Vutra Macro Photo [CloseUp]

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
OP
OP
PowerSeed

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.871
43.221
3.198
Bekaa Valley
heh dr, prvo hvala za podrsku inicijative, ove prvo okacene su sa neta za pocetak, kada budem imao vise stofa stavicu i svoje. ali obozavam macro fotografiju pa mi je palo na pamet da na jednom mestu sakupljamo sta ko nadje ili ima, ne mora biti prof. fotka, samo da je cista i u macro modu, uz ok svetlo, sa kvaltetnijim digitalcem na 1 cm, pa posle kropovano moze da izadje dosta dobro. ekipi na volju, pa ko sta okaci, a tema moze da ide ne drugo mesto, stavih ovde sve jos ne razbudjen :) a nije sve i svasta nego vrlo konkretna tema Close Up.
 

Monk

Aktivan Član
26.09.2011
137
18
0
31
Sve sam ih vec nabacio u dnevnik, ali sam se sjetio tvoje teme pa cu ponoviti neke slike.

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]


JBG nisu kifovi, ali uz malo truda bit ce kifovi ^^

Edit: Sve je macro, ali bez ikakvog uredivanja jer to jos uvijek nikad nisam radio.
 

Kenny Dalglish

Aktivan Član
15.03.2011
378
688
93
Mislim Monk da si totalno fulao poantu ovdje
Inače gdje god da otvorim danas temu nađem tvoj post, mislim da te pere malo euforija oko growa, malo hlađenja nebi škodilo. Nemoguće da imaš toliko pametnih stvari za reći - čisto dobronamjeran savjet.

Inače Power prelijepe slike, samo nastavi, nadam se da će i ostali groweri ispratiti, mogao bi ovo biti pravi kutak za opuštanje i uživanje. Zbog ovoga dođe mi da pljunem par tisuća za neki pristojan fotoaparat, rep + od mene pogotovo za onu kapljicu, prehebeno
 
24.11.2011
15
4
0
35
Fotografije su preuzete s jednog bloga.Vlasnik bloga je veliki obožavatelj marihuane i fotografije su lično njegove,koje je on fotografirao.

White widow u amsterdamskom coffe shopu ...Ehhhhh,kad će kod nas bit togaKonzervirana marihuana u limenkama koje proizvodi Altoid :cow_yellow: