Vutra + Alkohol

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
21.11.2010
3
1
0
34
Ja sam potpuno novi u ovom svijetu.. Znaci nikad nisam pusio dzoint.. i totalni sam laik sto se tice ikakvih droga.. Moj haver pravi neki parti.. pa sam ja zbavio koji dzoint, da probamo i to... ee sad me interesuje vase iskustvo..Jeste li ikad pijani pusili travi, ili napuseni pili alkohol.. da li ima neke fatalne posljedice.. posto se on boji, da nam se sta ne desi .. Unaprijed hvala ^^



ps.
Nije valjda da niko od forumasa nije probao, pa ne odgovarate XD
ill mi se ipak smijete zato sto nista ne znam :( pff
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Deepforest

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
550
113
Ne sjećam se
Ništa se neće dogoditi fatalno, osim što miješanje THC + alkohol u meni uvijek proizvede jedan te isti efekt - kljucanje.
Meni se uvijek desi da zaspem ili da zakljucam. Alkohol + vutra, osobno ne preporučujem.
Već dugo ne pijem alkohol i zapravo ne preporučam alkohol nikome pogotovo ne u velikim količinama niti u vožnji.
Ovo je moje osobno mišljenje.
boz :sun2:
 

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.585
2.598
Ponekad,na pljugu, popijem čašu,dvije,tri piva.....i to podigne malo...
Sinoć u svatovima sam dim pratio sa rakijicom,ali 4-5 čaški na cijelu večer....
Nemoj ni ti više...ili nemoj puštit...pogotovo ako ti je prvi puta...
Probaj prepoznati učinak jointa a ne da misliš da te voza alkohol....pa na kraju...bljuvvvvv...
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Ja ako sam na alkoholu obično me vuče da zapalim i večinom mi pokvari stanje mada ovisi koliko san popio.Kad zapalim prvo radije me vuče da pijem nešto slatko,neki sok,alkohol mi kasnije dobrom večinom uopče nije po želji niti mi se pije.Alkohol sporije djeluje i dok proradi vutra recimo pusti.Al bolje zapaliti opet nego nastaviti piti,bar meni:)
 
21.11.2010
3
1
0
34
Greenpower1 je napisao(la):
Ja ako sam na alkoholu obično me vuče da zapalim i večinom mi pokvari stanje mada ovisi koliko san popio.Kad zapalim prvo radije me vuče da pijem nešto slatko,neki sok,alkohol mi kasnije dobrom večinom uopče nije po želji niti mi se pije.Alkohol sporije djeluje i dok proradi vutra recimo pusti.Al bolje zapaliti opet nego nastaviti piti,bar meni:)


aha hvala.. ma najvjerovatnije cemo pusiti pa nesto kasnije cemo piti :p tad bi trebalo biti rega :D
 

Nikolica

Aktivan Član
19.03.2010
69
4
0
34
Ima istine u svemu ovom što ste pisali. Zaključak je kratak: Potrudi se da u svakoj stvari uživaš koliko je moguće. U prevodu, ako piješ, pij brate da ti prija (pa ako se napiješ dobro, ako ne isto dobro). Kad pušiš, puši isto sa uživanjem tako da dobiješ pravi osećaj prouzrokovan plemenitim THC-om. Ne mešaj ta dva moja ti je preporuka, kao i da ne mešaš različitu travu od jednom... :)
 

RastaBird

Aktivan Član
19.03.2011
88
1
0
44
Ne preporucam nikako, ako da u jako malim kolicinama ili prije pusiti pa pit, ali ne obrnuto nikako...Ja sam bio popio nekoliko rakija i lupile su me i onda su me frendovi ponudili s nekim ekstra dimom, neka sativa energetična i slaba ravnoteza i energija nejdu zajedno, a da ne spominjem osjećaj paranoje itd...Samo da napomenem osjećo sam kako vjetar puše kroz mene, bio sam jedno s njim hahaha...
 

HighBadger

Aktivan Član
17.01.2011
205
75
28
30
Ja kad pusim, nemam ni zelju uopste da pijem alkohol. Bas mi se skoro desilo da sam pusila prvo i posle sam jedva uspela da popijem pivo. A bilo je i situacija da prvo pijem pa pusim, mada mi nista nije bilo, ali opet nekako mi je vutra uz alkohol glupo. Ko da skrnavimo sad taj feeling i vutru uopste. Nemam mi smisla, Meni su se ove situacije skroz slucajno desavale da pomesam, ali ovako namerno, nikad ne bih mesala niti preporucujem bilo kome. Mozda po koje pivo, ali nista jace.
 

herb-o-logist

Aktivan Član
05.04.2011
177
25
0
33
Istina, istina. Ja isto, nema šanse da odmah poslije pljuge popijem pivu, radije neki sok. Ako se u ekipi baš pije onda pijem tek kad me pljuga već počne puštati, znači nakon 2-2.5h. Pijan nikad ne pušim, šteta vutre. Par puta sam zapalio pijan i uopće nisam osjetio ona djelovanja vutre zbog kojih zapravo i pušimo. Samo kljucanje i pospanost. U parkiću sam skoro zaspao na klupici s glavom na koljenima xD.
 

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.184
139
0
37
Ovako bih ja rekao o ovome iz osobnog iskustva...
Prvi put u životu (uh davno je to bilo) kad sam miješo alk i wu sam zaspo na tulumu :D
Onda sam još više puta kombinirao (i par puta zaspao) i s vremenom je došlo na svoje da se može mješati i da je baš super :icon_lol:
Eto u zadnje vrijeme kad pijem i pušim i to stalno, tajna je ne zarolati ogromnu pljugu (ko inače) nego malog mimeka i cugati.. i onda opet jednog malog, pa opet malog itd itd... budeš raketa, a ne netko kog je ugrizla cc muha.
Ugl sam oprezno s time i lagano.. ak ti se ne sviđa nemoj.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: SiD
15.03.2010
11
1
0
34
za početnika ne preporučam alkohol prije pušenja,poslije da....jer kad ideš pijan pušit pogotovo neku stravu od žiže pokojni si,tj mrtvački znoj,pol sata-sat umiranja,povraćanje i tak...nakon par mjeseci sam tek izučio kako to mješati da bude odlično....
 
14.10.2010
34
0
0
32
...ne preporučam nikako...to dvoje neide skupa i gotovo, ako ces pit-pij, ako ces pusit-pusi, al nemoj kombinirat, neces uzivat to ti je zagarantirano :D , rigoletto te ceka hahaha
 

hardbluesman

Aktivan Član
28.11.2010
109
8
18
39
ma joj,nikad frula poslije alkohola,jedanput sam se zajebo i nikad više,a i uostalom praktički sam presato pit alkohol,popijem pivu-dvije al ne više od toga.a i pušit prestajem,na cigarete mislim,naravno :-D