Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
03.07.2009
1.740
2.317
188
Pet razloga za :icon_lol:

Pet razloga zašto bi Jaca trebala konzumirat "drogu" marihuanu! HAHA

"Na primjer, THC vas nikad neće natjerati da pod krinkom domoljublja opustošite državu. HDZ hoće. THC ublažava migrene, HDZ ih izaziva. THC vas tjera da nemilice žderete, HDZ vam otkida hranu od usta. "

:icon_lol:

ovog puta je marjanović razjeba sve zivo napisanim člankom, pa tako granice ironije i crnog humora...bravo Marjanovicu!
 

Data

Aktivan Član
13.05.2010
226
265
43
44
Eo jedan članak koji nije baš nešta koristan jer te novinarske psihologije ne gutam ali ima zanimljiva anketa ispod članka.

Te

usput pozdrav svima,nema se vremena za vutru.org :icon_mad: :wave:
 

iSensation

iSensation
Poznanik Foruma
24.08.2009
1.815
1.808
188
Neznam kako da postam link od ovog i ne bi imalo bas smisla, ali Milanovic je odgovarao citateljima net.hr-a i pitanje je bilo o dekriminalizaciji marihuane. rekao je da bi dekriminalizirao za osobnu upotrebu (male kolicine), a prema dilerima nece imati razumijevanja. Ali evo i link: RTV pretplata ostaje, PDV se ne

Peace!

EDIT: He-Man

Comment From pope_on_dope

gospodine Milanoviću, slažete li se da je marihuana nepotrebno opterećenje za policiju i sudstvo, te da bi zbog toga trebala biti dekriminalizirana, ili još bolje legalizirana?



13:04
phpCwHd3k123.jpg
Uglavnom se slažem. Smatramo da bi trebala biti dekriminalizirana, to jest da njezino posjedovanje u minimalnim količinMa više ne bude kazenno djelo. Ovako, policija si samo nabija statistike hapšenjem benignih posjednika, koji fakat nisu kriminalci. S dilerima - bez milosti.
 

Pikavac

Aktivan Član
29.07.2008
65
13
0
63
evo napokon se nekaj desava u zagrebu :)

Poštovani,

Udruga za medicinsko i pravno informiranje - "Zeleni svijet" organizira međunarodnu znanstveno-edukativnu konferenciju naziva „Prva hrvatska konferencija o medicinskom kanabisu“. Ista će se održati u dvorani D7 Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koju nam je omogućio Klub studenata Filozofskog fakulteta (KSFF) Sveučilišta u Zagrebu. Konferencija će se održati u nedjelju 23. listopada 2011. od 13.00 do 19.30 sati.

Na organizaciju iste smo se odlučili zbog konstantnog medijskog, ali i znanstvenog ignoriranja ove teme, a po uzoru na mnogobrojne svjetske manifestacije iste tematike. Posljednja slična se održala u njemačkom Bonnu od 8. do 10. rujna ove godine (Cannabinoid Conference 2011).

Pristup temi je s bioetičke pozicije koja zagovara pluriperspekstivnost i integrativnost stavova. Pluriperspektivnost podrazumiijeva i interdisciplinarnost, pa je želja organizatora da se osim usko stručno medicinskih pozicija čuju i mišljenja pacijenata, psihijatara, psihologa, sociologa, pravnika, agronoma i ostalih čiji su stavovi od važnosti za pristup ovoj temi.

Stoga pozivamo sve zainteresirane: pacijente, članove obitelji pacijenata, znanstvenike, novinare i ostale da nam se pridruže u otvorenoj raspravi o dobrobiti i štetnosti medicinskog kanabisa, u nedjelju 23. listopada 2011 u dvorani D7 Filozofskog fakultata u Zagrebu u 13.00 sati.
Srdačno!