ulje od kanabisa

  • Vutra Radio is back. Možete ga slušati preko web plejera. Slušamo se!
Hempatia Canna iGrow Mills Nutrients

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.102
15.908
358
36
Tacna
#1
Mislim da postoje internet stranice koje prodaju kvalitetno ulje, netko je već spominjao tu na forumu. Bude već netko rekao. Ko što veli baobab ulje sa ceste je većinom prevara. Tužno ali istinito :(. Mislim da ulje kad se razmaže na papir, komadić rizle, nebi smijelo biti crno niti da se grudice stvaraju. I od pravog i kvalitetnog ulja bi sigurno čovjek lakše spavao. Treba s oprezom postupati sa takvim uljem s ulice, pogotovo ako je slabo, često ga miješaju sa otrovima tipa parafin, vazelin i svakakvim primjesama koje još mogu pogoršati situaciju.
 

CilI

Habanero Maya Red
Urednik
Moderator
24.10.2012
8.234
7.598
258
48
Texas,USA
#2
Verovatno je jako razredzeno ulje. Može jača doza, nemoj prebrzo, da ge ne opere.
Kupite opremu i sjemenke i pocni te svoj grow. Drugog rešenja nema. Više čekate, slabije za pacijenta.
 
27.01.2016
2
2
3
26
#3
e ovako ljudi juce sam nabavio od drugog izvora i uzeo sam napravljeno od indike uzeo sam jednu kap cisto da vidim sta sam nabavio i spavao sam ko zaklan. nakonsat ipo vremena od kako sam uzeo kapku pocelo je dejstvo i jako sam zadovoljan. e sad samo ostaje da ulje uradi svoj posao i da ujko sto brze stane na noge. hvala vam na svu podrsku i pomoc
 
Sviđa im se: baobab and CilI

Farmer

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
12.03.2008
383
655
93
34
#4
Neznam , po njegovoj prici itekako zvuci da je rijec o normalnom kanabis ulju, a medju ostalim efektima poznato je i da smanjuje krvni tlak. Sad, ako njegova majka i inace ima nizak, moguce da su onda pogrijesili sa dozom. Ili su prenaglo povecali dozu (i organizam se nije naviknuo postepeno polako), ili su se jednostavno odlucili na dozu preveliku za njen organizam opcenito. Ja bi savjetovao da se nastavi terapija al sa prepolovljenom dozom ili trecinom iste , pa ponovno povecava al sporije. I kontrolirati si doma sami krvni tlak 3-4 sata nakon konzumacije redovito. Ako se ponovi na manjim dozama onda prestati.

Sto ljudi, sto reakcija na ulje. Moja draga recimo isto ima nizak krvni tlak , al ulje njoj ne djeluje uopce na tlak izrazeno , u stvari toliku prirodnu toleranciju ima na kanabis da tek nakon 3-4 zrna bude malo vesela i spava cvrsto.
Mene s druge strane manje od jednog zrna izuje iz cipela i spusti mi tlak toliko da mi se ekstremiteti ohlade.

Kako god, puno srece i naprijed samo polakse i sigurno.