Vutra Društvo

Dobrodošli na skladno multietnički jedan jedini Vutra Forum! Učlanite se da pristupite i drugim djelovima foruma te da vršite PRETRAGU novih tema.

Učlani se
     
 1. Vutra Radio is back. Možete ga slušati preko forum plejera ili preko web plejera. Slušamo se!

* Važno * Postavljanje fotografija u dnevnik uzgoja

Diskusija u 'Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja' započeta od Bizzzo, 17.03.2015.

Status teme:
Zatvorena za pisanje odgovora.
 1. Bizzzo

  Bizzzo ~ Herbalist ~
  Poznanik Foruma

  Učlanjen(a):
  11.02.2008
  Poruka:
  2.691
  Sviđa im se:
  4.775
  Trofej poeni:
  188
  Ratings:
  +5.069 / 6 / -0
  Pozdrav vutro!

  Kako bismo standardizirali izgled vutra.org dnevnika uzgoja za godine koje slijede u nastavku ovog posta se nalaze upute za postavljanje fotografija u Vaš dnevnik uzgoja. Slike koje nisu postavljene direktno na vutra.org forum neće biti uklonjene, međutim biti ćete ljubazno zamoljeni da iste tu i postavite.

  [​IMG]

  Najbolji način i preporuka vutra.org tima je da slike koje želite dodati u Vašu poruku ( post ) ubacite direktno preko našeg foruma. Ograničenje na veličinu slike ne postoji. Način, odnosno koraci koje je potrebno obaviti su puno jednostavniji ili jednako jednostavni u usporedbi s ostalim servisima koje nude ovu uslugu. Razlike su:

  1)
  Sigurnost - Enkriptiran data promet za razliku od trećih servisa
  2)
  Vijek trajanja - Svjedoci smo zadnjeg totalnog reseta Imageshack servisa 2013. godine u kojem su obrisane apsolutno sve slike neregistriranih korisnika.
  3)
  Vaša osobna Sigurnost - vutra.org pri uploadu sliku briše EXIF podatke iz Vaše slike u kojima se ponekad nalazi i lokacija na kojoj je slika uslikana.

  Korak po korak:

  Ukoliko slike želite postaviti da budu dodatak postu te da se pregledavaju na klik potrebno je samo pritisnuti

  [​IMG]

  Nakon što Vam se otvori prozor odaberte slike koje želite dodati Vašem odgovoru ( postu ) te pritisnite "Open"

  [​IMG]

  Ukoliko želite odabrati više slika odjednom prije nego kliknete na prvu sliku koju želite pritisnite Ctrl na Vašoj tipkovnici i držite ga stisnutim te klikajte na ostale slike koje želite pridružiti odgovoru. Ukoliko želite označiti sve slike u folderu u kojem se nalazite, označite prvu sliku pa stisnite Ctrl + a.

  Slike je osim u vidu dodatka Vašem postu moguće postaviti i direktno u Vašu poruku kao što su recimo postavljene u ovoj temi. Kako biste bili u mogućnosti napraviti sljedeće potrebno je mišem se pozicionirati tamo gdje želite dodati sliku te pritisnuti tipku "Full Image". Slika će se nakon klika učitati u Vašu poruku.

  [​IMG]

  ~ Keep Growing and Smile ~

  VUTRA.ORG!
   
  #1
  Poslednja izmena: 17.03.2015
  • Sviđa mi se Sviđa mi se x 23
  • Informativno Informativno x 4
Status teme:
Zatvorena za pisanje odgovora.

Preporučite stranicu