UFC

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

truare

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
28.09.2015
968
3.828
163
Da, i ja isto vjerujem da će "immigrant mentality" ipak prevladati i u ovoj i da Francis koliko god se pripremao na isti scenarij neće dugo izdržat. A i može Stipe primit udarac, samo da ne sjedne na krivo mjesto, kao u 1.brorbi protiv Cormiera.
 

Palma

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
07.02.2021
270
1.480
143
34
A šta je francis nego migrant. Stipe je kompletniji borac, ali dovoljna je samo jedna francisova bomba da okrene mec.
Nadam se da ce stipe biti na 100%, uzeti ovo i umiroviti se prije nego krene nekakav negativan niz.
 
01.11.2021
35
20
8
25
Crocop posle teskog nokauta dolazim kuci majka I Zena placu ja razvaljen oblacim trenerku I na trcanje 12km e to se zove talent haahhaha
 

Alien OG

Poznanik Foruma
13.09.2019
1.308
9.457
258
Ako sam dobro shvatio da mu je zaposlenik u vrticu zlostavljao necakinu a Cain ga upucao. Na srecu ili nesrecu kako gledate na to, lik je prezivio a sutkinja je zatvorila Caina a ovog pustila van.
B8953A86-D1BF-413B-9AD2-846AC46996DD.jpeg
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: masan head

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.023
2.718
twitch.tv
Svaka čast Nate-u, čini mi se da ce ga ovaj pokidat. Volio bi da izadje s pobjedom, to bi bio show, medjutim ona budala stvarno nije normalna. Borz, ccc
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Jojoman

Jojoman

Banned
Banovan
08.02.2011
2.276
11.277
358
Da ne bude nikakve zablude, Kazmat skida kilograme za dvije kategorije, kad bi se godinu dana normalno hranio i trenirao za svoju prirodnu težinu sigurno bi se mogao u teškoj borit ali ajmo rec nek skida za polutešku..Nate je prirodno oko nešto iznad 70kg, i sad ovdje svi favoriziraju za realno 3 težinske kategorije fizički većeg lika koji će u samoj borbi imat desetak kg više, koji je sve borbe odradio s no name borcima, prvi borac Gilbert Burns iz top 5 ga je stavio na test i je realno po statistici ali i po dojmu dobio no pobjedu su sudci dodjelili hype borcu. Vidjelo se nebo I zemlja razlika Kazmata kako izgleda sredinom druge i u trećoj rundi što se disanja tiče, a ovaj meč je postavljen na 5 rundi baš jer se Nate Diaz bori koji uvjek gotovo gubi prve Dvije runde i uzima zadnje, jer kako protivnik pada Nate raste s kondicijom, dodajmo na to da ga je u 16god samo jedan lik uspio uspavat ,a na um da je uvjek birao samo najjače suparnike, ovo što kladionice rade , isplati se uplatiti na pobjedu Natea ,ogromno podcjenjivanje jednog od boraca koji je uvelike zaslužan da je UFC danas ono što je, jer treba također na umu imati da su ufc prije i poslje meča Diaz - MeCregor dvije različite organizacije, tko zna što govorim zna,da ne davim dalje.. Dana, gad ćelavi ovako vraća nekom tko mu je donio milione , zna se da Nate želi izaći zbog box meča s Loganom, gdje bi se osigurao za mirovinu, a ovako ako ga ugasi u zadnjem meču teško da će se to tako odigrat i ćelavi gad je namjerno to napravio, dao mu najteže mogućeg protivnika za zadnji meč, što ufc nikad u povijesti nije radio.. no ako Nate izdrži prve 2 runde, što ne bi trebalo bit tako čudno, SIGURNO i spreman sam prihvatit okladu, to se neće dogoditi ni u ostale 3, ne kažem da će dobit, ali nakon 2 runde veličina i eksplozivnost Kazmata bit će neutralizirali..
kako god Nate je do kraja ostao "dog" , ne zanimaju ga pojasevi niti rankig, samo prihvaća najjače borce,tako da je ovo za njega praktički normalna situacija, Kazmat je favorit ali ako ga ne ugasi u prve 2, ostale 3 karte se preraposjeljuju drukčije..
Ako sam dobro shvatio da mu je zaposlenik u vrticu zlostavljao necakinu a Cain ga upucao. Na srecu ili nesrecu kako gledate na to, lik je prezivio a sutkinja je zatvorila Caina a ovog pustila van.
Pogledajte prilog 432139
Nažalost sutkinja je po treći put odbila zahtjev za jamčevinu i obranom s slobode, ponuđen je bio i kućni pritvor, narukvica,no u pritvoru će čekati suđenje za koje če nažalost 98% presuda glasio "kriv je" , a kazna je min od 20god do doživotne, najjače je svi gq podupiru i kažu kako je napravio ono što svi mi govorimo kako bi napravili da se dogodi ispred naših vrata, no jedan komentar Joe Rogana koji je to isto iskomentirao samo dodao kako je pogriješio što je išao u afektu s oružjem već ga je trebao sačekati i iskomadati golim rukama.
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: Alien OG