Vodič: Kako revegetirati biljku nakon harvesta

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

amneziaHaze

AluGrow
Banovan
19.04.2014
1.783
2.490
188
jedino ako planira cekat citavu godinu ili mozda da simulira zimu par tjedana sa uvjetima pa da vrati na ljeto mozda to natjera biljku na rast....
 

huana.meri

Banned
Banovan
30.11.2010
1.110
7.467
258
ja planiram svoja 4 kalaša revegat..kad ih poberem na svakom če mi ostati po 8-12 grana, i na svakoj grani jako mali par hedova....
cure su topane pa nakon toga podšišane od ispod, iako sam skiuo sve, opet su isjerale dole neke male zakržljale hediće, njih mislim iskoristiti...
koliko sam gledao groweri te hedove, oni ostavljaju deblje i veće nego što su moji, nakon uspješnog prebacivanja u vegu skidaju, no ja neću biti u prilici jer odem u sezonu....ima li neka negativa u tome što neću moći skinuti stare hediće nakon reveganja?:spliff:

ovo mi je prvo reveganje, no sviđa mi se činjenica da ču bez treninga sa svake vjerovatno dobiti duplo više topova nego što ću sad sa njih skinuti...
pošto ih planiram prebaciti van nekoliko dana prije nego krenem na jug, neču ni moći znati dali je uspjelo što, pa če iznenađenje biti vjerovatno kad se vratim...:gled:
najviše me zanima hoče mi se ova bubana bogica koja je pofrkana i izgleda ko na dopu oporaviti...zamislite da u jesen dođem a ono od ružnog pačeta u 2. sezoni da me dočeka princeza, jaka, ljepa, bogata, zdrava:ajnstajn:
 

Buffalo

Aktivan Član
12.08.2016
103
594
93
@Walter O'Brien, jeste to sve stoji, ali uvek ima neka pametna stetocia koja je unisti, koliko puta mi se desilo, possadim biljcicu, mazim pazim, i onako sprema se za cvetanje, kad ono sledece jutro pola je nema, pojede je nesto, sada mora da se ogradjuje, alli kada se ogradi, previse paznje privlaci ;P, i nije mesto da se o tome prica ovde.. menjamo temu..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Chilliman420

420Florist

Zimbabwe
Banovan
25.07.2017
2.156
9.067
258
Harare
shitexpress.com
Ja ću pokušati s auto ww kojoj treba još 4tjedna max cvjetanja pa javim rezultate. Ionako smo tu da učimo i zabavljamo. Mislim da neče bit uspjeha al treba probat.Vremena i uvjete imam, nije mi tlaka,a ni ne gubim ništa ako pokušam:vutra:
Mislim da je bezkorisno rizikovati, i trosit vrijeme na revegetiranje automatica, ili kako se seedbanke drze onog "mozes ju brati 2 puta", da mozes, ali pobrat ces 95% manje, pa cak i nista..
Msm, barem po mom misljenju, je glupost automatice revegetirati.. ako to vec radis, onda samo sa photoperiodnim sortama..
Ako grijesim, naucite me boljem :) (edit: mozda bi se dalo sa super automatima i jakom genetikom reveg uradit.. )

 
  • Sviđa mi se
Reactions: 1310

prosto oko

Ne znam i ne zanima me.
31.10.2016
214
629
93
45
Kucha
Citato sam nesto od DJ Shorta o revegetaciji. Po njemu je ona indikator za neke kvalitete biljke. Ona koja brze revegetira je vise fotoreceptivna i ako postoji dvojba koju biljku ostaviti za motherplant treba nju ostaviti. Da se od nje klonovi lakše primaju, a i da brze udju u cvjetanje nakon promjene rezima svjetla. Valjda bi i u outu to nesto znacilo.
Ustvari savjetuje da se sa biljki u vegetaciji uzmu klonovi, i biljke na kraju revegetirati kao test
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Degustator

Degustator

Aktivan Član
02.11.2010
806
1.750
163
iza dima
Istina ziva. Znam da je tako iz licnog iskustva. Jacky White(Paradise) je upravo takva sorta. Lako sam je Revegetirao,u odnosu na Critical+2.0 klonirala se duplo brze i fantasticno vegetira i cveta.