Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Uvenuli listovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Bezze_Sa" data-source="post: 7262" data-attributes="member: 912"><p>..Naravno da sam procitao iza sta pise.... i evo sta kaze:</p><p>Naziv: FLORAHUM - S</p><p>Standardni supstrat</p><p></p><p>Sastav:</p><p>Supstrat je komponiran od crnog jace razlozenog i bijelog manje razlozenog treseta. Sadrzi sve neophodne makro i mikro elemente, magnezij i zeljezo u kelatnom obliku.</p><p>pH (H2O): 6.0 - 6.5</p><p>Koncentracija soli: 1.70 mS</p><p>Ukupan sadrzaj soli: 1.80 mg/l</p><p>Organska materija: 65.02 - 81.08%</p><p>Glina: do 10%</p><p></p><p>150 - 250 mg N/l</p><p>150 - 250 mg P2O5/l</p><p>250 - 359 mg K2O/l</p><p>60 - 80 mg MgO/l</p><p></p><p>Upotreba: Koristi se za presadjivanje sobnih i uzgoj balkonskih cvjetnih kultura. Nakon presadjivanja biljke mozete povremeno gnojiti u intervalima 7-10 dana tekucim gnojivom. </p><p></p><p>- Prednosti:</p><p>- supstrat pokazuje visoku strukturnu stabilnost</p><p>- Sadrzi sve potrebne makro i mikro elemente</p><p>- magnezij i zeljezo u kelatnom obliku</p><p>- zbog dodatka gline posjeduje dobru pufersku sposobnost</p><p>- optimalne pH vrijednosti za vecinu cvijetnih i lisnatih kultura</p><p>- posjeduje visoku sposobnost retencije vode</p><p>- postojeci sadzaj hranjiva i onih koji su dodani omoguæuju bujan i dug rast do kasne jeseni</p><p></p><p>Eto ovo pise iza, mislim sve sam prepisao...</p><p>a znam da ima VISOKI ili ne znam sad kako se zove supstrat koji se mjesa sa zamljom, ali ovo je standardni... da je istina ono sto kaze stara moja, onda bi do sad se sve biljke "sprzile se" i uvenule...tj. saviti do zemlje i osusiti....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bezze_Sa, post: 7262, member: 912"] ..Naravno da sam procitao iza sta pise.... i evo sta kaze: Naziv: FLORAHUM - S Standardni supstrat Sastav: Supstrat je komponiran od crnog jace razlozenog i bijelog manje razlozenog treseta. Sadrzi sve neophodne makro i mikro elemente, magnezij i zeljezo u kelatnom obliku. pH (H2O): 6.0 - 6.5 Koncentracija soli: 1.70 mS Ukupan sadrzaj soli: 1.80 mg/l Organska materija: 65.02 - 81.08% Glina: do 10% 150 - 250 mg N/l 150 - 250 mg P2O5/l 250 - 359 mg K2O/l 60 - 80 mg MgO/l Upotreba: Koristi se za presadjivanje sobnih i uzgoj balkonskih cvjetnih kultura. Nakon presadjivanja biljke mozete povremeno gnojiti u intervalima 7-10 dana tekucim gnojivom. - Prednosti: - supstrat pokazuje visoku strukturnu stabilnost - Sadrzi sve potrebne makro i mikro elemente - magnezij i zeljezo u kelatnom obliku - zbog dodatka gline posjeduje dobru pufersku sposobnost - optimalne pH vrijednosti za vecinu cvijetnih i lisnatih kultura - posjeduje visoku sposobnost retencije vode - postojeci sadzaj hranjiva i onih koji su dodani omoguæuju bujan i dug rast do kasne jeseni Eto ovo pise iza, mislim sve sam prepisao... a znam da ima VISOKI ili ne znam sad kako se zove supstrat koji se mjesa sa zamljom, ali ovo je standardni... da je istina ono sto kaze stara moja, onda bi do sad se sve biljke "sprzile se" i uvenule...tj. saviti do zemlje i osusiti.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Uvenuli listovi
Bottom