uzgoj 2013

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

iSensation

iSensation
Poznanik Foruma
24.08.2009
1.815
1.808
188
Nadam se da ce stvarno netko nesto naucit iz toga. A tebi sretno za sljedeci put. Jbg, priprema je pola posla (i vise). Zivio! :)
 
12.04.2013
30
13
0
Ja sam se neko vrijeme već pripremao, postalo mi je sve ovo opsesija jebena, ne mogu normalno gradom proć da ne zvjeram okolo i ne gledam lokacije na kojima bi bilo lijepo sadit il ovako negdje kad hodam prirodom samo zvjeram u porazi za nekim sajtom, najveći problem mi je to što živim sa starcima pa mi nije baš lako iznjeti iz kuće alat, vodu ili bilo što drugo.. Sad sam bio skontao da ostanem spavat kod prijatelja i onda ujutro rano da krenem prije svitanja i jebi ga malo smo pretjerali i eto šta je bilo, na kraju me paranoje neke pukle jer je već dan i nikad nisam radio i htio sam samo da zasadim te biljke i izgubim se što prije.

Što se tiče presađivanja i rupa mislim da sam tu solidno odradio posao s obzirom na situaciju i uvjete, iskopo sam rupe otprilike nekih 30ak cm širine i dubine i u to usuo kupovnu zemlju- florahum (nisam imo para za bolju), biljke sam izvadio bez problema i mislim da im nisam oštetio korijen i priredio neki veliki stres samim presađivanjem, po površini oko stabljike sam poredao listove koprive te njih zasuo još jednim manjim sojem zemlje i to sve zalio vodom.

Da imam dovoljno dobar sajt negdje blizu siguran sam da bi mi uz pomoć foruma i moje dobre volje uspio grow. Ali nema veze, bogatij za jedno novo iskustvo sad idemo dalje u nove pobjede, mislim da mi još uvijek nije prekasno za ovu sezonu. A ove biljke ću ostaviti idalje gdje jesu, ako mognem otići ću da ih obilno zalijem jednom u 2-3 tjedna pa ako opstanu-opstanu, nije sad to toliko ofirna lokacija, al nije ni sigurna koliko bi trebala bit pa ću se pazit i to je to, a pored ovog planiram nać neki malo bolji i sigurnij sajt gdje ću se moć bolje posvetit biljkama, totalno zavidim ljudima koji mogu da sade oko kuće u vrtu ili barem imaju neki sajt na kojem se mogu fino posvetit biljkama.

BTW: Jel se još netko susretao sa ovim zelenim paukom kojeg sam spominjao u prošlom postu?
 
20.05.2013
8
2
0
Pozdrav ekipa.imam problem sa outdoor uzgojem.imam 15 biljkaka visine cca. 45 -50 cm i pola listova na rubovima su ljubicasti.pocetnik sam pa neznam dali je to lose ili normalno.ako netko zna sto bi bilo,bio bih zahvalan na odgovoru.
 

loop

veteran spliffer
10.08.2012
773
527
0
43
bez slika možemo samo gledati u pasulj i nagađati.....
može biti da je problem sa temperaturom ili đubrenjem,ali bez slika,i nekih osnovnih detalja (strain,čime si đubrio,trening(ako si radio),itd.) teško možemo pomoći
 
20.05.2013
8
2
0
nemogu sliku objaviti,mobitel me zajebava..sutra slike stavim...ukratko da opisem : biljke(sjemenke) su posadjene direktno u crnu zemlju,zaljevao sam(ne previse) sunca ima dovoljno,i nisu hranjene s nicime..i od sredine biljki do vrhova su rubovi listova ljubicasti(ljubicasti rub je sirok 1 mm.
 
20.05.2013
8
2
0
hvala na linkovima.mozda rijesim problem..steta da 15 biljki propadnu kad su vec te velicine.

izgleda kao problem sa manganom..a mozda je i previse soli
 

sharp

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
27.08.2011
1.253
2.610
188
Haj Nehaj
nemas nikakvih problema, par hladnih dana i noci i dobijes nesto slicno tvom opisu.
edit:
biljku Jane Doe I
sam poceo furat van na sunce dok su dnevne temp. isle od(min.) 16 do(max.) 25 stupnjeva. novi listovi i petiljke istih su rasli s ljubicastim rubom. kad je dobro zapeklo(22 do 32) novi listovi su opet izlazili skroz zeleni. ponovo 7 dana loseg i hladong vrijemena , opet ista stvar. loop, slozio se stobom da je temp. u pitanju. harvest bio 19-05 i
 
08.05.2013
16
10
3
Cao ljudi, jel moze mala pomoc? Jel mi mozete pomoci identifikovati pol? Pretpostavljam da je mudonja ili je jos rano za reci?

IMG_0034.jpg


IMG_0035.jpg


Hvala :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: usrname

protuha

Aktivan Član
23.05.2012
44
40
0
15
pozdrav ekipica,eo imam jedan takoreć problem.biljoze sam presadio iz kalića u zemlju,crnicu,prije nekih 25 dana.na sajtu ima sunce cijeli dan,znači nikakvo raslinje okolo,ništa,drito piči sunce,zemlja odlična,usitnjena do nekih 30 cm dubine,svaka biljka zalivena sa cca 2 L vode poslije presađivanja...da ne duljim,sve uvjete imaju idealne,na njima se ne vidi nikakav nedostatak hranjivih tvari,a one kake su take su i ni makac.na drugom sajtu su presađene isti dan,ista zemlja,sve isto,a one već 0.5 m.ko tu kog j... sad,ne kužim u čemu griješim.ima neko ideju?