ups...malo se polomila mara

Hesi Hempatia Seedstockers Soma Seeds Herbies Headshop
11.01.2009
2
0
0
44
POozdrav svima!
Kao potpuni laik u ovim temama, mali problem koji mi se zgodio danas - naime ne secam se ni kad sam par semena ubacila u saksiju sa mojim cvecem, cisto iz radoznalosti. Niti sam pazila niti zalivala niti kod mene ima dovoljno svetlosti... Juče primetim nikla biljcica tanusna, 7-8 cm dugo i ulta tanko stablo sa 4 listica na vrhu. Ja tu odusevljena kao uspelo mi, htedoh da slikam da posaljem dragom vojniku da se raduje, kad ups...polomih je.
E sad malo ljuta na sebe i zeljna da istrajem u tome, mada mislim da je nemoguce jer nemam nikakvih uslova niti sam ikada o uzgajanju razmisljala, interesuje me da li je ikako moguce sanirati stetu? Mozda da je ubacim u vodu da izbije koren kao kod ostalih biljaka ili da je lepo, na dostojan nacin sahranim?
hvala.
 

mr.skunk

Vutra Veteran
16.01.2007
831
44
0
33
ako si je tako malu polomila nema joj pomoci , ali zato ubaci novu sjemenku i eto nove biljke:rasta1: isvaki put ce se polomiti ako nema dovoljno svijetla jer samo raste stabljika sve dok ne pukne....
 
11.01.2009
2
0
0
44
...a bas sam se ponadala...:icon_cry: naravno da nemam svetla kad mi ovoliko drvo ispred przora, i ja počinjem da bledim.
Hvbala na speedy odgovoru. pozz