kotva je napisao(la):
za vikend se nadam da ću probati napraviti i uporabiti. imaš kakve savjete?
Dobro izgrindaj/usitni travu, stavi malu kolicinu. Bolje vise puta ponovit proces nego stavit previse jer se atmosfera unutar vaporizatora zasiti vlagom i nemoze primit fizicki vise pare pa dio thca ostaje neiskoristen. Zagrijavaj postupno treskajuci zarulju svakih par sekundi. Treses ju da ti trava na samome dnu ne zagori i da joj malo promjenis raspored. Kad se komora blago "zadimi" (dim je ustvari 90% para), skini "poklopac" (moze bit od neke tkanine ili papirnata maramica), uvali slamku i udahni duboko
Pri samome zagrijavanju i kasnije uvlacenju pripazi da ti para ne curi negdje vani.
Ako ti je trava zelenkasta nakon obavljenog postupka znaci da si ili stavio previse, ili nisi dovoljno dugo zagrijavao.. ako je zuckasta napravio si taman.. ako je djelom vrlo tamna, a djelom zelenkasta nisi dovoljno tresao vaporizator.. ako je veoma tamna ili crna znaci da si zagrijavao predugo! Treba malo prakse sa ovime isto kao sta treba prakse za smotat dobru dzoju, ali jednom kad skuzis sistem od iste kolicine trave jednako ces se "navaporizirat" i "napusit", a i pluca ce ti biti zahvalna!!! Ja znam da moja jesu.. ovo je dobro pogotovo za one koji se aktivno bave nekim sportom i nemogu si dozvolit smanjivanje kapaciteta pluca pusenjem.