC

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

hidro

Banned
Banovan
24.04.2018
59
173
33
35
"Sada se sve svodi na moju ostavštinu. Prije nisam mario za ostavštinu, ali sada je to jedino što mi je bitno. Želim da moja kćer bude ponosna na mene i vidi da sam se borio kako bih joj osigurao bolji život. Želim da me pamte kao dobrog čovjeka i čvrstog borca. Prošao sam kroz nedaće, napravio puno toga. Put nikada nije bio lagan, ali meni to ne smeta. Sviđa mi se što je teško jer to moj uspjeh na kraju čini još slađim."
Stipe Miocic
 
30.07.2017
71
90
18
solidan event. pettis ocajan, romero - costa odlican fajt, romera pokrale sudije.. stipe gubio 3-0 u rundama, prvu jedva preziveo, ali dc usporio u cetvrtoj. simpa mi je sto je stipe proslavio pobedu nasim kolcetom a posle se na konferenciji izvinjavao :D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: gica-prasica

satarush

Aktivan Član
11.07.2019
215
767
93
ne mogu te ne pitati, cemu izmisljanje i sujeta?

stipe gubio 3-0 u rundama
Nemojmo lagati, gubio je 2:1
292052

stipe proslavio pobedu nasim kolcetom
je, i irski "step dance" je "vase kolce", gotovo svi tradicionalni plesovi sadrze ovakav ili slican element koji se ponavlja. uostalom, kao da je bitno cije je "kolce".
btw stipe je rekao da je to ples iz filma Old School kojeg su gledali nedavno.
Ispricao se jer se to moglo protumaciti kao disrespect prema porazenom protivniku nakon borbe, sto nikako nije htio niti mislio, pogotovo za takvu instituciju sto Cormier nacelno jeste.

Imamo dogovor :D samo umesto cormiera hocu da stavis sliku vase psihopate bakocevica najjaceg borca na svetu!11!
292047

izvoli, ovdje nema frizuru u zraku, mozda vise volis ovako, na stranu
 
Poslednja izmena: