Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
vaporajzer
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mr. Gucho" data-source="post: 54263" data-attributes="member: 953"><p>ma jointom se gosta izgubi, i dom te truje ovo je definitivno najzdravija tehnika ako se zna, jer samo thc u pari ti popiješ i zaljepi se u roku 5 sekundi, kad izdahneš nema ništa</p><p>pukne te brutalno nehumano u kratkom vremenu a duplo manju količinu trošiš, ali ja se na vaporizer sa ekipom samo kad je u planu razvit se da nevidiš ***** pred sobom, netko je reko da čuva ono iz vaporizera za stavit u joint, nije ništa napisao, moguče je da puca, ali trebala bi se onda motat truba čista, bez duhana i dosta toga stavit i onda uživat laganije pucanje</p><p></p><p>tako da je ovo definitivno najbolja stvar za se brzo urokat i apsolutno zdrava, jer i bongovi bilokakvi i gravitty i sve ostalo šta se gladi i puca brzo je puno dima, a ovdje je para, i netreba se nišđta hladit, samo se onako probiješ s slamkom, netrebaju ti rizle samo žarulja upaljač slamka/penkala i naravno vutra</p><p></p><p>P.S. ja sam grijao s upaljačem na 1cm blizu ali trevažžba brzo trest na 10cm mislim da bi trebalo predugo osim ako nije mlažnjak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mr. Gucho, post: 54263, member: 953"] ma jointom se gosta izgubi, i dom te truje ovo je definitivno najzdravija tehnika ako se zna, jer samo thc u pari ti popiješ i zaljepi se u roku 5 sekundi, kad izdahneš nema ništa pukne te brutalno nehumano u kratkom vremenu a duplo manju količinu trošiš, ali ja se na vaporizer sa ekipom samo kad je u planu razvit se da nevidiš ***** pred sobom, netko je reko da čuva ono iz vaporizera za stavit u joint, nije ništa napisao, moguče je da puca, ali trebala bi se onda motat truba čista, bez duhana i dosta toga stavit i onda uživat laganije pucanje tako da je ovo definitivno najbolja stvar za se brzo urokat i apsolutno zdrava, jer i bongovi bilokakvi i gravitty i sve ostalo šta se gladi i puca brzo je puno dima, a ovdje je para, i netreba se nišđta hladit, samo se onako probiješ s slamkom, netrebaju ti rizle samo žarulja upaljač slamka/penkala i naravno vutra P.S. ja sam grijao s upaljačem na 1cm blizu ali trevažžba brzo trest na 10cm mislim da bi trebalo predugo osim ako nije mlažnjak [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
vaporajzer
Bottom