Za sve growere u problemima

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dr Grow

Aktivan Član
24.04.2011
65
6
0
39
Čitam ove vaše probleme i pitam se je li iko proćitao moj blog UZGOJ ZAGARANTIRAN-ako niste proćitajte možda vam neke stvari budu jasnije a tu je i boky iskusam grower kojeg osobno poznajem njegov blog je UZGOJ BEZ GREŠKE :eek:hno:
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Problemi se dešavaju bez obzira koliko se ponekad čitalo. Jedno je čitati a drugo je vlastita praksa u "real tajmu". Ne kužim te dovoljno što ustvari želiš, promovirati svoj blog koji je "sažetak" onoga šta je več odavno na forumu ili?
Molim te da se pretjerano ne samoreklamiraš i za početak DAJ slike svojega znanja da ne stoji sve samo na riječima i dok ovo šta "pišeš" ne dobije neki smisao. Do onda je sve ovo u mojoj glavi okarakterizirano kao spam i odat ču ti tajnu i reči...da spam osobno ne volim, kao i malo tko.
 

Dr Grow

Aktivan Član
24.04.2011
65
6
0
39
Aha OK primljeno na znanje,samo sam htio pomoći...moj bed sorry

ps da postoji neki normalni nćin učitavanja slika stavio bih ih odavno brz zamjerke.
 

boky

Banned
Banovan
23.07.2010
4
0
0
38
hehehheh Dr Grow ljudi će najbolje naućiti na svojim greškama kad im propadne 1 grow pa drugi pa treći neke stvari budu jasnije to je tako.greenpower malo smo bahati zar ne-ne bih se složio da je njegov blog sažetak onoga što već postoji al nek ti bude iako možda na prvu ne izgleda tako stvarno je želio pomoći ništa više-od 100 postavljenih pitanja 90 pitanja je potpuno istih koji su mi poslani na pvt poruku zašto svaki put pisati jedno te isto kad se može proćitati na nećijem blogu isto stvar stoji na forumu koliko postova je postavljeno sa istim pitanjem nema smisla zar ne?Znam dr grow privatno i znam da ćovijek uspješno uzgaja svoju vutru godinama ako je želio pomoći to nije ništa loše.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.