* Važno * Postavljanje fotografija u dnevnik uzgoja

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Bizzzo

~ Herbalist ~
Grow Support
11.02.2008
2.634
4.922
188
49
Zbrkulja
Pozdrav vutro!

Kako bismo standardizirali izgled vutra.org dnevnika uzgoja za godine koje slijede u nastavku ovog posta se nalaze upute za postavljanje fotografija u Vaš dnevnik uzgoja. Slike koje nisu postavljene direktno na vutra.org forum neće biti uklonjene, međutim biti ćete ljubazno zamoljeni da iste tu i postavite.


Najbolji način i preporuka vutra.org tima je da slike koje želite dodati u Vašu poruku ( post ) ubacite direktno preko našeg foruma. Ograničenje na veličinu slike ne postoji. Način, odnosno koraci koje je potrebno obaviti su puno jednostavniji ili jednako jednostavni u usporedbi s ostalim servisima koje nude ovu uslugu. Razlike su:

1) Sigurnost - Enkriptiran data promet za razliku od trećih servisa
2) Vijek trajanja - Svjedoci smo zadnjeg totalnog reseta Imageshack servisa 2013. godine u kojem su obrisane apsolutno sve slike neregistriranih korisnika.
3) Vaša osobna Sigurnost - vutra.org pri uploadu sliku briše EXIF podatke iz Vaše slike u kojima se ponekad nalazi i lokacija na kojoj je slika uslikana.

Korak po korak:

Ukoliko slike želite postaviti da budu dodatak postu te da se pregledavaju na klik potrebno je samo pritisnutiNakon što Vam se otvori prozor odaberte slike koje želite dodati Vašem odgovoru ( postu ) te pritisnite "Open"Ukoliko želite odabrati više slika odjednom prije nego kliknete na prvu sliku koju želite pritisnite Ctrl na Vašoj tipkovnici i držite ga stisnutim te klikajte na ostale slike koje želite pridružiti odgovoru. Ukoliko želite označiti sve slike u folderu u kojem se nalazite, označite prvu sliku pa stisnite Ctrl + a.

Slike je osim u vidu dodatka Vašem postu moguće postaviti i direktno u Vašu poruku kao što su recimo postavljene u ovoj temi. Kako biste bili u mogućnosti napraviti sljedeće potrebno je mišem se pozicionirati tamo gdje želite dodati sliku te pritisnuti tipku "Full Image". Slika će se nakon klika učitati u Vašu poruku.~ Keep Growing and Smile ~

VUTRA.ORG!
 
Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.