Viša sila

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
10.05.2011
31
2
0
42
Pozz evo da i ja nešto napišem ;)
Znaci posadeno je onako klasicno,10tak sjemenki domaje! Proklijale sve u 3 dana i sad ih posadio u male pitarcice za rasad. Gledam da ih stavim vani, jer nemogu u stanu da ih drzim
al zove loše vrijeme ! Pa sam mislio da ih stavim u plastenik dok se vrijeme ne vrati u normalu...oce im to smetat?Znaci da ih stavim na samu konstrukciju plastenika tj na nekih metar i 80 visinu odmah uz sam krov!
Il da ih ostavim vani pa da majka priroda odradi prirodnu selekciju? :)
Hvala unaprijed ;)
 
08.04.2011
16
4
0
43
Slobodno možeš držati u stanu najbolje na neki ormar ili negdje sl. Tako sam i ja isto 10 komada u neki mini rasad i to stavim ih na ormar koji je do plafona imao svega 10cm (rasad je bio nekih 6cm visok, dakle svega 4cm imale su do plafona) Zalio toplom vodom, i zaboravio na to nekih sedmicu.. vratio se.. a joj kako je to žilava bilja i kako se bori za život.. Buklvalno su 20 cm rasle nebi li se negdje domogle sunca.. I opet zaboravio zaljevati iznio na balkon onako popadalo jer je to naraslo skoro 25 cm prije nego uopće su seo ona mala dva lističa otvorila, kontam sve će se polomiti ma kakvi.. svih 10 živo i zdravo. Ovih dana trebam presaditi vani negdje ;))
 

indian_summer

Aktivan Član
15.11.2008
61
6
0
36
www.dl-share.org
:thumbsdown:eek:vaj post ti je totalna glupost... biljke nemogu stajati u stanu na ormaru na kućnoj svjetlosti.. biljke trebaju što više sunca i samo sunca i još sunca...
ovom gremlinu iz prošloga posta su biljke tako narasle jer NISU imale svjetla... to jest NISU mu narasle nego su se IZDUŽILE i to je extra njubovska greška... da ste oba dvoje malo, ali samo malo pročitali forum sve biste znali.... zato oba dvojici evo jedan veliki :thumbsdown:

P.S. Ganjalix, samo ih forsiraj na što više sunca... od mene više nema odgovora na ovakva pitanja... ajme!
 
08.04.2011
16
4
0
43
Ne znam što se ljutiš odmah.. To je moje iskustvo, prošle godine mi kolega tako uradio. izdužile se jesu ali prilikom presadjivanja na sajt zakopao ih je skroz do početka listova.. 6 takvih je naraslo preko 2 metra..
I ne brini forum sam itekako pročitao.. preko 100 sati sam odvojio čitaju sve živo.

P.S. pozz za tebe.
 

Mox

Aktivan Član
27.08.2010
81
20
8
36
To šta si ti napravio Envy je silovanje jadne biljke... za to vrijeme dok ti je biljka ganjala zraku svijetla i izdužila se za 25 cm si lagano mogao imat jednu solidnu internodu...

Nitko ne osporava tvoje vrijeme provedeno čitajući, ali ovakve svinjarije pisat nebi trebao ni u snu... POTPUNO SI FEJLAO u samom startu, i mislim da trebaš pozdravit kolegu jer vaš način je čak i ispod amaterizma...(bez uvrede, 99% foruma ti to isto može reći)

jedan od problema kod uzgoja je izduživanje biljke, a vi to 2x ponovite za redom...pobogu, tko je tu lud? nemoj davati nikakve savjete, netko će pročitat ove nebuloze i savjet će biti kontraproduktivan
 
08.04.2011
16
4
0
43
Dobro sve stoji.. primljeno na znanje, pogriješio sam sa savjetom, neću dalje argumentovati.. (a ni davati savjete)
Medjutim moj savjet nije išao u tome da tako uzgaja.. nego da je biljka itekako žilava i da se to meni desilo ali samo kod jednog djela growa i da to radi samo na kratko vrijeme prije no što posadi u zemlju.
Preko 500 sjemenki mi se oklijalo od početka marta.. ne znam više ni šta ni gdje da sijem.. Išlo je u plasteniku nekih 10 komada.. Tih 10 što mi se izdužilo to sada stoji na balkonu, danas sam u zemlju (ili po vašem sajt) ubacio nekih 15. Još 6 časa čeka da se presade to su pravo zdrave.. Imaju još 4 velike posude od kajmaka (kiselo vrhnje ako ti je lakše) tu je nagurano u svaku posudu po 4 biljčice.. 60 biljki je krenulo rast iz nekog rasadnika, to sam pobacao. Možda vam je čudno što toliko sadim ali tako je kako je, ali da kojim slučajem imam dobro feminizirano sjeme.. eee to bi bila druga priča.

Eto za sada toliko, budite pozdravljeni i bez galame šta vam je forum je ovo ;))
 
10.05.2011
31
2
0
42
Prostudirao sam forum, al ono što me zanima ovdje nisam nigdje našao! :)
Znaci svjetlost nije bila upitna. Pod drzanje u stanu sam smatrao neki box => ili barem rasvjetu da spojim za njih tih par dana dok se vrijeme ne smiri a to nisam u mogucnosti jer sve treba biti strogo stealth! Vani je sunćano al jako puše pa mi je taj plastenik druga opcija , al fora je što moram stavit nekih 30cm od krova tj. same plastike da se ne primjeti :) Pa me zanimalo oce li im temperatura/vlažnost bit od velikog znacaja dok su tu. Plastenik je zatvoren sa svih strana, jedva sam nekih 10min izdržo u njemu cca oko 35°C je bilo oko 13:00 sati !
 

peace_pipe

Aktivan Član
14.03.2011
56
3
8
47
koji si ti car pa imat ces jedno 200 kila vutre, ima da pusis 45 sati dnevno jeaa
 

Mox

Aktivan Član
27.08.2010
81
20
8
36
ili komercijala?

ontopic:

stavi ih van, po mogučnosti u zavjetrinu ali da su na suncu... idealno bi bilo 21-30 C i 50-60% vlage za bebe...kasnije vlaga može i niže... Što se tiče vjetra, on je zapravo i poželjan jer će ti ojačati stabljika.. Valjda nije orkanska bura u pitanju pa da se zato bojiš da će ti potrgat biljku...eventualno stavi štap i priveži biljku, ali da ima lufta i da se može njihat i nemaš brige.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.