Zašto pušite?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

vrhunski_indikator

Dark Rider
26.06.2011
658
3.093
163
Osetim miris vasih hedova
Pusim jer me to opusta i uzivam u tome, jako se zadubim i odem mislima, svasta mi pada na pamet i lepo mi je, uzivam sa ekipom i do jaja mi je, nekad i sam volim pa onda pogledam neki film i opustim se, ili utakmicu..
Nisam tip da poduvam pa da bezim od problema, nego gledam da uzivam maximalno i opustam se u vujdzani, nista vise.
PEACE! :smoke18: :smoke18: :smoke18:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: midsomer

Jesse Pinkman

Aktivan Član
19.06.2013
80
95
0
nakon 4 godine abstinencije i ja opet poceo. jednostavno mi doslo pun ***** problema i negativne energije da sam i poceo pijuckati pomalo. flasha vina navecer i to precesto. I onda mi puko film i kazem zeni: "Zeno ode ja nabaviti trave da se napusimo". I ocekivajuci stress sa zenom kaze ona hladnokrvno: "idi nabavi da se i ja urokam. pun mi ***** izigravanja andjela".

i tako duvamo vec jedno mjesec dana svaki dan po jedan poslje posla i igramo shah. LOL

nevjerovatno kako mi misli dobro rade kad sam kompletno ugruvan. 100 ideja mi padne na pamet i to mi se svidja. znaci pusim da se opustim i da se bavim filozofijom i igram mind games.
 
19.07.2012
15
1
3
31
Ja uglavnom pusim da se opustim i zajebavam sa drustvom,starijima,sta ja znam.. skontao sam navaren neke stvari,dal' je to iz zivota ili neka prica,nesto sto se odigrava,ne bitno ali dosta sam razumniji sada odkad pusim travu i pozitivno deluje na mene sto se tice druzenja,zajebancije itd.. pre sam bio pust,sad sam kao nov,hvala ti MARIJANA. :D
 
18.07.2013
1
1
0
Kada pušim u društvu uvijek je neka ludnica u glavi i dobar smijeh i postanemo svi dobri filozofi... Sam pušim svaki dan prije spavanja da se opustim, volim kada ležim na krevetu i svaki mišić na tijelu osjetim nakon napornog radnog dana .... Pušim vutru jer s njom imam miran san, bez nje ne mogu zaspati...
 
  • Sviđa mi se
Reactions: midsomer
28.05.2014
42
78
18
Evo,pola 6 ujutru a ja ne mogu da zaspim pa reko da napisem zasto konzumiram marihuanu,nisam pusio 2 dana jer se nije imalo. Normalno kao i sve,opusta me itd ali mislim da su ipak glavni razlozi a i takav uticaj ima na mene,to je san,seks,uzivanje u muzici,stil zivota.
pozdVar uz pesmu https://www.youtube.com/watch?v=AorwQ08hpvs
 

Seth_Rogen

Astronaut
05.06.2014
178
367
63
Zbog žena hahahah. Počeo od tuge kad me dugogodišnja cura ostavila. Onda našo novu i prestao, i sad kad me i ona ostavila opet počeo :icon_twisted:
 

Modesty Blaze

Aktivan Član
28.05.2014
97
449
63
34
Seth_Rogen je napisao(la):
Zbog žena hahahah. Počeo od tuge kad me dugogodišnja cura ostavila. Onda našo novu i prestao, i sad kad me i ona ostavila opet počeo :icon_twisted:

Trebao si s njom pušiti, možda te ne bi ostavila :D :vb_devil: :vb_devil: :vb_devil:
 

JackDaniels

Aktivan Član
07.07.2013
251
717
93
EU
Pušim jer mi opusti dušu,proširi vidike i isčupa mozak iz zatvora ljudske ludosti i okova ega. Koliko god tešku situaciju imao u životu , sjednem sa dobrim drugom uz pljugu i iskren razgovor sagledam sve to iz nekog inače zaključanog dijela mozga i vidim da ipak nije tako ružno ili teško.A kad mi se desi nešto prekrasno onda se sve to još pojača i postane još ljepše i bolje ....
 
06.06.2014
16
16
3
Pusim zato jer me opusti,nije da bjezim od svakodnevnih briga i problema,ali kad zapalim kao da sam u drugacijem svijetu,sve je drugacije,misljenje,pogledi,svijet bez tih problema i briga,tada toga nema.
Samo uzivanje ,smijanje i zajebancija.
Jednostavno pusim jer mi se to svidja ,opusta me i ne mislim prestat :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: midsomer
06.08.2014
42
13
8
zato jer dok nisam poceo dimiti opustao sam se u alkoholu jer lijepo je dok pijes a kad popusti ti ko govno (mamurluk)
a fina mara zapalis-dupli uzitak od alkohola a kad te pusti nema mamurluka+zdravija+ne opijam se jefinim alkoholom.
mare moja hvala ti!
 
21.10.2014
4
1
0
Petak vece,beg od realnosti,mozda je tu drustvo,celo vece zezz,nema nervoze,sve je nekako na svom mestu... :leafblunt: :icon_cool:
 
21.11.2014
1
18
3
Lepo mi,mnogo bolje shvatim neke stvari,tj.stvari koje ranije nisam kontala o cemu su zapravo skontam i onda se iscudjavam sama sebi kako to nisam ranije skontala kad je tako ocigledno i obavezno svaki put skontam nesto novo :joint2: takodje mnogo mi je lakse da komuniciram sa ljudima jer nisam bas neki preveliki ljubitelj istih a da se komunicira u nekim sferama zivota mora,tako da mi ovako lako pada cak mislim da kad ne bih pricala s ljudima dok sam high ne bi mi bilo previse zanimljivo jer tada imam tako mnogo toga za reci,imam vise ideja koje su uglavnom genijalne i pomazu mi u skoli/poslu,sve je zanimljivije,lepse i brze mi radi mozak :popworm:
 

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.741
358
Neko rece,pusim da ne pijem... Upravo to. :)
Zezam se,djelimicno...Nisam neki cuger,volim popiti ponekad poneko pivce ali ima ima nesto u travi sto mi blokira zelju za cugom. Nekad davno prije nego sto cu poceti sa duvkom prvo je bilo cuganje sa ekipom. E onda smo skontali vutru. Vremenom sam skontao da vutra nije samo za konzumiranje u drustvu (kao sto je to slucaj sa cugom,a ovdje ne racunam solo drinkere) nego cak da je pozeljno ispusiti sam samcijat sa svojim mislima.
Racunarski receno,da odradim defregmentaciju mozdanih celija,da malo poslozim kockice hehehe...
:)