Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)

Hesi Original Sjemenke Hempatia
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

Minja3

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
13.10.2010
354
1.671
143
TEKST UKLONJEN !! Na zahtev doktorke ... izvinjavaju se čitaocima i stetoskopu ... pa oni se plaše ne samo svog neznanja nego i mraka da ih ne pojede ..

Ustvari oni samo čuvaju svoje vrteće foteljice i stetoskope okovrata ... Ne razumem zašto kad odu kući ne pitaju gugla neke stvari koje i vrapci znaju .. O legalizaciji se ovde priča goooodinama i ležerno se gleda kako godine prolaze , ljudi nepotrebno umiru a pre toga pate u bolovima iako bi sve to moglo da se reši vrlo brzo ... kroz papire i potpise ... Živimo u društvu gde su važniji p e deri ( da izvinete ) sa svojim provokacijama i paradama nego neke elementarne stvari kao što je ljudsko zdravlje ... ( ovogodišnji prajd je obeležila gej Bogorodica sa Isusom gejčićem u naručju - oreoli su im bili u duginim bojama na ikoni koju su nosali po ulicama ...
 
Poslednja izmena:

1310

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
14.04.2014
3.693
14.161
398
Nebu dobro, psihijatrija je jedina medicinsko znanstvena disciplina u kojoj nema mjernih jedinica , nista nije mjerljivo osim miligrama kemijskih supstanci za koje americka psihijatrija ustvrdi da cini boljitak drustvu ako pacijenta ucini biljkom.
Drzava, mentalna tvorevina ima represivni aparat kojeg kontrolira sudstvo koje pak radi po zakonima, nemre ti ruku dat odrezat il te poslat u sibir ako nije po zakonu. Psihijatar te moze zatvoriti i pustiti kad ocjeni da si izljecen, moze te proglasiti nesposobnim i odrediti ti tutora, moze te unistiti iz puke zlobe ili sadizma. Nema mjernih jedinica za sizofreniju, psihozu,neurozu a nisam cuo ni za drugo misljenje ako te odluce zatvoriti za tvoje ili opce dobro.
 

Cupcupava

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
04.07.2012
878
6.307
233
"Na šestom izdanju natjecanja tehnoloških ideja Idea Knockout, održanom u coworking prostoru HUB385 u Zagrebu, drugo mjesto osvojio je projekt Organobox, uređaj za uzgajanje konoplje u sobnom ambijentu. Donosi sustav umjetne inteligencije, implementiran u svrhu prepoznavanja oboljenja biljaka, kao i digitalni sustav za upravljanje staklenicima/plastenicima."
 

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Poznanik Foruma

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
Prijatelj Foruma
16.10.2009
2.992
5.037
258
50
Trebat će nekog ministra objesit na Jelačiča užetom od svježe ispletenih stabljiki (industrijske konoplje, naravno) da se stvari promijene...