E ovako posto nemaju svi kesa za skupe i nabudzene grow box-eve
ja cu da vam pokazem moj predlog sto ja i sebi upravo dovrsavam
jedan veoma dobar grow box za relativno malo para.Potreban vam je orman nije bitno da je bas 220cm koliki imate zavisi ko sta ima na slici koju sam ja dao je prema mom merenju to jest moj orman u kome ja montiram upravo grow box potrebno vam je:
1) jedno crevo precnika oko 10 cm i dugacko oko 1,5m mozete naci bilo gde
2) 3 kulera od po 9 cm jedan za ulaz vazduha,izlaz vazduha i jedan za crevo.
3) svic kako bi ja to nazvo on omogucuje da pc kuleri rade
4) HPS sijalica od 400W
5) grejalica to valjda imate ako nemate kod kineza ima jeftinih
6) posuda za vodu oko 20 litara
7) tajmer ima na pijaci , meni je mika cigan nastimovao za 20 dinara
8) ulazi za struju meni je iza ormana uticnica pa samo sam morao da rupu napravim
9) hidrometar i termometar obavezni uredjaji za pracenje vlaznosti vazduha temperature.
10) karbonski filteri za kulere nisu obavezni ali ko oce
11) postolje za HPS sijalicu kablovi saksije semenke djubrivo itd nisam naveo jer se to podrazumeva nisam racunao orman,grejalicu,i posudu za vodu,i jedino mi fali HPS sijalica sve ostalo od ovog imam ako neko zna gde u Novom Sadu ima HPS nek javi da zavrsim ORMAN BOX sve zajedno me je izaslo 4256 dinara +12 saksija 1000 dinara+HPS koju nemam jos izacice oko 50 evra +i racunajte zemlju,djubrivo itd jos oko 1000 dinara sve zajedno kad zavrsim to jest stavim HPS sijalicu izacice manje od 10000 dinara sto je oko 120 evra za jedan odlican grow box,kad zavrsim saljem slike i pravim dnevnik uzgoja
pozdrav svima obozavaocima vutre i svim dobrim ljudima poz.
...........Bitno je sta si a ne ko si..........
http://img228.imageshack.us/my.php?image=weednovisadskica1bf6.jpg
ja cu da vam pokazem moj predlog sto ja i sebi upravo dovrsavam
jedan veoma dobar grow box za relativno malo para.Potreban vam je orman nije bitno da je bas 220cm koliki imate zavisi ko sta ima na slici koju sam ja dao je prema mom merenju to jest moj orman u kome ja montiram upravo grow box potrebno vam je:
1) jedno crevo precnika oko 10 cm i dugacko oko 1,5m mozete naci bilo gde
2) 3 kulera od po 9 cm jedan za ulaz vazduha,izlaz vazduha i jedan za crevo.
3) svic kako bi ja to nazvo on omogucuje da pc kuleri rade
4) HPS sijalica od 400W
5) grejalica to valjda imate ako nemate kod kineza ima jeftinih
6) posuda za vodu oko 20 litara
7) tajmer ima na pijaci , meni je mika cigan nastimovao za 20 dinara
8) ulazi za struju meni je iza ormana uticnica pa samo sam morao da rupu napravim
9) hidrometar i termometar obavezni uredjaji za pracenje vlaznosti vazduha temperature.
10) karbonski filteri za kulere nisu obavezni ali ko oce
11) postolje za HPS sijalicu kablovi saksije semenke djubrivo itd nisam naveo jer se to podrazumeva nisam racunao orman,grejalicu,i posudu za vodu,i jedino mi fali HPS sijalica sve ostalo od ovog imam ako neko zna gde u Novom Sadu ima HPS nek javi da zavrsim ORMAN BOX sve zajedno me je izaslo 4256 dinara +12 saksija 1000 dinara+HPS koju nemam jos izacice oko 50 evra +i racunajte zemlju,djubrivo itd jos oko 1000 dinara sve zajedno kad zavrsim to jest stavim HPS sijalicu izacice manje od 10000 dinara sto je oko 120 evra za jedan odlican grow box,kad zavrsim saljem slike i pravim dnevnik uzgoja
pozdrav svima obozavaocima vutre i svim dobrim ljudima poz.
...........Bitno je sta si a ne ko si..........
http://img228.imageshack.us/my.php?image=weednovisadskica1bf6.jpg