E ovako imam biljku u Prozoru ... ( tek veceras sam malo njusko po forumima i pocito svega i sad vec razmisljam da ocistim ormar i napravim box nekakav ) Znaci imam bilju u prozoru zaljevam ( Samo da kazem da mi je prva i da sam totalni amater s nikakvim znanjem to jest znam smotat i ugruvat se
) ju vodom po nekakvoj svojoj procijeni kad vidim da je zemlja nekako suha danas sam uzo od stare nesto za cvijece i pomijeso cep toga s 2 litre vode i stim sad zaljevam danas ju presadio u vecu posudu ... biljka je po ovome sto sam vidio po forumu i kako izgledaju vase nikakva ..( visoka tanka ) koliko sam skopco to je lose ... Ovi nasi plavci stiscu na sve strane i radi straha vanjskoga uzgoja posadio sam ju doma ajd sad se promjenio zakon u Hr pa ak te i cope nekako je lakse .. Znaci ( molim bez smijeha ) planiro sam ju drzat u prozoru i poslje je prebacit na tavan skinut 20-tak crijepova i stavit staklo ... pa dal bi to sta valjalo ? Sjeme je stavljeno samo u zemlju i tak raste ... Bože sad kad vidim sve ovo na forumu i sto sam procito i vase biljke ovo je znanost i biljke vam izgledaju super sve me sram ... stvarno treba iskustva i znanja moje misljenje je bilo da je to manje komplicirano ...
Evo slike
pa recite al bi to valjalo sta ? se vidi mozda spol biljke ... I budite njezni s kritikama ucim se jos .... sve u svemu prve pare idu u box

Evo slike

pa recite al bi to valjalo sta ? se vidi mozda spol biljke ... I budite njezni s kritikama ucim se jos .... sve u svemu prve pare idu u box