Ulje od kanabisa

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.173
398
42
Tacna
Mislim da postoje internet stranice koje prodaju kvalitetno ulje, netko je već spominjao tu na forumu. Bude već netko rekao. Ko što veli baobab ulje sa ceste je većinom prevara. Tužno ali istinito :(. Mislim da ulje kad se razmaže na papir, komadić rizle, nebi smijelo biti crno niti da se grudice stvaraju. I od pravog i kvalitetnog ulja bi sigurno čovjek lakše spavao. Treba s oprezom postupati sa takvim uljem s ulice, pogotovo ako je slabo, često ga miješaju sa otrovima tipa parafin, vazelin i svakakvim primjesama koje još mogu pogoršati situaciju.
 

CilI

Habanero Maya Red
Banovan
24.10.2012
5.179
7.241
258
54
Texas,USA
Verovatno je jako razredzeno ulje. Može jača doza, nemoj prebrzo, da ge ne opere.
Kupite opremu i sjemenke i pocni te svoj grow. Drugog rešenja nema. Više čekate, slabije za pacijenta.
 
27.01.2016
2
2
3
32
e ovako ljudi juce sam nabavio od drugog izvora i uzeo sam napravljeno od indike uzeo sam jednu kap cisto da vidim sta sam nabavio i spavao sam ko zaklan. nakonsat ipo vremena od kako sam uzeo kapku pocelo je dejstvo i jako sam zadovoljan. e sad samo ostaje da ulje uradi svoj posao i da ujko sto brze stane na noge. hvala vam na svu podrsku i pomoc
 
  • Sviđa mi se
Reactions: baobab and CilI

Farmer

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
12.03.2008
378
685
93
40
Neznam , po njegovoj prici itekako zvuci da je rijec o normalnom kanabis ulju, a medju ostalim efektima poznato je i da smanjuje krvni tlak. Sad, ako njegova majka i inace ima nizak, moguce da su onda pogrijesili sa dozom. Ili su prenaglo povecali dozu (i organizam se nije naviknuo postepeno polako), ili su se jednostavno odlucili na dozu preveliku za njen organizam opcenito. Ja bi savjetovao da se nastavi terapija al sa prepolovljenom dozom ili trecinom iste , pa ponovno povecava al sporije. I kontrolirati si doma sami krvni tlak 3-4 sata nakon konzumacije redovito. Ako se ponovi na manjim dozama onda prestati.

Sto ljudi, sto reakcija na ulje. Moja draga recimo isto ima nizak krvni tlak , al ulje njoj ne djeluje uopce na tlak izrazeno , u stvari toliku prirodnu toleranciju ima na kanabis da tek nakon 3-4 zrna bude malo vesela i spava cvrsto.
Mene s druge strane manje od jednog zrna izuje iz cipela i spusti mi tlak toliko da mi se ekstremiteti ohlade.

Kako god, puno srece i naprijed samo polakse i sigurno.
 
15.11.2018
1
0
1
38
Mene zani dalinulje treba biti samo tamno
Zelene boje ili i druge boje ili rijede? Unaprejd hvala
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.