Uputstva za dodavanje novog strain-a

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.421
8.733
298
Čikago, USA
www.vutra.org
1. Ne počinjati strain report ukoliko već postoji. Koristiti pretragu samog pod foruma Strain Report.
2. Ukoliko ne postoji taj strain onda pravila važe kao i za dnevnike. Može neki uvod, sliku, vaše mišljenje.
3. Ne morate dodati dio o uzgajanju ukoliko ne želite ili niste uzgajali.
4. Može biti i samo smoke report.
5. Može naravno dio medicinskom efektu i liječenju.
6. Strain report se može dodati i retroaktivno (ukoliko vas sjećanje služi). Ne mora biti nešto što trenutno pušite/uzgajate.

Će dopuni neko od pametnijih modera :)
 

Planer80

Aktivan Član
25.01.2018
219
2.527
143
Mislim da je ova ideja i više nego dobra. Negde u budućnosti možda i linkovati dnevnike sa opisom. Jedino možda da se nekako "uniformiše" bar početak... u naslovu strain - breeder pa u postu generalne informacije koje breeder daje (copy paste - prevedeno još bolje) potom iskustva... tipa težina uzgoja, koliko hrane voli, koje svetlo joj prija, koliko stvarno cveta, itd. a potom i smoke report i slike, slike, slike. Greota bi bilo da ne zaživi. Iskustva ovde bar ima, jedino "ko će se naterati" da piskara :D
 

Pantagan

Form
Poznanik Foruma
11.05.2015
3.361
17.038
398
Mislim da ste krivo shvatili, za svaku sortu treba otvoriti posebnu temu da ljudi koji kasnije sade istu sortu mogu u toj temi iznositi svoje mišljenje i iskustvo u vezi te sorte a ne da se sa postovima dopunjuje ova tema. Znači, ova zadnja dva posta bi trebali bit svaki svoja teme i da u naslovu teme bude naziv sorte.
 

Planer80

Aktivan Član
25.01.2018
219
2.527
143
Jedan predlog, više ideja... recimo za neke sorte koje imaju razni uzgajivači, sve da bude u jednoj temi a posebne teme za auto ili foto... Konkretan primer White Widow pa u njoj na jednom mestu iskustva sa ovom sortom od raznih uzgajivača. Isto i sa Auto verzijom (u drugoj temi). Pregledno i na jednom mestu.
 

Talicni

Aktivan Član
27.06.2015
137
668
93
Ja cekam MMSplit :) da se upise ovde, on mi je otkrio Shackzillu, hvala mu na tome. Ima u onom smoke report brendiranog semena ili kako se vec zove post, opisano ukratko, jako dobro par strainova. Pa ako je moguce, prebacite ih ovde da nastavimo da dopunjujemo :)
 

Vujsprer

Hodajuća Marihuana
18.07.2018
178
929
93
36
Planet Earth
Odlična ideja!

Jedino možda da se nekako "uniformiše" bar početak...
Svakako uniformiranje pocetka jer na ovaj princip da svako dodaje svoje misljenje završava uvijek kao kupus... Mozda cak i nije pre dobra ideja da svako dodaje svoje kako mu dođe jer po meni tema nece imati svoj tok... (osim ako svaka objava/dopuna ne bude zasebna podtema)

za svaku sortu treba otvoriti posebnu temu
Moj prijedlog je da admini naprave otvaranje svake nove sorte u dogovoru sa nekime tko se prethodno javio sa namjerom da napravi report određene sorte koja trenutno jos nije prisutna. Cisto radi estetike i radi lakseg pretrazivanja kasnije. Radi unificiranih naslova najvise...

Npr.
Ime Straina (glavna tema) > Podtema Breeder > U podtemi svakog Breedera 3 podteme (reg-fem-auto) <- Ovo odrade admini kako bi sve bilo uredno i pregledno.

Onda tek ekipa reda svoja iskustva u podteme tako da na pocetku odaberes sta te tocno zanima i samo otvaras teme koje su vezane za to...

Tema 1.Podtema 2.podtema/e
Strain Breeder Tip Zrna
WW > Hum > Reg
> Fem
> Auto

> RQ > Reg
> Fem
> Auto

GSC > itd...

Evo cisto prijedlog ako se ekipi sviđa ideja i takav koncept sortiranja.
Mozda sam malo olaksao nekome smiley9934 a stvarno mi se sviđa ideja svih reportova na jednom mjestu pa bi volio da to odradimo kako treba od pocetka i da na kraju napravimo pravu enciklopediju strainova testiranih iz prve ruke na :vutra:!!

:respect: svima ekipa!!

Stay Green :D