Visina biljke

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
15.07.2010
26
1
3
43
Pozdrav svima.
Evo ovo mi je druga godina outdoor-a, malo sam se bolje pripremio nego prosle godine, 3 domaje koje su izbacile pistile i 5 kannabie special kojih su svih 5 takodjer pokazale pistile.
Posto sam domaje vec posadio krajem treceg mjeseca sada se vec blize visini od 2.
Mene sada zanima jel postoji kakva sada metoda da vise neraste u visinu jer mi je jako bitno radi sajta da neide previsoko, jednu sam vec topirao ali mislim da je nece bas sprijeciti previse da neraste u visinu. Sto se tice lst-a nebi bio bas u mogucnosti ga napraviti radi ini razloga.
Svaki savijet je dobrodosao, hvala unaprijed.
Pozz
 
15.07.2010
26
1
3
43
homegrownisha je napisao(la):
Pa probaj sa hst, otkidanje vrha biljke ili tako nešto dok je još vegetacija... Malo istraži o tome

Napravio sam topping na jednoj biljci ali ona i dalje raste u visinu. Sada sam procitao da se moze kao ustipnuti stabljika pa da padne pod kutem od 90 stupnjeva. Ako mi itko moze malo bolje to pojasniti bio bi mu zahvalan, samo da nerastu vise u visinu ;).
 

grennko

Banned
Banovan
03.09.2009
3
0
0
32
Kad štipaš biljku štipaš je dok je još mala,sa recimo 4 do 5 internoda.jedna od solucija ti je uštipnit biljku toliko da ona padne ali joj ti daš naekakav oslonac ili je recimo povežeš.oporavak bi ti mogo trajat malo duže ali poslije toga imaš savršen lst ili scrog.Ja baš nisam nešto nisam koristio ovu tehniku ali moj kolega je pa mi je baš ovako objasnio.nemoš vjerovat kako dobro to izgleda.