Eh, znam da bi bilo lepo sloziti dnevnik ( imam negde odo 50 slika za ovaj grow do sada) ali jako me smara ovaj upload slika tako da sam postovao samo ove tri slike :
Ukratko:
seme je white widow od nirvane x 10;;;
hps 400 w od pocetka;
saksije 6 l;
zemlja = mix humusa, ilovache,peska,composta, glin.kuglica,perlita sve po ps-u;
nikakvi problemi do sada
*u vege fazi : h20 i h20+h202, kad god je suvo , u prve dve nedelje lemagro starter u druge dve lemagro vegetative djubrivo;
5 zenki ( 5 muzijaka -> odstranjeni)
*u fazi cvetanja do sad 1 podjubreno sa lemagro fruit i juche sa floravita za cvetanje ( to dva sredstva tju kombinovati do kraja , naravano umereno
)
Posto mi je ovo drugi grow ( prvi je bio nesupeshan 2x domatjica muzjaci) i prvi put su mi biljke u fazi cvetanja , sve ovo sam postovao samo iz razloga sto bih zeleo da malo prokomentarishete kako vam se chini moja bashtica.
ZNACHI KOMENTARI DOBRODOSHLI

Ukratko:
seme je white widow od nirvane x 10;;;
hps 400 w od pocetka;
saksije 6 l;
zemlja = mix humusa, ilovache,peska,composta, glin.kuglica,perlita sve po ps-u;
nikakvi problemi do sada
*u vege fazi : h20 i h20+h202, kad god je suvo , u prve dve nedelje lemagro starter u druge dve lemagro vegetative djubrivo;
5 zenki ( 5 muzijaka -> odstranjeni)
*u fazi cvetanja do sad 1 podjubreno sa lemagro fruit i juche sa floravita za cvetanje ( to dva sredstva tju kombinovati do kraja , naravano umereno

Posto mi je ovo drugi grow ( prvi je bio nesupeshan 2x domatjica muzjaci) i prvi put su mi biljke u fazi cvetanja , sve ovo sam postovao samo iz razloga sto bih zeleo da malo prokomentarishete kako vam se chini moja bashtica.
ZNACHI KOMENTARI DOBRODOSHLI