vuja-zubobolja

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

SLO-Era

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
24.10.2004
1.812
583
138
52
Nemojte se slučajno prevariti i zapaliti joint rilikom zubobolje jer nečete proči dobro!

Pošto imam sam problema sa zubima i trenutno upravo sredjujem taj krš :) več sam se par puta zafrkno i duvno- a jojjjj
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
Mene je isto jednom rasturo zub ,počeo bolit(6 donja) oko 6 navečer i i onda cjelu noć pušenje mi nije ni pomagalo ni odmagalo nešto previše ,a ko će ocjenit od čega je kad počne bolit i onda sve malo pojača pa smanji ,teško je ocjenit da li mi je pojačalo i ili smanjivalo od vutre i još sam cjelo vrijeme mućko u ustima onu žalfiju i par puta zapalio samo ne pomaže,tek iza pola noći sjetim se idem četkat zub svom silom ,stavim fino kaladonta ono malo jaču dozu i onda udri po pla sata svom snagom ,jebo mater da poludio bi cjelu noć da se nisam sjetio toga , a palo mi napamet kad sam slušao zubara kako je govorio ovoj nekoj pacijentici da masira desni izvana preko obraza,onda sam i ja tako masirao malo izvana malo iznutra četkicom čim se pojavi imalo boli odmah četkica i kaladont i deri po zubu,i brate djelovalo je ne bi bolilo dok četkam nimalo ,prvi put je zajebano kad tek ono počneš četkat, ali ionako boli pa pretrpi malo i onda će bit bolje.
Joint ne pomaže to je 100 % da pomaže prestalo bi skroz bolit ,a ne samo ono malo kao prođe i onda još više navali pa sve tako u krug.

Ali skužio sam isto kad središ zub popraviš ili ga izvadiš pod anestezijom onom pa sve otrne ko mrtvo pa kad pušta ona anestezija kod mene svaki put se pojavi pulsirajuća tupa bol ono valjda kako srce kuca i tjera krv tako i ona tupa bol dosadna udara,nije ono da boli ko zub ali je naporno u skroz i traje ,e kod toga mi je joja pomogla dva puta u životu jednom kad su mi popravljali zub pa kad me puštala narkoza i drugi put kad sam vadio čim počne ono tupilo da udara ja zapalim i to masniji namjerno smotam pa ga poduvam što brže mogu , oba puta me je pomoglo da me prestane udarati ta tupa bol po desnima i zubu koji sam radio ili vadio.
Inače ono ***** što nam puknu u desni kao lokalni anestetik zove se Articaine,pa valjda kad prestaje djelovati počnu se javljat problemi ,zato je tu vutra sveta:icon_lol:.

Ovaj Articain sam snimio sam kod zubara kad sam gledao preko oka čim me misli nafiksat i nadrogirat ,mamu mu njegovu :).Po kemiji je sličan cocainu , ovaj articain i cocain sadrže CHNO i razlikuju se samo jer ovaj Articaine ima i S(sumpor).Eto jebiga probao sam i dbor nije kokain ali mu je Sestra jer ima ovo S pa onda sestra :).koje ***** kad pušta ,ništa bez vutre.Ili trpi pet sati da pusti.
 

b r a i n c h i p

Vutra Veteran
12.12.2006
1.145
90
0
17
Ovo sto canne prica je istina, meni je itekako pomoglo dok sam imao u zubu lijek (otrov za zivac, milsim da toksalit ili tako nesto) Doktor mi kaze bolit ce dan dva, posto imam neke 'konjske zivce' u zubima... uzimaj 'Voltaren' pomaze...
Bol nije bila ona tipicna ostra bol (kao da ti neko iglom bode u zivac) nego neka tupa pulsirajuca bol od koje se nisam mogao koncentrirati na nista drugo osim na taj zub... Sto god pocnem raditi, ne mogu od zuba, jednostavno je bolno dosadan (u nedostatku izraza)

Tabletice nisu UOPCE pomagale, niti sam ikakvih promjena osjecao od njih... A od vutre bol je nestala 100%... Niti traga... Dvije - tri trubice na dan su bile dovoljne...
To je samo moje iskustvo, meni je pomoglo a sad u cemu je fora, ne znam...

Isto tako morate znati da postoje dvije osnovne vrste boli... jedna je ona.. tipa glavobolje a druga je bol ona najgora tipa... (iglom u zivac)... tada se bol osjeca kao elektricni siglan i lokalni anestetik ne pomaze, nista ne pomaze... (barem kad se radi o zubima)

Doktori medicine, stomatolozi... prosvjetlite nas, ako ima koji... :)
 
  • Angry
Reactions: Deepforest

SLO-Era

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
24.10.2004
1.812
583
138
52
Tablete uvek probam zaobiči...
Genjo ne varam se-kuko sam sunce ti kalajsavo-da sam se varo bilo bi cool :)
 

GreenMan

Grizem beton,zvacem armaturu
Vutra Veteran
24.10.2004
1.801
169
88
49
www.legalizacija.org
Sa zuboboljom na srecu nemam problema tako da ne znam sta reci.Ali jednom kad sam izvadio zub kad je anestezija pocela da popusta poceo je i bol.Medjutim ja se navarim kao zmaj i stavim oblog na obraz i bol trenutno nestade.
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Ja moram otić kod zubara već godinu dana odgađam ali se ne usudim jer ga se bojim nejviše na svijetu nemogu jednostavno jer šta sam sve pretrpio tamo a što je najgore znam da ću morat jer imam dva trula zuba tak da si kontam čim dojdem kuć popušit lijekova
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
37
Šamane, nemoj samo da previše istrule jer tad ćeš bit sretan ako ti ga i brušenjem spasi... kad previše zub ode, onda mu jedino vađenje pomaže, a to je definitvno najgora opcija jer ipak nismo morski psi da nam rastu non stop novi zubi :D
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
Baš tako za ono kad pušta ova narkoza dobro dođe skroz protiv one tupe boli a za ono
kad boli oštro pa popusti pa opet navali možda je i loše još gore samo ja sam pušio i nisam nikakvo olakšanje protiv te boli dobio samo nisam bio siguran da li mi pojačava zbog vutr ili je jednostavno ono kako zub boli u valovima jako pa malo pusti pa opet kad udari o mamu njegovu,a sigurno da ne pomaže,ne volim ni pomislit na ono,nema ništa gore od zuba i uha kad se upale, oboje sam prošao sreća ovo s ušima nisam od djetinjstva.

Zato kad zaboli trk kod zubara na šut umjetne koke(articaina) :icon_lol: a kad ga izvadi ili popravi pa kad počne puštat pa ono tupilo od narkoze deri po vutri ako srećom imaš išta ako nemaš jebaji ga trpi koka ti opet neće pomoći taman da je ona prava najčistija.
 

prolaps_rektuma

Aktivan Član
19.04.2007
154
8
0
36
mene kad zub bolii uzmem malo šećera i stavim na cigaru i kroz nos uvučem dim,na onoj strani9 gdje me boli...meni pomogne,al malo bizarno
 
19.09.2007
18
0
0
38
www.propalica.com
kako sam se znao napušit pa kod zubarice, dvije, zavalim se, one mi prčkaju po zubima, a ja gledam kroz prozor i lebdim...

jednom je komentirala kako mi se neće zaustavit krvarenje kao zna ona zbog čega bi to moglo biti, ali nije kao htjela reći...

jel me skužila, jel mislila na vutru?
 

b r a i n c h i p

Vutra Veteran
12.12.2006
1.145
90
0
17
Vutra NE utjece na zgrusavanje krvi, Vidjela ti je 'staklene oci' pa je mislila da si pijan i blefirala da ti se krvarenje ne zeli zaustaviti (to se desava od alkohola).
 
19.09.2007
18
0
0
38
www.propalica.com
b r a i n c h i p je napisao(la):
Vutra NE utjece na zgrusavanje krvi, Vidjela ti je 'staklene oci' pa je mislila da si pijan i blefirala da ti se krvarenje ne zeli zaustaviti (to se desava od alkohola).

ne, stvarno mi se krvarenje nije zaustavljalo, i da, ona je sigurno onda pomislila kako sam janpi hi ih ih...
 
23.04.2007
7
0
0
36
ne znam kako kod zubi jer me već dugo nije bolilo (perem ih stalno!! :icon_mrgreen:) al imala sam neakav čir na nozi. sve bilo oke dok se nisam naduvala. onda krenilo krvarit i ne zna stat. nisam bila sigurna jel to od vutre, bilo mi glupo nekako, pa nisam pušila nego drugi dan tek da vidim, i opet kako sam se naduvala, eto krenilo krvarit ko ludo.

??
aj nek mi to neko potvrdi, jer još ću mislit da sam luda i zamislila si to sve :icon_mrgreen:
 

elephant0r

Vutra Veteran
17.09.2007
1.495
60
0
39
Trava prosiruje krvne zile i ubrzava rad srca.. tako da je moguce.. ali ne znac nuznoi da je to bila negativna stvar.. mozda je sadrzaj tog cira trebao izaci van iz organizma.