Vape - Generalna Tema - [Vaporizatori]

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Felt

Psilocybe Semilanceata ( Liberty cap )
Poznanik Foruma
21.06.2015
707
3.749
163
Na koji način kompliciraju da znam i ja prilikom narudžbi
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
A moraš imati devizni npr. i podatke isprintane na a4 formatu. Kako hempatia šalje pouzečem(koliko znam) a ovi ne mogu.
Evo dobio sam mail da mogu i kune uplatiti, nadam se da če biti jednostavnije.
 

Beetlejuice

om namah shivaya
09.02.2016
474
1.729
143
Babilon
Bok vutrasi,posto svaki dan varim ko lud po 4-6 frulica odlucio sam se za vap da si manje stetim plucima,grlu,jeziku etc

volio bi neki da nije PRE VELIK te da stane u ruku dok si na kompu ili na cugi,tokom vožnje itd

cijena mi nije bitna jer koliko pušim i koliko para bacim na papir dopizdilo mi


kaze drustvo da g pen ne valja ali ovo je nesto drugacije

ili imate nesto bolje za preporuku?


http://www.vapeworld.com/g-pen-elit...mp;utm_medium=BANNER&utm_source=affiliate

ili ovakva stvarcica?https://www.kiwiland.com/headshop/vaporizers/vaporizer-davinci-ascent-45531.html
 
Poslednja izmena od urednika:
02.01.2015
32
11
8
30
Preporučam ti da prvo probaš ako možeš kod nekog,ja imam slican problem kao i ti,ne varim baš toliko ali ne prođe dan da se ne zavari.
U mojim prijašnjim postovima sam ispitivao za savjet oko kupnje i odlucio za Crafty.
Koristio sam ga u 3 tjedna kolko ga imam mozda 4-5 puta i mogu ti reć da se ne može uspoređivat s frulom,osjećaj nije ni blizu ko frula,mogu rec da me skoro pa nista ne pegla,dok recimo kad stavim u papir oplete dobrano.Ne znam ovo je moje mišljenje i moje iskustvo!


PS! AKO NEKOG ZANIMA CRAFTY STAR 3TJEDNA NEKA SE JAVI U PP.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: BrokulaBranko

Dvolicni

Aktivan Član
11.07.2014
692
2.367
163
Hrvatska
Vaporizaši trebam vas..:)

Nisam u mogučnosti od koga posudit/probat vape, a nebih se htio zaletit, pa ako znate neki jeftini za preporučit ili nešto treće, bio bih vam zahvalan.

Inače planiram uzeti..
28843_2.JPG ili 23903_2.JPG
 

kappkillero187

Aktivan Član
27.06.2015
280
2.237
143
Pozdrav Vejperi! :D
Kako sam nakon dugo vremena tek sada postao novi u svijetu vaporizera vrijeme je da ga predstavim,u pitanju je Titan Hebe 2.
Za njega sam najvise zagrizao jer je to cijenjeni clan foruma No Joke vrhunski reportao,i sve sto je napisao,tako zaista i je..
Pa idemo ovako sto ja imam reci:

Bilo je naravno i dosta kritika na ovaj model kako webom tako i Vutrom,bitno je ali i jako tesko original naci zato je zbog svakog slucaja kupljen preko stranice "Vaporizer.si" iz SLO za ako se dobro sjecam sveukupnih 85€,a stigao u roku od 5 radnih dana..
rps20170215_141747.jpg

U paketu se dobije sve na papiru garancija od 12 mjeseci,potvrda o ispravnosti,certifikat,mali kartonski trokutic o originalnosti koji to predstavlja..
Njegov pribor su jos mala cetkica za ciscenje,3 komada kracih gumenih usnika,2komada duzih gumenih usnika,4 zamjenske mrezice za filtere i USB punjac,te manual za koristenje.
rps20170215_141710.jpg
rps20170215_141633.jpg

Spremnik je velicine za 0.4g izmrvljene vutre,makar po mojim utiscima,sa 0.4g ja bih imao za 2 punjenja ovisi dosta i o sorti kako se koja grinda..
Bitno je ne natrpati puno unutra isto kao i u tegle kada se stavlja vutra,baterija traje po mojoj procjeni za 2 ili nekad cak i 3 sessije sto je prilicno dugo,a prazna se napuni za nekih 45min-1 sat max.
Mogucnost reguliranja temperature je od mislim 90-220*C stupnjeva,lijepo sijedi u ruci,preko LED display-a se sve gleda,teperatura i koliko baterije ima,na koliko se temperatura namjesti spreman je za koristenje nakon nekih 45sek.
Jos se igram sa temperaturama trazim sto mi najvise odgovara,ali mislim da na svakoj temperaturi se jako puno pare izvlaci,ako se naglo forsira inhalacija usnik se prilicno dobro ugrije,puno je bolje malo po malo..
Mislim da je najvise pare dobiveno na 200*C,a plasticni mouthpiece se ne osjeti uopce nakon par koristenja, a najbitnije od svega ne pali sadrzaj ni pri najvecim temperaturama od probnih 215*C ! :D

Posto sam testirao ne jos dobro odkjuranu vutru,tocnije Bloody Skunk Auto,koji je za nefaliti ljubicast,nakon zavrsetka inhaliranja iz spremnika se istresao smeđi full isuseni materijal jako hrskave strukture čipsa smiley9934
Miris je totalno stealth,apsolutno nista se ne osjeti jer odmah ispari sve,bitno ga je ocistiti nakon svakog koristenja sa cetkicom,kako sam pomirisao strain takav mi je okus u ustima bio identican,uz jos bolji curing to ce biti poezija :D
A sto se samog rada tice,ovaj model je opravdao razlog zasto sam ga uzeo,nakon zavrsetka inhalacije mi se cinilo kao nesto slabo,a onda kad sam se digao onda je to bilo to sto sam trazio!
Mogu reci malo blazi rad nego joks,ali definitivno duze traje,u glavi mellow u tijelu relaksacija paraliza misica,jebeno!

Preporucujem ovaj vape od doticnog dobavljaca,opravdava cijenu i kvalitetu,dobro mi pario Titane jos dugo vremena! :)
 
01.01.2017
5
7
3
35
Je l razmisljao neko da narucuje dry herb vape sa kineskih sajtova tipa alibaba?
Radio sam sajt nekom tipu, iz LA, koji se bavi prodajom tih vape stvarcica, e cig, e liquid, dryherb etc i iz price sa njim kontao sam da oni sve to kupuju od kineza pa brendiraju u svoje "brendove".
 

Triptank

Krvave Bjeloočnice
13.05.2015
659
1.561
163
Trichome City
Hoćeš reći da npr. Storz &Bickel naručuju ili proizvode vaporizatore u kini i onda lažu da se njihovi vejpovi proizvode u njemačkoj od skupih materijala? Nije ti baš pametno prosipat po forumu "rekla-kazala" neprovjerene informacije
 
  • Sviđa mi se
Reactions: BA-KA-LU-LA
13.02.2014
28
44
13
Dobih i ja svoj prvi VAPE, čekao sam mjesec dana kako bih ovdje prenio utiske. Isprva sam naručio hebe titan 2( po preporuci No Joke-a ), međutim paket se zagubio pa su mi ponudili drugi vape Lativa od Airtecha kao iskupljenje.Iako nema mnogo na webu o tom vapeu, uzeo sam njega jer vjerujem da kakav god bio, može parirati sa titan2 jer je Lativa vejp skuplji za 40 eura.

Pušeči na VEJP 30 dana sam otkrio da možda nikad više neću motati a sada ću Vam reći i zašto : niti ja niti odjeća smrdimo na dim, ne kašljem i ne pljujem šlajm, ne suše mi se usta,oči ne crvene, ne moram se nigdje kriti da bih pušio, 0,25 vutre na vejp me radi kulturnije , ljepše, harmoničnije i duplo duže nego 0.4 na rizlu, niste spušteni i uspavani nakon otpušavanja itd itd. To su samo neke male sitnice ali meni mnogo znače, jer kad već pušim hoću da pušim kao gospodin a mislim da vejpom upravo to postižem.


Kao što reko prvi mi je vejp, jedino sam ovaj u životu probao ali sam veoma zadovoljan a sada ću Vam reći i zašto : nisam ofiran kad se napušim što mi je jako bitno , HIGH ide više u glavu a ne u tijelo, nema usporenosti, kljucanja izgubljenosti, pomučenosti,gubljenja kratkoročnog pamćenja. Rizla više ošamuti nego što usreći, dok Vam dim iz vapea dira u mozgu kutke i čoškove koje smotana buxna nikad neće moći dokučiti. U komoru mi stane 0.25 koju 2 osobe puše uvijek 7-8 minuta ( znam jer Lativa ima automatsko gašenje nakon 5 minuta korištenja i uvijek se ugasi pa ponovo moram upaliti ) . Nije da ga preporučujem jer samo za ovaj znam, ali svoj posao radi i više nego zadovoljavajuće .
U meni se čak probudila teorija da će svaki tru travar preći na vape samo kada ga jednom isproba.
Pozdrav svim Vaperima, a i onima koji će tek da postanu :)

A ovo je ta spravica o kojoj pričam uz koju sam na poklon od vapourizer.si zbog kašnjenja dobio postolje koje svijetli :p i vodeni filter :
 
Poslednja izmena:

WeedWizard

true rastaman
29.07.2011
149
900
93
Ja sam svoj vapo narucio sa aliexpressa.Platio oko 40e i skroz sam zadovoljan kvalitetom izrade i samim vaporizerom.Black widow model.Izradjen od metala,neki manji detalji su uradjeni od kvalitetne plastike.Za tu cenu i vise nego dobro.