Voda - Energija kristala

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

UserName

Aktivan Član
28.10.2006
104
1
0
39
Masaru Emoto - japanski doktor alternativne medicine prvi je dosao do zapanjujucih otkrica kod vode. Sve je dokumentirao fotografski u svojim knjigama ˝Messages from Water 1 i 2˝ i ˝The Hidden Messages in Water˝(knjige koje se moraju procitati).
Naime, Emoto je dosao do zakljucka da se voda 'izražava' na nacin da na negativnu ili pozitivnu energiju reagira stvaranjem mikroskopskih kristala koji isto tako mogu biti pozitivni ili negativni svojim izgledom..

love and gratitude

Radi se o tehnici korištenja jako mocnog mikroskopa u hladnoj prostoriji. Ono sto je mene zaprepastilo je cinjenica da ista voda prije i poslije prirodne katastrofe na odredjenom mjestu sasvim mjenja izgled svojih kristala (jako zagadjena voda uopce ne posjeduje kristale)



Dolazimo do zakljucka da energija itekako utjece na vodu, a time i direktno na nas kao vodena bica.
Svi znamo da voda sacinjava 70% naseg tijela i cak 90% mozga. Takodjer je poznato da se tekucina u nasim stanicama razlikuje od pitke vode. Kako godine prolaze, nase tijelo je sve manje raspolozeno za pretvaranje pitke vode u onu stanicnu i tada dolazi do neizbjeznog sušenja (starenja). Svojim energetskim poljem te ljudima koji nas okruzuju, mozemo utjecati na vlastito psiho-fizicko stanje, takodjer i na okolinu. Vjerujem da je rijetko tko od nas svjestan kolku moc ima: Ta moc se ocituje u vodi. Voda je poveznica 4te dimenzije u kojoj zivimo i 5te dimenzije koja predstavlja sferu nase 'duše'. Istrazivanja su pokazala da je upravo voda sredstvo koje povezuje misao i ljepotu..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Sativa Diva

elephant0r

Vutra Veteran
17.09.2007
1.495
60
0
39
Ne kaze se za nista.. voda izvor sveg zivota..
Zato je pozitivna misao izuzetno bitna.. to je ona poveznica koja dokazuje da nas dobra vibra i sreca koju osjecamo uistinu ljeci tj obogacuje zivotnom energijom.
 

Yami_Raziel

Aktivan Član
18.01.2007
633
160
63
"Na ovom svijetu nema ničeg blažeg ni istančanijeg od vode. Ali ona pobjeđuje nepopustljivu tvrdoću i u tome joj ništa nije ravno. Slabo nadvladava snažno, tvrdoća popušta pred nježnime - To svako zna, pa ipak niko ne djeluje u skladu s tim."-Lao Tse-
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Sativa Diva

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.173
398
42
Tacna
Sory što budim staru temu, nemam potrebu za otvarati novu kad ovdje uvjek ima sve što tražim, totalno smo svestrani :)
Preksinoć sam gledao dokumentarac o vodi i ostao sam iznenađen. Voda je pismena! Da dobro ste čuli, voda je pismena i zna čitati. Sad će netki reći šta sam ja pušio :)
Evo objašnjenje:
Ljetos sam sreo lika koji uvjek fura bočicu vode sa sobom na kojoj piše "Hvala Ti". Nije mi bilo jasno na čemu je taj, čemu lijepiti naljepnicu na bočicu vode i još na kojoj piše hvala ti, a opet mi bio bed pitati da ne ispadnem tupan. Nakon odgledanog dokumentarca preksinoć skužio sam da voda pohranjuje informacije i na osnovu tih informacija mijenja svoju vizualnu strukturu molekula.
Na primjer ako uzmete dvije čaše vode na jednu zaljepite natpis "Hvala Ti" a na drugu "Budalo" i zatim testirate iz svake čaše kap pod mikroskopom ostat ćete iznenađeni viđenim. Naime voda iz čaše sa natpisom "Hvala Ti" je kreirala savršenu strukturu kristala, zaista impresivnu, dok je voda sa natpisom "Budalo" pod mikroskopom pokazala strukturu u raspadu, gotovo zapanjujuće.
Na osnovu toga velim da je voda pismena, jeste da nezna pisati, ali zna čitati, razumjeti i prilagoditi se vašem raspoloženju gotovo u sekundi za razliku od nekih ljudi.
Iz toga se da lako izvući pouka da kakvog smo mi raspoloženja takva će i voda biti prema nama. Bez obzira bila to voda u čaši, voda u lokvi, potoku, jezeru ili u vašem organizmu, ona je zaslužila da se prema njoj odnosimo sa nekim respektom, ljubavlju i zahvalnošću jer će se samim time to odraziti i na naše zdravstveno stanje.
Baš iz ovih razloga od jučer sam počeo pričati sa vodom, haha, ne baš pričati ali joj se zahvalim i kažem joj par lijepih riječi prije nego što je popijem i ona mi to vraća na najbolji mogući način.
Zato budite dobri prema vodi i voda će vam biti zahvalna, a rezultat toga će se itekako odraziti pozitivno na vas, vaše zdravstveno stanje i na kraju krajeva na vaše i naše biljkice ;)
 

Sativa Diva

miljenica bogova
23.04.2012
1.517
5.238
258
No Joke.. :kiss:

zvuči kao magija, ali istina je.. :)

nekidan san doživila nešto slično..

zgazila san se.. i počea me boliti želudac.. užasno.. morala san leći, baš mi pozlilo..

i počela u sebi govoriti.. HVALA.. HVALA.. HVALA.. i lagano vježbe disanja.. u roku 10min, i manje.. bol je NESTALA!!! nevjerojatno nešto..
da ti kažen da to iz straha još nikome nisan rekla, pogotovo ukućanima.. nebi shvatili..
al znan dobro da je ovako bilo..

 
  • Sviđa mi se
Reactions: No Joke and Tropico
03.07.2009
1.740
2.317
188
Kad smo kod vode da budemo "on";

http://www.youtube.com/watch?v=fjBot-pPQEs

Pogledano 100 puta međutim u duhu teme :)

Za one koji se žele "bolje" osjećati tj dovesti tijelo u optimalnu zadovoljštinu nek svako jutro u roku 15-20 minuta popiju litru dvije vode...možete joj reći hvala što da ne :D inače, pija msa jedno vrijeme i 4-5-6 L na dan...neki kažu nije zdravo ( :rofl: ) međutim nikad življi i nikad zdraviji :)
 

CilI

Habanero Maya Red
Banovan
24.10.2012
5.179
7.241
258
54
Texas,USA
Sve je u glavi.

Evo jedna prica.
Nadzu se četiri čovjeka. Jedan vjeruje u Krista, jedan u budu, jedan u Alaha i zadnji u energiju
vode i kristala. Ko je u pravu. Svi su u pravu i svi nisu u pravu.

Sam vjeruj u sta oces i pusti druge da vjeruju u sta oceju.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Avantura

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.173
398
42
Tacna
To je bila emisija "Pogledi" na HRT1 u utorak 25.3. u 21h, a dokumentarac se zove "Voda Misterij Života" - "Water The Mistery of Life", dokumentarac je domaće produkcije autora Roberta Bezbradice i odnijeo je hrpu nagrada za najbolji dokumentarni film. Nisam ga još uspjeo naći u komadu, a bome sam se i natražio i nigdje ništa. Ovo je sve što sam našao o tom dokumentarcu:

http://youtu.be/Vg6yi1eIuNA

:earthhug:
 

sbcjeceo

Aktivan Član
09.12.2013
673
713
113
015
Znam za ovo, gledao sam ruski film o tim svojstvima vode, ali ja ne mogu da poverujem u ovo i ne znam da li cu ikada verovati...
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.173
398
42
Tacna
Lako se možeš uvjeriti, treba ti zamrzivač, dvije boce vode, i mikroskop. Na jednoj boci napiši nešta pozitivno, na drugoj negativno, zamrzni i nakon toga pogledaj pod mikroskopom strukturu leda. Čak možeš i na drugi način, bez zamrzavanja. Isto napišeš nešt pozitivno na jednu, negativno na drugu i spremi ih u špajizu recimo. Nakon godinu dana pogledaj bočice. Voda u onoj boci na kojoj je pozitivna riječ ostaje dobrim dijelom čista i prozirna, dok voda sa negatvnom riječi pozeleni, stvori neku masnu masu poput algi i bude zamućena.
Isto tako funkcionira i ljutski organizam, kad se ljudi razbole pa im govore da ostanu pozitivni. Zašto to, pa jednostavno je, ako si pozitivan tvoja krvna slika će biti bolja, dok ako kukaš ono tipa jojjj jojjj bolestan sam, umrijet ću i slično krvna slika ti se pogorša. A svemu tome je razlog voda koja prenosi informacije, jer je opće poznato da smo najvećim udijelom sačinjeni od vode.
 

sbcjeceo

Aktivan Član
09.12.2013
673
713
113
015
E ima da probam oboje samo da vidim gde da nadjem mikroskop da pogledam, imam 30x za biljcicu ali to verovatno nije dovoljno da uocim razliku u kristalima leda. Javljam rezultate cim saznam, mada apsolutno sam siguran da nece biti razlike ali videcemo :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: No Joke

SpontaniK

Banned
Banovan
16.08.2016
54
44
18
Razlučiti. način gledanja neispravan. Staklo iskrivljuje perspektivu. Sve stvar perspektive. Bitne razlike nema.