Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
30.05.2011
43
6
0
43
evo jedne tuzne vjesti od mene klepili mi supu u kojem sam poceo growat steta oko 20tisuca kuna i jedno 100 klonova:( mama spasena i ja nisam uhapsen fala bogu na bakici koja mi je rekla da mi murija uletila u place:)
 

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
16.10.2009
3.148
6.160
298
54
ti si meni neki sumnjivi lik, ne sjedaš mi uopće (možda je zbog pravopisa jer sam alergičan na to), ali šta će ti 100 klonova, i kakva je to oprema za grow od 20 tisuća kuna? sve mi to smrdi na komercijalu, a još po drugim temama savjetuješ ljude da kupe kanabisovo ulje umjesto da ga prave sami (50ml ulja za 5000 kn???)

bilo bi ti pametno da se uozbiljiš i da malo bolje pripaziš što pišeš po forumu...
 

zorg555

Aktivan Član
20.08.2008
69
1
8
43
Pope Francis attacks drug legalisation in Latin America
http://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-23432762

http://www.rawstory.com/rs/2013/07/25/pope-francis-warns-latin-america-against-legalizing-drugs/

Pope-Francis-takes-communion-as-he-officiates-mass-at-the-Basilica-of-Our-Lady-of-Aparecida-Brazils-most-revered-Catholic-shrine-in-Aparecida-Sao-Paulo-State-on-July-24-2013-via-AFP-e1374751102512.jpg
 

kutije

Aktivan Član
07.07.2011
89
36
18
48
pope Francis se vozija neblindiranin auton po brazilu.
oce rec sljedite moj primjer,
OTeme:
nekidan san cita da je uvacen uzgajivac u 4 ure ujutro.
znaci ako si se zamiria jeba si jeza svakako.
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.457
3.198
Bekaa Valley
hehe, slag na torti je tekst "Na nesreću, ovaj slučaj ilustruje ono sa čime se policija suočava na terenu: da marihuanu uzgajaju uglavnom nasilni, teško naoružani pojedinci, koji su motivisani samo profitom i zloupotrebljavaju žrtve iz ugroženih kategorija”
:eek:hno:
 
Da Power , nema sta , mi " narkomani " smo i nasilni i agresivni i mi napastvujemo i sve , a to sto nasi politicari,murjaci,debili i ostala govna , kradu,otimaju,uzimaju,ugrozavaju to kao nista jel' ? ma daj ba , oni nas vide tako nazalost , oni ne vide , kad mi odemo npr. u prirodu bubam sad, i ne vide kakvo smece nadjemo , barem ja , i ne vide kad ja taj isti " narkoman " kad krenem kuci kako ostavim fuuujjj bljak fujj fujj , ono mi obicni ljudi gledamo kolko-tolko da ostavimo neki lijep utisak na prirodu i okolinu time sto je ne zagadjujemo , sto je cistimo od koje kakvih vrsta smeca tipa ono, pivske boce (flase) , omote od cigara,cipseva,zvaka,grickalica i svega ostalog , oni to ne vide , znate zasto ? jer su im samo pare u ocima , djubrad pokvarena !


Veliki pozdrav za normalne ljude !
 

crunkisi

Aktivan Član
29.11.2012
307
914
143
63
Ma seru nabijem ih na onu stvar...

Uostalom, koliko god sokantno zvucalo tu sliku mozemo okrenuti. Koliko puta je kod otmice sa seksualnim zlostavljanjem pronaden alkohol?
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Veni_Vidi_Vici;

Highty

Aktivan Član
05.09.2005
162
50
0
Nažalost, mnogima koji imaju veze sa biljkom upravo paše da je biljka ilegalna, to su uglavnom vlasnici dispensarija i vlasnici seedbank-ova i headshopova i growshopova i sl....naravno, UVIJEK & SVUGDJE ima iznimaka, ali ako malo bolje proučite cijelu spiku oko ove biljke, koju su napravili ljudi, btw...(SPIKU, ne biljku, LOL), a normalnim ljudima kojih smatram da je večina na ovom forumu, to nije normalno jer nitko ne profitira od ove biljke, ako netko ilegalno profitira, treba ga bannat...uglavnom, poanta je to da je hrpa korisnika ove biljke, vrlo često upravo taj pojedinac koji ima oružje i profitira od te biljke, i naravno da će jedan takav (kojih je sve više i više pogotovo sad ovih što na crno prodaju ulje), forisrati da bude sve u ilegali. Zato, treba sve ozakoniti, odnosno regulirati i više nitko ne bude i ilegali, a oružja ne bude i oni kojima je samo stalo do novaca će onda vidjeti da za njih nema mjesta u ovom svijetu, već isključivo za ljude sa srcem i ljude koji razumiju kanabis u cijelini, a ne samo profit. Ako te zanima profit, odi delat u banku. točka. ... moj mali doprinos kontra svih onih koji čim vide hedove ne vide cvijet već novčanice, riga mi se od svih vas, FUJ!
 

Sativa Diva

miljenica bogova
23.04.2012
1.517
5.238
258
Highty je napisao(la):
moj mali doprinos kontra svih onih koji čim vide hedove ne vide cvijet već novčanice, riga mi se od svih vas, FUJ!
Naravno, postoje dvi vrste ljudi.. oni koji u prascu vide prsut i oni koji vide zivo bice..
koja je razlika kupit od covika il kupit u ducanu? ama bas nikakva..
Profit i pohlepa su uvuceni danas u svaku sferu zivota i nije lako boriti se protiv toga..reka bi tbf pohlepa, glupost je prokleta neman, odsices joj glavu, izraste ih sedan..
Ja iman ono sta coviku triba, covik ima ono sta meni triba i to je tako zasad .. bezveze..uostalom, niko nedobiva sjemenke, vodu i gnojivo na lipe oci.. svi kupujemo nešto.
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.457
3.198
Bekaa Valley
Sativa Diva je napisao(la):
... Ja iman ono sta coviku triba, covik ima ono sta meni triba i to je tako zasad .. neznan kako bi prizivila da neko nezeli moj novac..hahaha.. bezveze..uostalom, niko nedobiva sjemenke, vodu i gnojivo na lipe oci..
koliko kontam, ovo bi trebalo da odrazava tvoj pozitivan stav prema dilerima, naravno da imas pravo na svoj stav, al ipak manimo se price o tome na forumu, pogotovo u temi Vesti iz medija