Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
U Drnišu je po svoj prilici na pomolu slučaj gotovo identičan onome iz 2018., kad je Riječanin Huanito Luksetić, obolio od multiple skleroze, bezuvjetno osuđen na dvije godine zatvora zato što ...
uopce nije ocekivao a iza žice pripremljeno 70m2. Kao sto rekoh, outdoor je kritičan. Zao mi čovjeka, treba mu poslati link na forum i da si posadi kod kuće. Vidi koliko soba ima
Policija je upala u domove više ljudi na području Varaždinske županije. Radi se o hrvatskim državljanima starosti 60, 45, 42, 46, 43, 52, 29, 49, 29 i 30 godina. Akcija je vezana uz drogu i oružje
Njemačka savezna vlada predstavila je planove o legalizaciji kanabisa. Ipak još uvijek se trebaju riješiti zakonske nedoumice EU-a, a istovremeno je cijeli projekt izložen mnogim kritikama. Dopuštena količina trebala bi biti od 20 do 30 grama
Jedan od mitova vezanih za marhuanu je: «Pušenje marihuane nije opasno». Štetno djelovanje marihuane općenito je dobro poznato, dokumentirano i potvrđeno pravilima "medicine zasnovane na dokazim...
Smatram da je vecina ovog teksta placeno smece…daj novinaru sta ce napisat i 1000kn i oni ce uglavnom i mater rodjenu pokopat.. s nekim tvrdnjama se slazem, kao npr da djeca nebi trebala pusit, pa i ja sam poceo s 20g, ne s 14-15-16 kao sto je dana popularno.
ali da ce mi netko tvrdit da se na plucima nakuplja KATRAN u masu vecoj mjeri dok pusimo cannabis, ma taj mi ga moze, nemojte zamjerit, poduvat..cuj katran u kanabisu..ma…
We’re known all over the world for our high-quality cannabis genetics. Now, we’re getting ready to level up and change the game as one of the first cannabis seed companies to offer true f1 cannabis hybrids.