Zašto pušite?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

ROX

Aktivan Član
21.11.2006
342
18
0
36
Obicno da se opustim. Rijetko s vecom ekipom za zabavu. Skoro nikad za prosirenje svijesti, trava mi radi bas obrnuto, magli mi um.
 

Bloodspiller

Aktivan Član
14.12.2005
473
13
0
35
Ajoj.. Dalo bi se o tome.. Recimo to ovako.. Pušim da shvatim. Da shvatim zašto pušim ;) Eksperimentiram kako utječe na mene na moju svijest. Fizičke nezahtjevne aktivnosti ( mislim na učenje ) bolje radim ako se skoncentriram dok sam napušen...
 
  • Sviđa mi se
Reactions: zguz

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Ja nemogu napušen uči jednostavno ne zapamtim dobro a i kad sam napušen misli mi totalno lete okolo pa se nemogu koncentrirat
 

1mc

Aktivan Član
13.02.2007
42
5
0
Kada je sve najgore,svi ti problemi (a ima ih) u životu,škola,novac,zdravlje,ILI sa druge strane kada je sve sasvim OK,kada su tu i pravi frendovi,obitelj,znači u bilo koje vrijeme i u bilo kojoj okolnosti ako mogu izaći sa ovog svijeta di vidim samo pokvarene ljude,to i napravim,pušim jer se opustim maximalno! A tu su opet "proširenje svijesti",kreativnost,razmišljanje... Vutra je takva da ne izvlači nešto drugo (pozitivno-negativno) od tebe kao npr. alkohol ili bilo koja droga..Vutra te okrene tako da TI moraš izvući ono najbolje od sebe i prezentirati to svome svijetu... Bar u mome sluchaju...

Zato pušim,jer sam bolje biće i jednostavno zato......... Jer mogu :bis:
 
26.02.2007
8
0
0
42
pusim vec 5-6 god.

razlog je jednostavan..............

totalno mi odgovara biti napusen, inace sam prije bio agresivno raspolozen...........
ne mislim reci da sam bio totalni problem ili da sam tukao chure i slicne fore.........

jednostavno sam bio preživ.........

sada sam totalno skuliran ( ne bas al ajde :)) ),

ali najbitniji razlog je to jer ja volim marihuanu i .
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Alkohol je za probleme???
Pa ne bih se baš složio jer utapanje problema u cugi ti sam može gore napravit vjeruj mi znam iz vlastitih a i tuđih iskustava problemi se ne riješavaju s cugom NIKAKO!!!

Ja pušim zato jer mi je to nekako kao idealna zabava vikendom poslje cijelog tjedna i nema mi većeg gušta nego zapalit s dobrim legosima.
A i nije to nikako jedino otkad pljugam razmišljam na drugačiji način misli su mi nekako šire i apstraktne nemože se to opisat jednostavno sam naučio na različite načine razmišljat.
Obožavam slušat glazbu napljugan i pričat s ljudima o nečemu jer kad si napljugan nalaziš ljepotu u svemu koliko god beznačajno bilo.
A i nekad se jednostavno valja dobro ismijat.
 

1mc

Aktivan Član
13.02.2007
42
5
0
Valja se uz vutru i dobro ismijat uz naravno dobro društvo,i valja se dobro ispričat,i isfilozofirat,ali uglavnom stariji pušači (koji duže puše) ti mogu reći da vutra stvarno ima jako veči i dublji smisao od toga..! Ja pušim 3 god i našao sam taj smisao ali teško je to opisati.. Jednostavno vutrica je dobar izbor..! :icon_lol:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: midsomer
08.10.2006
43
1
8
36
Volim ganju, zato pushim, emotivno sam vezan za nju isto kao i ona za mene, necju prestajati da je pushim do ko zna kad. Eto
 
07.03.2007
23
1
0
40
prije, uglavnom inspiracija i personal insight. Rush ideja. Kad god sam ozbiljnije napusen, sjetim se McKennine price kada je pokusavao napisati knjigu i prestat pusit. I onda kad je zapalio, shvatio kakvo je totalno sranje napisao. Zakljucivsi kako nikad vise nece pokusati prestati pusiti, jer prosto su covjeku normalno neke implikacije, samozavaravanja etc mnogo skrivenija. I potpuno se s njim slazem, odgovara mi prostornost procesa razmisljanja na travi, toliko vise toga primjecujes (prvenstveno o sebi), toliko vise toga shvatis, disparate apstrakcije i udaljene kategorije otkrivaju poveznice i underlying logic etc. Preferiram kako mislim napusen pred nacinom kako mislim nenapusen. Te posljedicne dugorocnije promjene osobnosti i svjetonazora (u kojem nalazim mnogo vise prostornosti i mnogo manje utjecaja skinerijanskog conditioninga od strane drustva, norma, ocekivanja)

No ipak, gotovo da ne pusim jedno 2 godine. Tj nekoliko puta godisnje po koji tjedan or so, uglavnom low dose relaksacijski u manjem drustvu, navecer. Imah stanovitih problema s anxiety koji su cini se uz grass postajali samo intenzivniji, pa mi pauza pase, a nisam niti toliko intenzivno zainteresiran za grass vise, cini mi se da mi je u ovom trenu bitnije pokusati integrirati to te nekolicinu high dose halucinogenih iskustava u daily life and functioning; grass je cini mi se prilicno paralizirajuci svijet za sebe, aktivno se opire takvom procesu, a growing gap postane frustrirajuc. Al mislim da je safe reci da sam joj dugorocno vec comittan :)
 

Misticni Yarac

Aktivan Član
28.02.2007
61
7
0
32
@aryah : hehe, gotivan ti je taj polu-engleski, well napisano, good covece... :p

A sto se tice mog pusenja... Pa, ja prvenstveno duvam zbog tog dobro-poznatog "insight"-a.. Nekako, uvek saznam neke nove stvari. Volim kada normalno funkcionisem, a nalazim radost, srecu i povezanost u svemu. Pa i u matematici... rofl

Tako sam jednom kada sam bio napusen provalio kako mi funkcionise organizam. Pojeo sam jednu cokoladicu, i nekoliko sati pratio proces varenja u mom stomaku. Ma loodilo, ne znam sta da vam kazem :)

marihuana je cudo... Big up Jah :)
 

PSG fan

Aktivan Član
03.01.2007
107
4
0
35
Neko je rekao da je alkohol resenje za probleme? Kad god sam pokusao picem zaboraviti na nesto lose uvek mi je bilo samo jos gore+agresiva...
A vutra mi takodje ne prija ako sam u velikim problemima, jednostavno pre sam znao iskulirati u takvim situacijama ali sada budem samo jos vise sjeban i pojacano razmisljam o svemu tome. Meni je najlepse zapaliti bas kad me boli ***** za sve,onda se mogu totalno opustiti i ne razmisljati o tim stvarima. Jedino tad mi bas prija vutra inace se jos vise ubedacim, a i lose je traziti resenje problema u vutri, ionako to moze da deluje samo privremeno i to je to, kasnije kad te pusti tek nastupa sranje..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: sweatMJ

Torpedo

Aktivan Član
06.03.2007
80
4
0
46
Zato sto zivim sa ganjom vec 15 godina i zato sto je to multifunkcionalna sveta biljka...A volim popiti i koji marihuana napitak,extra su i dugo dugoooooo flashiraju!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: midsomer