* Važno * Postavljanje fotografija u dnevnik uzgoja

Dobrodošli na Vutra Forum
Želite da se pridružite ostatku društva? Slobodno se registrujte ovdje.
Registracija
  • Vutra Radio is back. Možete ga slušati preko forum plejera ili preko web plejera. Slušamo se!
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Bizzzo

~ Herbalist ~
Poznanik Foruma
11.02.2008
2.686
4.693
188
47
Zbrkulja
#1
Pozdrav vutro!

Kako bismo standardizirali izgled vutra.org dnevnika uzgoja za godine koje slijede u nastavku ovog posta se nalaze upute za postavljanje fotografija u Vaš dnevnik uzgoja. Slike koje nisu postavljene direktno na vutra.org forum neće biti uklonjene, međutim biti ćete ljubazno zamoljeni da iste tu i postavite.


Najbolji način i preporuka vutra.org tima je da slike koje želite dodati u Vašu poruku ( post ) ubacite direktno preko našeg foruma. Ograničenje na veličinu slike ne postoji. Način, odnosno koraci koje je potrebno obaviti su puno jednostavniji ili jednako jednostavni u usporedbi s ostalim servisima koje nude ovu uslugu. Razlike su:

1)
Sigurnost - Enkriptiran data promet za razliku od trećih servisa
2)
Vijek trajanja - Svjedoci smo zadnjeg totalnog reseta Imageshack servisa 2013. godine u kojem su obrisane apsolutno sve slike neregistriranih korisnika.
3)
Vaša osobna Sigurnost - vutra.org pri uploadu sliku briše EXIF podatke iz Vaše slike u kojima se ponekad nalazi i lokacija na kojoj je slika uslikana.

Korak po korak:

Ukoliko slike želite postaviti da budu dodatak postu te da se pregledavaju na klik potrebno je samo pritisnuti



Nakon što Vam se otvori prozor odaberte slike koje želite dodati Vašem odgovoru ( postu ) te pritisnite "Open"



Ukoliko želite odabrati više slika odjednom prije nego kliknete na prvu sliku koju želite pritisnite Ctrl na Vašoj tipkovnici i držite ga stisnutim te klikajte na ostale slike koje želite pridružiti odgovoru. Ukoliko želite označiti sve slike u folderu u kojem se nalazite, označite prvu sliku pa stisnite Ctrl + a.

Slike je osim u vidu dodatka Vašem postu moguće postaviti i direktno u Vašu poruku kao što su recimo postavljene u ovoj temi. Kako biste bili u mogućnosti napraviti sljedeće potrebno je mišem se pozicionirati tamo gdje želite dodati sliku te pritisnuti tipku "Full Image". Slika će se nakon klika učitati u Vašu poruku.



~ Keep Growing and Smile ~

VUTRA.ORG!
 
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.