Vutre nema

Hesi Canna Mills Nutrients

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.811
66
73
#1
E teška su vremena meni se pljuga onak mal s legom
A vutre nema
A vutre nema da se naduvam

Kaka mi to bezveze što se tolko moram zajeb... da bi dobio u pol panja 3 pljuge upitne kvalitete neznam kak vam mislim vi pretpostavljam imate svi svoje provjerene ali ovo me već stvarno ubija u pojam
 
OP
OP
K

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.811
66
73
#2
U biti mene muči što mi je tolka muka i zezancija nabavit vutre a opet neželim prestat pljugat zbog toga jer mi je to jednostavno najbolja zabava i štagod drugo i mislim da nema neke potrebe da prestajem jer nisam Svaki dan naduvan ko ker ko što su često moji vršnjaci koji pljugaju i tak štajaznam onda nemaju ljudi motivacije kad su tak zgaženi po cijele dane
U biti meni se sad još nespava pa mal tu pišem okolo i tak to
a dobro
DA!!!
 
OP
OP
K

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.811
66
73
#4
Ma nepusi ona mene sam me muci sto je toka muka oko te nabave i to nije meni problem bit bez vutre al ipak je bolje kad ina preko vikenda
Preko tjedna uglavnom nepušim zbog škole i to tak
 

Splitsko dite

Aktivan Član
25.01.2007
179
4
0
31
#5
Nije dobro kad te to tako živcira,ako nema-nema smiri se pa će bit,uostalom nemoj pušit misec dana pa će ti bit veći gušt kad dodje ;-) tako ja to rješim...
stay cool...:bananallama:
 
OP
OP
K

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.811
66
73
#6
A kontam si da i ovaj vikend pauziram ak nedobijem ništ danas neću jer u subotu odo u zagreb a u nedjelju mora Šaman logaritme naučit rješavat. Bilo bi fora htjeo sam probat prije puta u zagreb zapalit u 5 ujutro
 

Rade

Aktivan Član
10.11.2006
446
547
93
#9
Pa gde ti zivis kad ti je tako tesko nabaviti?
Moras da se spojis sa pravim ljudim, tako ces uvek imati....
Ja odvojim 3-4000din kupim malo vise i miran sam mesec dana.
 
OP
OP
K

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.811
66
73
#10
Što si tiče toga gdje živim nebi tu trebo bit problem nabavit da poznam prave ljude ali nepoznam a i nemam baš želju jer oni koji su baš dileri bave se i raznim stvarima osim trave a ne bih se sad htjeo petljat u nešto više nit s takvim likovima jer može tu svašt bit.
Da mi je imat jednog pouzdanog lika s kojim se ja nađem on ja njemu pare on meni vutru iz ruke u ruku da je sve pošteno i bio bi mu fino stalna mušterija a ne ovak truljavo okolo al štaćeš tak to
Evo reko mi lega da će bit sad ovaj tjedan i brav za mene
Happy face
 

PSG fan

Aktivan Član
03.01.2007
107
2
0
30
#11
I mene je jedno vreme ubijala nervoza kad nisam imao, znaci nije to kriza ili tako nesto vec jednostavno dodje mi uvece da zapalim jedan posle napornog dana i da se opustim.. Ne znam koliko vec vremena duvas ali kod mene je sad situacija da i kad nema to mi uopste ne predstavlja problem, iuskuliras se par dana, nedelja ako treba...
Ne treba dozvolite da tebe pusi vutra ko sto neko rece.
 
OP
OP
K

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.811
66
73
#12
Ma krivo ste me shvatili nisam ja osobito nervozan što nema dima al bude dosadno vikednom jer mi najveći gušt s dva legosa vikendom zapalit al bit će
 

PSG fan

Aktivan Član
03.01.2007
107
2
0
30
#15
veliko sranje je kad ima pa nemam kesa a najvece sranje je kad nema a imam kesa...
sad ima trenutno i to dobar skank po dobroj ceni :lock:
 
OP
OP
K

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.811
66
73
#17
ja i jesam u slavoniji
ma ima sigurno okolo al za mene nema al dobro
Ma htjeo bi jedno si nekih 50 g. sredit pa da mi to traje
Netreba meni puno to bi nama trojici trajalo više od mjesec dana