Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)

Dobrodošli na Vutra Forum
Želite da se pridružite ostatku društva? Slobodno se registrujte ovdje.
Registracija
  • Vutra Radio is back. Možete ga slušati preko forum plejera ili preko web plejera. Slušamo se!

Minja3

Aktivan Član
13.10.2010
167
474
63
Da je Huanito imao manju kolicinu trave vjerojatno bi bio oslobodjen. Al 15 kila je 15 kila, a zakon je takav kakav je.
Dok se ne legalizira nazalost ce biti ovako.
Piše da su imali 11 stabljika . Što znači 22 kila , pa posle 15 kila zelene biljne mase nalik marihuani. Da su došli mesec dana posle bilo bi još deset puta manje ... ali bi ga svejedno isto osudili . Njima je važno da ŠOKIRAJU i zastraše javnost , da štite zakon iako je nehuman, neistinit i štetan , a za pravdu tek, ko te pita .

Kaže da je sadio kao papriku i da su mu se biljke videla sa ulice .

Ne vredi biti avangarda u ovakvom društvu. Sad će bolest da mu se vrati , ako ga stvarno pošalju u zatvor i za taj postupak neće niko da odgovara.

Tako sam nedavno na jednom gljivarskom forumu videla vest da su tamo negde po Americi uhapsili čoveka koji je imao 750 kila magičnih pečurki . ( jedna pečurka suva je uvek ispod grama težine .. te psilocybe ) Samo iskusni gljivari ili neko ko je gajio gljive, bukovače ili bilo koje zna da je to masa - sa supstratom koji nema realno nikavu vrednost ali je važno sablazniti , šokirati , bombardovati jadnu javnost sa što strašnijim podacima , pa makar bili i neistiniti .. Za te pečurke se stidljivo pojavi poneka vest da mogu da leče mozak , Alchajmer, Parkinson i slično ... ali - skoro besplatno - e to neće da može .. do daljneg .. tj sve dok narod ćuti na ovakve vesti .. jer danas je Huanito na tapetu - a mi ćemo da ostanemo u anonimnosti ...

Ne prebacujem nikome , ja prva ne bi u tvorza .. ali je sve na kup - nehumano ..
 

hazeri

..."malo mi za sricu triba"..
Prijatelj Foruma
25.01.2016
5.174
18.777
358
Bilbao,Bizkaia,San frantzisko kalea 13
Jucer sam pricao sa jednim odvijetnikom koji je jednostavno objasnio njegov slucaj.Kaze da tu nebi bilo uopce problema da nije bila tako velika kolicina jer se oslobadajucom presudom otvaraju vrata dilerima koji bi tu presudu iskoristili u svoju korist u slucaju pada.Jer se ti mozes pozvati na tudu presudu i tada sud nemoze,nesmije to zanemariti u slucaju da je ista optuzba..posjedovanje radi prodaje.Tako da ce daljnim postupkom,zalbama doci to na godinu dana pa ce pretvoriti u rad za opce dobro.Jer i oni na sudu kuze da je to covijek za sebe uzgajao ali politika je takva da se sutkinja treba "ograditi" od eventualnih manipulacija u buducnosti sa dilerima.Ali u svemu tome je dobro da su se izjasnili kako manja kolicina koja se radi za ljek bi prosla tj. nebi bilo presude vec samo nekog uvijeta ili bezznacajno dijelo..
Kako god,njegov slucaj je podigao prasinu koja se godinama baca ispod tepiha,a to je ono za sto se treba boriti,ta zatucana razmisljanja da je svatko drukciji los..
Jer zeljeli mi to ili ne Marihuana je na popisu droga.
 

jesam

"osudi i mene"
Prijatelj Foruma
14.01.2012
1.585
4.749
188
nisam vidjela original presude, ali općenito je jako problematično ako je osuda donesena zbog posjedovanja radi prodaje koja nije dokazana - osuđen je kao diler, a ne pacijent, unatoč tome što se samo liječio, a ne dilao, pri tome je liječenje, pa makar i subjektivno dokazano, a prodaja ne

Ali u svemu tome je dobro da su se izjasnili kako manja kolicina koja se radi za ljek bi prosla tj. nebi bilo presude vec samo nekog uvijeta ili bezznacajno dijelo..
jel to piše u presudi pa da se onda svi koji se liječe mogu pozvati na istu? :D

uglavnom, super je akcija Društva za MS "Osudite i mene", objavljuju anonimna svjedočanstva medicinskih korisnika http://www.dmspgz.hr/ :respect:

mislim da i članovi :vutra: itekako imaju šta za svjedočiti :)
 

hazeri

..."malo mi za sricu triba"..
Prijatelj Foruma
25.01.2016
5.174
18.777
358
Bilbao,Bizkaia,San frantzisko kalea 13
jel to piše u presudi pa da se onda svi koji se liječe mogu pozvati na istu?
Mozemo mi biti ironicni ali moramo postivati zakon..dok god po njemu zivimo.Prije deset godina prica da ti 1 kg marihuane treba za ljek nije niti postojala u obranama optuzenih jer su znali da kad uhvate kvaku suda dobivaju tri godine minimun.Danas vec sama sutkinja obrazlozi kako je kolicina problem jer "po njenom videnju stvari"treba manja kolicina za stvarati ljek(dakle ona nesvjesno priznaje da je cannabis ljek).Ono sto ja tvrdim je da ta njezina recenica o kolicini koliko god je debilna je i korak naprijed da u buducnosti napokon docekamo legalizaciju iste.
Neznanje je najopasnije oruzje,pogotovo kad se radi o ljudskim sudbinama,a o tome odlucuju potpune neznalice.
 
Sviđa im se: sale82ful and Sensi Star

sale82ful

Drug Član
18.12.2013
820
806
113
Ne znam zašto se ja ne cudim ovakvim vijestima. A jos, cuj mu price... Pokajnik, pa godinu dana. Onaj bolestan dvije. Pravosudje samo sebe demantuje.
:fuck:
 

-BäR-!

-skill from hill-
Poznanik Foruma
13.01.2016
540
2.915
163
Odlična epizoda,oba gosta izgledaju ugruvana svaki na svoj način,ovaj samo što nije skliznuo pod stol sa stolice,ooopušteni fini ljudi smiley9934 :joint2:
Htjedoh reći da sam angažirao i starce da pogledaju,tajming za ovu emisiju nije mogao biti bolji :)
 
Sviđa im se: Minja3

hazeri

..."malo mi za sricu triba"..
Prijatelj Foruma
25.01.2016
5.174
18.777
358
Bilbao,Bizkaia,San frantzisko kalea 13
@jesam
Slazem se da treba nekad viknuti da bi te,nas culi...Ali mi smo takav narod da nam se lakse snaci u ilegali(koju su nam dusmani skrojili)nego po legalno kroz razne akcije.Jer malo je onih koji stjecajem utjecaja i vlasti ne mjenjaju karakter i stav.Krenu sa dobrim namjerama i zavrse u parama farmaceuta koji su u dogovoru sa "vlasti"vec dobro uglibili u blato.
Kako god...slazem se:thumb:
"osudi i mene":thumb: