Nutrijenti: -GHE Flora Duo (GROW: 5-0-5 i BLOOM: 1-5-3); GHE Ripen: 0-6-5 -GHE Bio Roots, GHE Bio Bloom, GHE Bio Protect -GHE Diamond Nectar -GHE Flora Kleen za ispiranje
od svega navedenog, na početku dnevnika nedostajao mi je GHE Mineral Magic...napokon i njega imam...nova formula, sadrži 84% silikata (više nego stara koja je imala 59,6%)
pravi update će bit za 3 dana
Kako je meni ovaj dnevnik promakao...Bas me podseca na moj prvi grow i Skunk 1....bio je ovako pun lisca, gust...bas je nabio puno lisne mase....ali zato dim na kraju....uf....
Neka je sa srecom drug.....
~~UPDATE~~ LSD (64. dan ukupno/34. dan 12/12)
Jučer je zalivena zadnjom dozom GHE grow (5-0-5 ) i bloom (1-5-3), slijedeće zalijevanje samo voda... zatim za tjedan dana dozu GHE Ripen (0-6-5)...pa do kraja samo voda i GHE Flora Kleen...
~~UPDATE~~ LSD ...jučer 21.12. (84. dan ukupno/54. dan 12/12)
...danas 22.12. (85. dan ukupno/55. dan 12/12)
Još malo...nego nije mi baš jasno što se tiče ispiranja sa GHE Flora Kleen...je li netko imao iskustva s tim? u dva navrata je dobila GHE Ripen, točnije: full dozu Ripena, pa samo vodu, ponovno full dozu Ripena i jučer opet samo vodu... jer kako kaže tablica...nakon Ripena ide Flora Kleen...pa mi nije baš jasno...da li to ide samo na kraju zadnjih par dana sa obilnijim ispiranjem, a do tada samo zalijevam vodom bez ičega ili već sada treba svako zalijevanje ići i Flora Kleen sa vodom? Jer bojim se da ne počnem prerano sa tim pa da joj ne poremetim nešto do kraja...Hvala unaprijed ...