Vape - Generalna Tema - [Vaporizatori]

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Dangerdenso

Aktivan Član
03.06.2018
76
280
53
Vec neko vrijeme miksam sam sebi doma tekucine i okuse i onda vidim na youtube da moze i s vutrom, ali sam bio malo skeptican u vezi toga, uglavnom probat cu valjda ce bit dobro.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: jopezg

Dangerdenso

Aktivan Član
03.06.2018
76
280
53
Po meni u tome prste imaju veliki proizvodjaci tipa phillipmorris, a slicnog su misljenja i vecina mojih americkih i kanadskih prijatelja, osobno parim malo vise od 4 godine i sad mogu puno bolje trpiti fizicki napor prilikom sportskih aktivnosti, ne lovim vise zrak nakon 5 minuta trcanja, sad otrcim cijelu tekmu i nakon toga ne osjecam onu tezinu u plucima koju sam osjecao dok sam pusio cigarete. Opreza nikad dosta ali od pg-a i vg-a moje misljenje je da ne moze doci do nikakvih medicinskih problema.
 
18.10.2016
130
239
43
Ostalo mi nesto sitno Rso ulja pa me zanimaju iskustva što se tiče vejpanja...imam ascent da vinci sa posudicama za ulje pa konto probati. Zanima me na kojoj temperaturi je najbolje da ulje isparava, koliko ga staviti itd.? Ulje je korišteno kao lijek, te je ostala manja količina pa bi rekreativno probao to na vejp.
 
18.10.2016
130
239
43
Zrno pirinca rize na najacu i mesec dana dises kao beba a ono voznja ihaaaa::ludak:::thumb:

Evo baš jesam, iskreno ništa posebno, kao da me samo malo spustilo,uspavalo i to je to...e sad ja sam ulje nabavio silom prilike od čovjeka kojeg ne znam pa može biti da je ulje loše. Nije mi neka fora na vejp to, nema ni pare ni ništa, istopilo se do tekućeg stanja (bila smola), a nemam pojma kako se orjentirat koliko još ima kada kad uopće nema pare (kao kod cvjetova).
 
03.12.2019
3
0
1
27
Ja sam radio i radi odlično.Nisam radio sa uljem nego sa travom.Sve što ti treba je PG(propilen glicol) i VG(biljni glicerin) Kao na ovom linku
youtube.com/watch?v=Yq1AT-2KuxM

zivio sam par mjeseci u usa ove godine i cijelo vrijeme vejpo, tamo je lako nabavit ta punjenja i ful mi se svidjelo to. sad sam nazad u hr i cijelo vrijeme pokusavam nac nacin da dodem do tih cartridgea za vape pen ali nigdje nista. i evo sad naidem na ovo, odlicno, ful me zanima kolko je drukcije od tih sto sam tamo kupovao. jedino sto me zanima je kolko grama trave mi treba za kolko tekucine? ja sam u usa ona mala punjenja za vape pen placao otprilike 50-60 dolara po komadu. pa me zanima kolko bi me cjenovno izaslo da sam to radim doma sad.
 

jopezg

Aktivan Član
06.05.2017
852
5.554
233
Brzo bus se naviknul , ista prica kod mene nakon 20 godina duhana. Sad vec ne dimim nikakav duhan skoro 2 godine .Nedugo sam na nekom druzenju povukao par dimova frule i sto deda kaze, nebo i zemlja mi razlika. Ugl sretno :respect: Vape zakon :D:banana_rasta:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: MarcoPolo and Badi

h0nda

"easy skanking"
Prijatelj Foruma
02.03.2016
2.638
13.725
358
Vidim i ja da je razlika nebo i zemlja al kod ovog sam bas nekako old school i najdrazi mi bio papirnati filter i rizla nutra mix duhan i marihuana a sad ovo samo napunim i vucem, budemo vidjeli , ako nista cim nema duhana zdravije je::vapor:::thumb:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: jopezg and Badi

deda

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
29.02.2008
707
2.684
163
56
Ja krivim za moj problem moju ženu. Ona puši, i cigarete isto :) i stalno mota. I uvijek mi je neka đoka na dohvat ruke, a Crafty i Mighty me tužno gledaju. I krenem sad opalit jedan vejp sešn, a u pepeljari pola đoke, i jebiga, povučem tri dima i meni dosta. Loš sam, pretpostavljam da, iako sam nepušač cigareta, da sam ipak kroz godine i jointe malo navučen na duhan.
Edit:
Ipak sam napunio vejp, ufffffffffff koja razlika ljudiiiiiiiiiii...
 

MarcoPolo

People Can Fly
Poznanik Foruma
09.02.2010
617
1.294
163
e deda, deda, imas myghtija a zahebavas se sa rizlama :)
h0nda...nisi jedini, preobratio sam vec jedno 5-6 ljudi na vap i svi oduševljeni...kako ne bi bili kad je definitivno bolje iskustvo od pušenja...jedan frend je odmah uzeo mightyija i firefly...ni pet ni šest nego odmah u high class ;-)
da se razumijemo, pripalim tu i tamo joint ali više uživam u vejpanju...okus je fenomenalan, efekt čisti high...u Arizer Go (ArGO) mi stane 0.25-0.3 g tako da je i potrošnja znatno smanjena...da ne spominjem da ga mogu koristiti bilo gdje, vrlo malo se osjeti miris a izgleda kao neka električna cigareta mod pa niko ne obraća pažnju
od kad sam počeo vejpati ima par mjeseci, isprobao sam svašta: Amaze WoW, Xmax Starry v3, xvape Fog, Davinci IQ, Mighty, Firefly, Dynavap i Arizer Go...ovaj zadnji mi je vrh...lagana ekstrakcija za duze uzivanje....i dynavap za quickshot :zvezda::

Edit:
malo offtopica :)

 
Poslednja izmena: