Pozdrav, nisam nigdje našao sličnu temu pa pišem ovu, ako netko ima volje da malo prepriča svoje iskustvo sa vejpanjem nikotina kao zamjenu za cigarete/ duhan, ja sam osobno nakon 7 godina pušenja uspio u jednom danu ostavit tu lošu naviku i prešao sam na vejping, u tome mi je pomogao prvi bliži vape shop i nešto malo volje da se ostavim te gadosti, nisam mislio da ću ikad prestat sa duhanom ali nakon šta sam krenuo udarat po 2 kutije na dan i počeo smrdit kao turčin koji čuči i povlači jednu za drugom kap je prelila čašu, vejping kao sam donosi niz pozitivnih promjena koje sam osjetio i na samom sebi kao što je povratak mirisa, puno manja jutarnja nervoza prije prve cigarete, prsti više nisu žuti, roba i stan miriši te naravno puno deblji novčanik, i jedna velika prednost vejpinga je što imate neograničen izbor, od samih aroma i uređaja itd., eto ako netko ima neko pitanje u vezi samih e cigareta kako to funkcionira koje su cijene i koliko su štetne slobodno pitajte, smatram da nakon 4 godine vejpinga imam dovoljno kredibiliteta da pričam o tome i širim svoje znanje i iskustvo drugima da pomognu sami sebi 

Poslednja izmena: