Uplasen

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
04.08.2013
6
1
0
Pozdrav drugari.. Imam jedan problem..
Prekjuce sam po prvi put probao travu. Za nekih 20-ak minuta osetio sam snazno lupanje srca i da mi nije uopste dobro.. To je trajalo neko vreme i onda prestalo.. I sad ova dva dana imam problem da se setim toga i opet krene neka mucnina.. Tacnije juce mi je lupalo srce par puta, pa recimo kad radim nesto nema nista... Procitao sam kao izjavu neke devojke da je imala slican problem i da je to pratilo kroz zivot sto me dodatno uplasilo pa sam se sad probudio i ne mogu da zaspim jer sam sanjao nesto na tu temu..
Stvarno se brinem jer sam uzoran momak, nikad probleme sa nicim, punoletan sam, upisao fax i ne bi voleo da mi ovako nesto upropasti zivot...
Jel imao neko slicna iskustva i ima li neko kakav savet... Pozdrav i unapred hvala...
 

KneleBGD

Aktivan Član
06.04.2012
65
60
18
Hawaii, Oahu
Pozdrav i dobro nam došao. ;)

Prvi put si probao, tako da je to normalna pojava. Nećeš oboleti, niti ćeš umreti druže. Ne razmišljaj o tom danu i sve će biti kako treba. To je bila samo trenutna pojava nakon popušenog džointa. Ako nisi spreman za konzumiranje vutre, onda je i ne konzumiraj. ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: JuicyJ
04.08.2013
6
1
0
Hvala na dobrodoslici druze, i samo cu da kazem iz tvoja usta u Bozije usi. :)
Samo se nadam da ce ovo da prestane a sto se tice daljeg uzimanja uopste ga nemam u planu, ocito sam "kilav" za to.. :)
Bas sam onako pasivan, da kucnem u drvo ali od jutros nisam imao lupanje srca ali sam na momente bas pasivan i smoren, narocito kad sedim i ne radim nista dok kad sam u poslu nesvesno ocigledno zaboravim na to.. Jedino dobro u svemu ovome je sto sam vredniji nego ikad, ocu sve da uradim samo da sam u pokretu. :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: skipe

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
normalna pojava, uzmi sledeci put manju kolicinu... i ne stavljaj ovakve teme u Najnovije, nista tu nije novo, svakom se desilo bar jednom da ima utisak da ce mu cuka iskociti i skakutati ispred nega ;) premestam
 
  • Sviđa mi se
Reactions: gremo and CilI
04.08.2013
6
1
0
Ok, izvinjavam se. :)
Oces da kazes da je normalna i ova postfaza, ova povremena mucnina i smorenost i povremeno lupanje srca, mada sam to imao juce, danas nemam, i sve to se desava kad se setim tog, sto bi reko Sojic nemilog dogadjaja. :D
 

KneleBGD

Aktivan Član
06.04.2012
65
60
18
Hawaii, Oahu
Da, to je samo privremeno bilo posle pušenja vutre. Sledeći put ako bude vario, uzmi dva-tri dima i nećeš imati taj problem. Ili ne uzimaj više i ne razmišljaj o onome što je bilo. ;)
 

thc boss

Aktivan Član
29.12.2011
275
216
43
43
ne bi rekao powerseed da je to radi količine..

prvo marihuana ubrza srce ali ne bi trebalo više od 10 udaraca dodati na postojeći ritam.
Ono šta se događa je da ti marihuana naglo sruši tlak i opusti žile u kojima nastaje slobodni prostor i tijelo ostaje bez kisika.
Srce pokušava nadopuniti taj novooslobođeni prostor u žilama ubrzanim radom ..
I sve to ne bi bio problem da se u mozgu ne aktivira dio koji registrira bilo kakve nenormalnosti u tijelu i tako registrira povećanje rada srca i nastane paranoja i panika koju ti dodatno potenciraš ako si po prirodi paničar.

Drugi put puši travu koja nema čisti thc nego sazrelu koja ima i cbd-a
možda kad ti počne to da se dodatno napušiš do jaja pa možda prestane :)..
ne paničari iako ti se čini da ne možeš, nego misli na nešto drugo a ne na otkucaje srca.
primjenjuj tehniku dubokog disanja i zadržavanja zraka, to će te smiriti.

Izmjeri tlak koliki ti je i imaš li problema možda sa srcem?
Čak i da imaš marihuana čak pomaže pacijentima s tlakom i srčanim problemima.
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
thc boss je napisao(la):
...
Drugi put puši travu koja nema čisti thc nego sazrelu koja ima i cbd-a
možda kad ti počne to da se dodatno napušiš do jaja pa možda prestane :)..
ja znam sta sam mu savetovao i stojim iz toga, kvantitet je u tom slucaju povezana sa kvalitetom, ako je prvi put zapalio i jos ako je vutra dobra, moze mu pomoci ako sledeci put uzme manju kolicinu dok se malo ne upozna i privikne na celokupan feeling koji ce osecati.

sto se tice tvog saveta koji sam citirao, ocekujes li da on moze da bira vutru s obzirom na % thc-a i cbd-a. drugi deo tvog saveta ne bih ni komentarisao, mislim da neslane sale upucene ljudima koji tek krecu sa duvkom nisu na mestu, cak iako se na kraju stavi smajli.
 
04.08.2013
6
1
0
Pa jesam po malo panicar.. Mene zanima oce to prestati vremenom ljudi, i ima li potrebe da se mozda obratim lekaru.. Juce mi je vise lupalo srce, danas je to uglavnom povremena mucnina.
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
naravno da ce prestati, sta tripujes kog vraga, samo sam sebi pogorsavas, ne razmisljaj puno o tome i furaj zivot dalje, tada nece biti ni ovog:"...i sve to se desava kad se setim tog..."
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Lara Croft

thc boss

Aktivan Član
29.12.2011
275
216
43
43
Znam kako misliš, ti se pitaš: šta se događa? Wtf?? ustrtariš se i počneš lučiti adrenalin , srce ti se povisi na preko 150 otkucaja i onda se još više usereš I nađeš se u spirali bez izlaza I počneš luditi misleći da će ti srce eksplodirati, naravno sve je u tvojoj glavi.Neće se ništa dodgditi, neke osobe su završavale na hitnoj zbog toga, to je bed.

Rekao sam ti gore šta trebaš, prvo duboko udiši i zadržavaj zrak i izdiši.
Probaj travu koja ima cbd-a, dakle onu koja je dulje uzgajana.


E sad ako travu nabavljaš na ulici to je bad jer oni obično prerano odrežu. Jedino ti presotaje sam uzgajati.

powerseed
pa nema ništa loše u tome savjetu da se još više naduva, jer nije to bezveze, znaju simptomi onda proći panike itd..
slažem se da je kvaliteta možda bila presudna za počtnika, ali mislim da neće ništa postići smanjivanjem jer ionako mislim da nije puno uzeo.
 

SoStoned

Aktivan Član
01.05.2013
74
87
18
34
Nemas potrebe za brigom.Poslusaj PowerSeed sto se tice kolicine koju duvas,jer dobra vutra u velikim kolicinama moze i najiskusnije da obori sa nogu.Ti si ipak nov u ovim vodama i trebas postepeno po potrebi da povecavas kolicinu.
Da li si ikada imao problema sa radom srca ili sa krvnim pritiskom ? Ako si osoba koja tesko prihvaca povremeni gubitak kontrole moguce je da te zato hvata panika.
Nisam nikada cuo da je neko obolio ili umro od posljedica pusenja vutre pa mislim da neces ni ti.Stovise,ako si ipak imao nekih problema sa zdravljem prije pusenja,vutra bi trebala da te "refreshuje" i vrati sve u normalu.

EDIT: THC-u treba oko 1 minute da dodje do mozga i da pocinjes osjecati "naduvanost",tako da ti je doziranje vrlo jednostavno.Poslije 10-15 minuta sam skontaj da li ti je dovoljno.
 
23.02.2008
1.048
1.455
188
normalno je da ti vutra povecava otkucaje srca, to nije nista novo, cak i iskusnim korisnicima se to
desava al zapamti da niko dosad otkad postoje ljudi nije umro od trave al bas niko tako da kad pocne srce da ti lupa
ti se seti ovoga i pomisli npr na neku lepu devojcicu ;)
a sledeci put kad pusis, uzmi manju kolicinu, pa ako je sve okej ti uzmi jos i tako a
njesra sa ulice ti ne bi savetovao da pusis, ako mozes uzgoji svoje i ne brini
se tolko mlad si, zdrav nece ti biti nista!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Hasler
04.08.2013
6
1
0
Sa bratom smo oduvali 2 dzointa za svega nekih 10 minuta... Prvi me je terao na smejanje i sve je bilo ok ali je kao malo poceo popustat i kad sam roknuo drugi krece lupanje srca i to sve da se ne ponavljam... Prodje za nekih pola sata i tad sam imao potrebu da jedem ko lud, svasta sam pojeo.. I onda bude sve ok, dodjem kuci legnem, i ujutro kad se probudim od napetosti povremeno srce itd. itd. da se ne ponavljam.. Uglavnom to je bilo juce dok je danas bolje (da ne cuje vrag), uglavnom ta mucnina itd. itd... Da se ne ponavljam i da vam ne dosadjujem, al jbg. kad sam sisa od 19 god. :D

Inace onaj nas je i zakinuo za pola dzointa sigurno tako i da je bolja vise necu da uzimam tamo.. A i jeste jaka, kaze brat i njega je bas uvatila a on je dosta iskusniji u tome.. Uglavnom njemu sad nije nista, dok se samo ja tu tripujem nesto.. Ukapirao sam da je sve stvar glave.. Nego razmisljam da popijem neki lekic pred spavanje uvece, da me opusti mada sam se sad naspavao jos jedno 2, 3 sata preko dana . :)
 

JuicyJ

Aktivan Član
13.07.2013
28
31
0
Ne pij ništa pred spavanje od hemije, moja preporuka... Za spavanje ovdje svi na forumu koristimo vutru :D ... Nego, otkucaji srca kada pušiš vutru to je normalno da će biti ubrzani, al' izgleda da si se uplašio da ti nešto neće biti, pa si dodatno pogoršao stvar :))
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
neces umreti od nekog blazeg psihosedativa ako imas za pred spavanje, da si zaglavio na hitnoj svakako bi te nafilovali time :) al mislim da si sad vec svario pricu i da ce ti sutra sve biti smesno, ajd opusteno
 

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.204
6.193
258
newcicoc je napisao(la):
Stvarno se brinem jer sam uzoran momak, nikad probleme sa nicim, punoletan sam, upisao fax i ne bi voleo da mi ovako nesto upropasti zivot...
Jel imao neko slicna iskustva i ima li neko kakav savet... Pozdrav i unapred hvala...

Lijepo je zatraziti savjet, pod uslovom da znas gdje je zapelo. Meni nije jasno, zbog cega mislis da upropastavas zivot?
Punoljetan, nemas problema, uzoran, studiras, pa jos i zaposlen, ako sam dobro procitao u nekom od tvojih postova i zaista nemam predstavu kakve tebe brige more.
Vjerujem da si svjestan da sve sto radis u zivotu mora imati nekakav smisao, pa da te pitam; kakav smisao vidis u pusenju konoplje?
Sta mislis da ces postici time?
 

El_Vato

Aktivan Član
04.02.2011
56
46
18
32
ako ste vec svarili 2 dzointa u roku od 1o minuta nije ni cudo da ti je bilo lose... pogotovo ako ti je prvi put.. meni lici da si se ti prepusio... druga stvar jeste da ne odgovara svima trava.. paranoicnim ljudima ne odgovara... na samo delovanje cesto utice i okolina i situacija u kojoj se nalazis kad si navaren. idi sa burazom negde napolje, predvece negde i zapalite buksnu, polako 2-3 dima pa sacekaj da vidis kako deluje na tebe.. ako ti je vec buraz iskusniji ostavi njemu pa nek popusi ostatak :) uzmite vode i nesto slatko sa sobom... secer bi trebao da te vrati u normalu ako ipak ponovo preteras :) happy 4:2o :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: AdnanJanuzaj23