Vidio sam NLO

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.204
6.193
258
Da vam budem iskren, nagledao sam se raznih tipova NLOa, mislim bas onih vanzemaljskih, negdje u dubokom svemiru, ali samo kad sam se nekad u proslosti dobro napusio. Sad vec slabo ima snage da me tamo zabaci, pa se uglavnom vrtim oko ovozemaljske problematike.
Kontam da je od vutre, mislim jeste od nje sigurno, ali da to nije samo nekakva fikcija, vec da tu ima stvari koje me mnogo zasvrbe po mozgu.
Npr., vidim leteci objekat plasticno trodimenzionalno, nevjerovatno vidljiva dubina, nisu nikakvog filmskog oblika, tipa vojadzer i sl., vec su vise oblika padobrana, nekakvog kosmickog jedra okruglog oblika i pice noseni strujanjem etra, nekakve materije tesko dokucive, koja djeluje slicno nasem vjetru na Zemlji.
Aj' ok mi je to, navaren, dobra gndza, ali to meni ostane toliko duboko urezano u pamcenje da ga mjesecima analiziram i bude mi krivo, kad me vec baci u neku svemirsku pripizdinu da gledam lecelice, sto me ne baci u tehnicki dio, pa da vidim malo po kojem principu to fercera. :D
 

shaolin monk

Aktivan Član
15.12.2016
942
6.807
233
Prije će :vutra: poslati sondu u svemir nego što ćemo saznati nešto konkretno o nlo-ima DSC04092.JPG :).
Bilo bi zanimljivo da uspostavimo susret s vanzemaljcima i da nas oni pitaju: A tko vam je gradio piramide :D. Tko bi govorio u ime zemlje, padaju mi na pamet neki političari i osobe iz javnog života al to je već parodija, možda i crni humor :D.
 

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
vratice se




:D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Mravak and H2O888

H2O888

Poznanici Foruma
Banovan
Poznanik Foruma
27.12.2011
1.546
3.338
188
sve je moguce oc al pitanje je dal kolektiv projecira realnost ili svaki pojedinac sopstvenu na temu znanja i poimanja istog kroz videokrug kreacije vidnog polja...
 

H2O888

Poznanici Foruma
Banovan
Poznanik Foruma
27.12.2011
1.546
3.338
188
u pravu si u sustini nema al da se sad bavimo rastavljanjem materije na svjetlost kreacije di cemo zavrsit:)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: serviser

shaolin monk

Aktivan Član
15.12.2016
942
6.807
233
Pozdrav, za ljude u crnom većinom govore da su agenti raznih tajnih službi. Možda ljudi u crnom dolaze iz raznih crkvi npr. jezuiti, svećenici, popovi, monasi nose crnu boju odjeće.
Jason u videu (negdje na pola videa) govori da mu Diana krade ideje iz njegovih knjiga. Ne znam tko kome krade, mulja, niti me zanima tj. više me zanima Francesca.jpg .MythVision podcast, video traje preko 3 sata ako nekog zanima :).
 

DjedMraz

https://twitch.tv/vutraorg
Poznanik Foruma
13.04.2020
574
3.138
203
sta kazes @shaolin monk na nekoliko sezona serije drevni vanzemaljci...
Meni je to uvijek zanimljiva tema i dobro stivo za mastu, zamisljanje... Ostavi ti dojam da ima nesto vise od onoga sta mi vidimo cujemo i znamo.
Jako su mi interesantni opisi drevnih naroda kako opisuju neke događaje. Poput onih iz ramajane i mahabharate i mnostva drugih izvora.

the truth is out there GIF
 
  • Sviđa mi se
Reactions: shaolin monk

shaolin monk

Aktivan Član
15.12.2016
942
6.807
233
Pozdrav @DjedMraz, prvih par sezona drevnih vanzemaljaca su mi bile super za gledati, tamo sam saznao za Puma Punku pa sam sve ukućane, prijatelje a i druge koji bi naišli ili došli na pljugu gnjavio s tim nalazištem :D. Kasnije s vremenom (pošto zarađuju pare sa tom temom pa im treba milijun sezona) sve manje i manje me zanimalo. Graham Hancock-gledao sam njegove emisije, čitao knjige al toliko me počeo živcirati njegov glas da ne mogu ga više ni gledati ni čitati. Daniken za kojega sam saznao u srednjoj školi isto me živcira:D, prije njega kao dijete imao sam u kući knjige Arthur C. Clarka, Svijet zagonetnih sila i Misterije svijeta, vjerovatno je tada i krenulo moje zanimanje za takve teme. Posao mi dozvoljava da mogu slušati podcaste, nekada na dan mogu poslušati 2-3 podcasta s raznim temama al što više slušam to manje znam :). Moram spomenuti Stjepana Gjurineka (Na rubu znanosti) jer sam gledajući njega krenuo ka megalitima, drevnim naprednim civilizacijama, paleokontaktima stoga ću napisati-s informacijama s kojima ja raspolažem ja si stvaram scenarije u svojoj glavi koje za mene imaju nekakvog smisla, tj. vjerujem da su divovi hodali s ljudima, vjerujem da su bile napredne civilizacije u prošlosti a ne mogu isključiti ni vanzemaljsko djelovanje na genom čovijeka.
nlo.jpg
Imam u podrumu ovu sliku, kada netko navrati odmah može skužiti s kim ima posla :D.
CiviltàValleIndoMappa.png Mohenjo Daro-Za razliku od navedenih nepoznanica i neizvjesnosti, pouzdano je utvrđeno, da je naselje građeno prema principu pravokutne mreže, kao nakupina jednakih kuća s pravokutno postavljenim zidovima, te da su zgrade imale više katova i da su imali za to vrijeme potpuno jedinstven sustav kanalizacije, uređaje za dovod vode, uređaje za grijanje, itd.
Ispada da su uvijeti za život bili bolji prije 2500. godina (2500 BC) nego danas.
PS. ako postojiš ti (djed mraz) mora biti i vanzemaljaca :)