Ulje od konoplje molim pomoć

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
02.08.2011
8
0
0
39
Dragi i dobri ljudi... sve koji znaju nešto više od onoga sto se moze naci na filmu ricka simpsona i onoga sto se moze iscitati na phoenix tears ili ako imaju osobna iskustva u proizvodnji ulja za lijek to bi bilo najpozeljnije, naime sajt je odlican i stvarno ima informacija o svim tipvima uzgoja lampama itd.. ali nazalost jako malo o medicinskom ucinku pa bi molio admine i moderatore da se malo vise potrude oko toga i proguravaju tu temu sto vise jer nazalost lijekovitost je premalo istrazena naravno ne nasom krivnjom nego onih koji to mogu i koji bi trebali, zar ne?... nego da ja ne ulazim previse u neke dublje teme da se vratimo na ono sto bi zelio pitati:


1. Incica ili sativa i koja sorta tj tip za koje oboljenje ?(mene posebno zanima dijabetes, neki madezi koji ne izgledaju najbolje) i kako do kvalitetnog i pouzdanog sjemena uz naravno maximalnu diskreciju i sigurnost, jer uglavnom sta mi mozemo nabaviti su sjemenke iz piza pretezno neke sative....

2. Proizvodnja(uzgoj) jer naime za terapiju treba 500g osusenih kvalitentinih vrhova, sto naime premasuje one grow boxice koji su dostatni za osobne potrebe(pogledao sam i jorgea cervantesa) tako da mi je jasno otprilike sto bi ali svaki savijet je dobro dosao...

3. spravljanje lijeka ... rick uptrebljava kuhalo za rizu za koje prije toga ja nisam znao ni da postoji a kamoli gdje ga nabaviti a to bas i nije za zajebanciju jer moze doci do expozije pa dzaba ti lijek onda hehe:icon_lol:


Eto toliko od mene za pocetak iako imam jos dosta pitanja... ali o njima cemo kad za to dode vrijeme... Hvala svima koji ce pomoci unaprijed, i molim ih da sto vise promoviraju medicinski aspekt ovoga bozijeg dara pogotovo ako znaju za nekoga kome bi to moglo spasiti zivot...
 
24.05.2011
229
111
0
pozz beli

ja isto imam namjeru da pravim ulje(bolujem od ms-a),za medicinske svrhe,konkretno za ulje se koriste indice jer imaju veći postotak thc i cbd
po savjetu mog prijatelja koji također boluje od ms-a koji je osobno razgovarao sa rickom,sam rick mu je preporučio L.S.D i PINEAPPLECHUNK od barneys farma
kuhalo za rižu možeš da nabaviš u bilo kojem centru gdje se prodaje posuđe,bez njega nema ni ulja

imam još nekih dva mj. do spravljanja ulja pa kad dođe dan D podijelim ja to ovdje sa svima vama:)

pozz
 

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.184
139
0
37
Evo danas sutra ću ja raditi ulje isto od barney's farm red dragon vutre, pa javim kak je prošlo.
 
02.08.2011
8
0
0
39
HVala na postovima i nadam se jos vise da se ova tema bas dobro ,,nabrije,, ... nego kako do dobrog sjemena onda jer strah me plavih drugova em sto sigurno i oni krstare stranicama pa kad nanjuse nesto nije im tesko doci do ljudi i kako je sa tim narucivanjem jeste li culi da je kad ko pao narucivanjem ili pracenjem postova po vutra org.
 
02.08.2011
8
0
0
39
E i sto se tice same izrade ulja da li treba biti ista sorta ili moze i mijesano npr lsd i white widow, jer rick na phoenix tears govori da bilo koja indica sa visokim %thc je dobra za karcinom i opekline madeze, ali za ostale nepogode npr dijabetes koja sorta bi odgovarala... jbg u nedoumici sam a nemogu poc u bolnicu i pitatat faking doktora...
 

Sekach

Tekst kojim se isticem
30.07.2010
797
149
63
To je nazalost dosta neistrazeno podrucje pa je kolicina informacija o tome jako mala...

Ima jedan clanak o tome sto su pacijenti sami davali svoje misljenje bazirano na svojim iskustvima pa baci pogled ovdje: https://forums.vutra.org/medicina/8684-vrste-kanabisa-bolesti-koje-lijece.html

Uglavnom gledaj na vrste koje imaju izrazeno visoke vrijednosti THC-a i CBD-a...takoder neki seed bankovi imaju naznaceno pokraj odredenih vrsta da ima izrazena medicinska svojstva... =)

Mjesanje mi nije palo na pamet, ali mi se sada mota dobra ideja u glavi gdje bi mogao mjesati dvije ili vise vrsta koje imaju razlicito djelovanje kako bi stvorio nekakav bolji lijek... :thumb:
 

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.184
139
0
37
Od čeg god napraviš - dobro je!
Evo ja si složio 0.5 mililitara jučer od 5 g, pa javim kakvo je, ma zapravo napravit ćemo jednu zasebnu temu, sam da kabel nabavim za slike prebaciti... Treba tog ulja na tone raditi hehe.
 
13.03.2015
15
4
3
57
Zanima me da li je neko kucnom ljubimcu npr psu davao ulje da ga izljeci od neke mucnine ili kad je pas malaksao pa nece jesti nego samo pije vodu itd.
 
Poslednja izmena od urednika:
13.03.2015
15
4
3
57
Hvala Bizzzo , pas mi je nekako malaksao vec 2 dana , nece jesti , pije samo vodu .
Dao sam mu prije 15 min malo ulja , sad pogledam u dvoristu je da je malaksao ali po pogledu vidim da ga fino pere .
A sta drugo , vidim da bi to trebalo biti ok , kak da mu pomognem drugacije kad ja vidim da mene fino pere pa bi i njemu tak moglo biti , pomislih .

Frka me malo da joj nisam dao malo previse jer sam joj ujutro malo dao i sada navecer .
 
Poslednja izmena od urednika:
13.03.2015
15
4
3
57
e sad sve zavisi sta je to malo i da li je malo i za psa, jel se ukomiro

Sad sam bio na dvoristu i lajala je na neku macku i napravila krug do ograde i vratila se .
Valjda ju je malo jace opralo pa je jedva hodala . Pozvao sam je unutra i sad lezi na krevetu ispruzena i samo dise .
Valjda ce do jutra popustiti s jedne strane a s druge ako je malo jace pere ima vise thc pa vjerojatno bi i tegoba prije bila rijesena , mozda .
 

jesam

rokenrolerica
Urednik
Moderator
14.01.2012
2.238
10.096
358
jedna ili 2 vitaminske injekcije kod veterinara su uglavnom dovoljne za buđenje apetita
 

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.023
2.718
twitch.tv
Da mene hoće netko ovako :) Nece joj biti nista. Samo nemoj se bas igrati s tim. Mozda joj je stvarno nesto, pregledaj ju da li možda ima krpelja! Ima ih svuda.
 
13.03.2015
15
4
3
57
Od sutra nema vise dok ne vidim oporavak , ali i to je pitanje , mozda je bas ovo najbolje za sada , ko ce ga znat .
 
Poslednja izmena od urednika:

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.585
2.598
Moja kuja unazad par godina ima lažne trudnoće ....bude tužna ispočetka,slabo jede,uglavnom leži samo ... završava sa curenjem mlijeka iz sisa.To zna biti neugodno.
Traje i po 2 nedjelje dok ju zaobiđe.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: CilI