* Važno * Postavljanje fotografija u dnevnik uzgoja

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.353
29.538
1.218
twitch.tv
Pozdrav vutro!

Uputezapostavljanjefotografija-INDO.png

Najbolji način i preporuka vutra.org tima je da slike koje želite dodati u Vašu poruku ( post ) ubacite direktno preko našeg foruma. Ograničenje na veličinu slike je 2mb. Način, odnosno koraci koje je potrebno obaviti su puno jednostavniji ili jednako jednostavni u usporedbi s ostalim servisima koje nude ovu uslugu. Razlike su:

1)
Sigurnost - Enkriptiran data promet za razliku od trećih servisa
2)
Vijek trajanja - Svjedoci smo zadnjeg totalnog reseta Imageshack servisa 2013. godine u kojem su obrisane apsolutno sve slike neregistriranih korisnika.
3) Sigurnost - vutra.org pri uploadu sliku briše EXIF podatke iz Vaše slike u kojima se ponekad nalazi i lokacija na kojoj je slika uslikana.

Kako bismo bili sigurni da slike u koje ulažete vlastiti trud, ideju, kreativnost ne bismo izgubili nakon kratkog vremenskog perioda ovim putem još jednom dajemo preporuku za upload slika direktno na vutra.org.

Korak po korak:

Ukoliko slike želite postaviti da budu dodatak postu te da se pregledavaju na klik potrebno je samo pritisnuti

1.jpg

Nakon što Vam se otvori prozor odaberte slike koje želite dodati Vašem odgovoru ( postu ) te pritisnite "Open"

1.jpg

Ukoliko želite odabrati više slika odjednom prije nego kliknete na prvu sliku koju želite pritisnite Ctrl na Vašoj tipkovnici i držite ga stisnutim te klikajte na ostale slike koje želite pridružiti odgovoru. Ukoliko želite označiti sve slike u folderu u kojem se nalazite, označite prvu sliku pa stisnite Ctrl + a.


Slike je osim u vidu dodatka Vašem postu moguće postaviti i direktno u Vašu poruku kao što su recimo postavljene u ovoj temi. Kako biste bili u mogućnosti napraviti sljedeće potrebno je mišem se pozicionirati tamo gdje želite dodati sliku te pritisnuti tipku "Full Image". Slika će se nakon klika učitati u Vašu poruku.

1.jpg

~ Keep Growing and Smile ~

VUTRA.ORG!
 
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.