Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

SkyHighatrist

Aktivan Član
18.10.2012
101
147
43
54
Bgd
garild je napisao(la):

Izbor, izbori, cilja se svaki segment glasackog tela - tema dana u jakom mainstream mediju:

Stručnjaci kažu: Marihuanu treba legalizovati za lečenje! Da li se vi slažete?

"Ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović izjavila je da legalizacija marihuane u medicinske svrhe ne znači legalizaciju droge."
...
"Dr Jelena Drulović, neurolog koji se bavi multiplom sklerozom u Kliničkom centru Srbije, kaže za “Blic” da bi volela da jedan broj njenih pacijenata ima mogućnost da koristi preparate od kanabisa."
...
"Dr Vladimir Kovčin, onkolog u KBC “Bežanijska kosa”, nema ništa protiv da se marihuana propisuje pacijentima koji trpe jake bolove."
And a cherry on the top - anketa:


Da li podržavate legalizaciju marihuane u medicinske svrhe?



Ne. 5.3%
Da, isključivo u medicinske svrhe. 24.2%
Da, podržavam legalizaciju marihuane uopšte. 69.4%
Ne mogu da se opredelim. 0.9%
 
  • Sviđa mi se
Reactions: sale82ful

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.741
358
Ako je suditi po ovoj anketi,onda legalizacija potpuna bez obzira u koje svrhe. Mislim,ako je princip i dalje po sistemu da vecina odlucuje. Nema onda sta tu puno da se razglaba.
Mada i dalje stoji ono veliko "ali"...
 

Hempy

Aktivan Član
20.02.2014
75
213
0
Dno dna novinarstva.
Moglo bi se na dugačko i široko o glupostima i nelogičnostima iz članka, no normalnom novinaru dovoljno je čuti "to je djelo Sotone" :wacko: , da interview odmah baci u smeće zajedno sa "Imam dijete s vanzemaljcem" i sl. pričama koje bi naštetile profesionalnom ugledu svakog novinara koji ga objavi pod punim imenom i prezimenom.

I ja imam problema sa nesanicom. Slabo spavam jer moram puno raditi. "Poremetio mi se ritam" rekli bi u ovom članku. Hodam s podočnjacima ko "zombi" iz članka. Odradio sam upravo 23h napornog računalno-inženjerskog posla, samo s pauzama za jelo. Ne mogu više normalno spavati. Ubija me rvacki kapitalizam, koji me cijedi bez milosti kako bi ta beskorisna Čudina iz članka mogla svirati qrcu na državnoj sisi, te lupati gluposti po novinskim člancima.
Kad će članak o tome?
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.173
398
42
Tacna
Ta majka ovisnika tvrdi da su joj sinovi obolili od shizofrenije zbog rekreativnog duvanja. Bolje da umjesto što sere po portalima malo prouči svoje obiteljsko stablo pa će i sama doći do zaključka zašto je u takvoj situaciji. Shizofrenija je nasljedna genetska bolest. Koja kokoška pa nemogu vjerovati kako se izasra po svetinji. I da nemože spavati ma jojjjj :samoubi: .
 
  • Sviđa mi se
Reactions: mazar

ImbraGrabarić

Aktivan Član
02.03.2013
543
2.855
93
Ovaj gnjusni članak zvuči ko plaćana reklama........onoj ženi iz priće je trava najmanje kriva uz sve ostalo nabrojano.....muž je skužil da je baba u banani i dignul sidro pa da fajfa na miru...... da ga ne zajebava baba više.....
Možda je dilerski lobij.......oni bi svakako najviše izgubili kad bi svi mi sadili legalno i bezbrižno....ostalo bi im puno manje tržište..... i naravno, največi dileri.....oni u bjelim kutama
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Avantura
24.10.2013
13
7
0
Starci mi nasli naruceno semenje u posti i naravno riknuli da sam narkic. Posto citaju jutarnji zbog ovih debuloza sutra ce jos vise riknut.
 

jesam

rokenrolerica
Urednik
Moderator
14.01.2012
2.238
10.096
358
a ti im lijepo objasni da je tu u pitanju disfunkcionalna obitell sama po sebij, a u pozadini je i rat...:)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: cons